Listopadówki 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
Napisalam o tych 13 kg sugerujac sie internetem
http://www.startbaby.pl/index.php/product/11-camarelo-sevilla
Z drugiej strony na stronie samego producenta jest ta nizsza waga, aLe tak jakby nie uwzgledniala kolek liczac kilogramy z ikonek
http://camarelo.pl/w6.html
No ale kolorek zolty mnie zaintrygowal (chyba dlatego, ze szukam bialo zoltej komody i mnie ciagnie do zoltego), ale na dluzsza mete taki kolor jest meczacy. I te kropki fajne, szkoda tylko ze z bialym wariantem.
Albo to upal albo odstraszylysmy wozkowa dyskusje dziewczynymam nadzieje, ze to jednak upal
A jako doswiadczona mama jak zamierAsz ubierac dziecko na spacery w wozku? W spiworek? Czy kombinezon? No i na to koc pewnie?
-
Madalena-nic takiego nie zauważyłam
spacerówke testowała pierworodna i szelki dla mnie rozmieszczone idealnie
tak samo jak w naszym starym wózku
nigdy z niego nie zjeżdżała
Hean-to zależy kiedy na świat zawita i od pogodyteoretycznie może się już od 8 października rodzić
a jesień czasami bardzo ciepła,więc pewnie jakiś cieńszy kombinezonik na podszewce
i kocyk na to
a jak chłodniej to tak jak piszesz kombinezon lub śpiworek i koc
haen, MadaLena30 lubią tę wiadomość
-
Agnika dzieki za inf. To pewnie zalezy od Dzieciaczka
Haen co do koloru zoltego- na jakims forum czytalam jak mama narzekala ze do zoltego wszystkie robaczki leca.... Moze mysla ze to kwiatek
Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 sierpnia 2015, 18:01
moremi, perelka89 lubią tę wiadomość
-
Serio tak malo naskrobalyscie
?
Hihi az sie zdziwilam.
A wiec caly dzien minal intensywnie bo poza domem.
Z rana od Mezusia dostalam jak pisalam bukiecik rozyczek,a pozniej wybralismy sie na niby sniadanie,ktore bylo jak obiad.
Ja pociskalam pierogi z jagodami,ktore tym razem cos mi nie podchodzily bo za mocno je pocukrzyly w srodku,ale to sie wytnie
Pozniej rundka po galerii,lody i spacer po parku.
Brzuszek o dziwo sie tak nie buntowal,ale nogi juz mialam jak z cementu ciezkie.
Zrobilismy,wiec sobie odpoczynek w domu,a na wieczor wyszlismy na pizze takie tam niezdrowe jedzonko dzisiaj
Milo bylo spedzic tak dzien tylko ciezko 3 razy bylo wchodzic na 3 pietro takiej zdyszanej
Momentami mialam wrazenie,ze schody przyciagaja moj brzuch
Brzuszek,wiec o dziwo fajnie dzisiaj wszystko znosil chociaz organizm przez chwile sie buntowal bo czasem cos zakulo,ale nie wiem czy to nie Mala.
Dzisiaj cos malo mi sie ruszala nawet teraz leniwie tylko czasem poczuje przesuniecie.
Bedzie pewnie szalala jak Mamusia bedzie usypiala
Ps. Ale bedzie sie dzisiaj przyjemnie usypialo szybko i tak milo bo dzien pozytecznie spedzony
Zorro, MadaLena30, Kitaja, moremi, perelka89 lubią tę wiadomość
Jestes juz z nami -
Witamy się wieczorkiem
Dziś znów mieliśmy leniwy dzień tylko we dwoje (nooo, we troje!)
Lubię jak moj mąż ma wolne
Miałam nadzieję na parę stopni mniej za oknem no i się nie doczekałam
Za to dopadła mnie masakryczna zgaga... Nie mogę sobie miejsca znaleźć dosłownie.
A Młody ma czkawkę.
perelka89 lubi tę wiadomość
Synuś
-
Rozmarzona fajnie, ze fajnie spedziliscie dzien:) a mala sie malo rusza, bo Ty sie pewnie wiecej ruszalas niz na co dzien. Ale powiem Ci, ze masz fitness z tym 3cim pietrem
Zorro mnie tez znowu dopadla zgaga...na troche odpuscila ostatnio, a dzis znowu atak:P
Ja bym chciala sie dzis tak porzadnie wyspac...Zorro, Rozmarzona, perelka89 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDziewczyny wróciłam ( o ile jeszcze pamiętacie moją osobę) . Byłam 1,5 mies. u rodziców i jak na złość internet padł , problemy z reklamacją itd.
My czujemy się świetnie. Jutro idziemy na glukozę.
Zaczynam kompletować wyprawkę.
Pozdrawiam Was!
Micia, haen, MadaLena30, Kitaja, Zorro, Izik, moremi, perelka89 lubią tę wiadomość
-
Hej Kochane
Wróciłam! Jestem wykończona, ale mega zadowolona z wyjazdu nad morze. Jeszcze Was nie nadrobiłam i powiem szczerze, że nie wiem czy dam radę, bo mam gdzieś do przeczytania z 30 stron :p
Mam nadzieję, że u Was wszystko w porządku. Ba, jestem przekonana, że na pewno jest.
Nad morzem było super. Tamtejszy upał to nic w porównaniu z tym co mamy tutaj na Śląskutam czułam się świetnie, a tu? Jestem na miejscu 3 godziny i juz 3 razy zrobiło mi się słabo
Jutro maraton od samego rana. Do załatwienia glukoza (trzymajcie kciuki), kilka spraw na mieście, później trzeba odebrać wyniki, ogarnąć się po powrocie i wieczorem fru do lekarza podglądnąć Małego
W ogóle jestem załamanamąż do mnie z tekstem: Wiesz co, tak mówimy do Młodego Michał i juz jakoś przestało mi się podobać.
nakopię mu do dupy. Aż się wydarłam na niego i się Zapytałam czy jak damy inne czy mu się nie przestanie podobać po roku czy dwóch jak tak będzie do niego mówić
ech.
Aha, niespodzianki w postaci ZUS'u póki co nie miałam. A przynajmniej w skrzynce nic nie mam, więc mam nadzieję, że tak zostanie.haen, Micia, MadaLena30, Kitaja, Zorro, izulkaa, moremi, Rozmarzona, perelka89 lubią tę wiadomość
-
Witam:)
Rozmarzona to fajnie ze milo spędzony czas
Aktywnieja tez jadlam pierogi z jagodami
co prawda kupne bo ja nie umiem ale tez smaczne
Moodliszka w końcu! Ileż moznasolidaryzuj sie z,nami w te upały
Pewnie wypoczelas.. Opalona itda jak droga samochodem?
Aneta ja tak w sobotę miałam ze miska obok i sie moczylam
A ja dzisiaj dentystanie wiem jak wytrzymam na poczekalni bo tam nie ma klimy...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 sierpnia 2015, 08:17
Rozmarzona, perelka89 lubią tę wiadomość
-
Izulka, powiem Ci, że droga bardzo dobra
w drodze powrotnej zrobiliśmy dwie przerwy, bo siusiu goniło :p wieczorem miałam co prawda trochę spuchnięte nogi, ale te upały tez zrobiły swoje.
Solidaryzuję się z Wami Kochane w te upaływłaśnie siedzę na glukozie, za 20 minut ostatnie pobranie. Przez pierwszą godzinę było ok, ale po drugim pobraniu zrobiło mi się strasznie słabo i poszłam z moim do samochodu do klimy
od razu lepiej, ale tutaj w laboratorium jest strasznie. Samą glukozę przeżyłam. Miałam cytrynową, wiec była nawet smaczna, tylko szkoda, że letnia, a nie zimna xd
moremi, izulkaa lubią tę wiadomość
-
Witam mamusie :*
Ja dalej w szpitalu , wynikow posiewu nie bylo jeszcze od srody ,mam nadzieje ze bakteria dalej nie rosnie. No i dostaniemy sterydy na plucka bo juz 7 msc. Chyba tyle :*Molcia, moremi, perelka89, MadaLena30 lubią tę wiadomość
-
Skarb15 - nareszcie się odezwałaś. Ja bardzo czekam na wiadomość od Ciebie. Bardzo dobrze że jesteście w szpitalu. Siedź tam, nogi zaciskaj i będzie dobrze. Czas działa na Twoją korzyść, z każdym dniem córka większa i silniejsza. Kiedy szanowny małżonek wraca?
skarb15, moremi, perelka89 lubią tę wiadomość
-
Sajgonara: wlasnie kochana chcialam Wam cos napisac jak bede cos wiedziec bo sama prawie w tym tygodniu nic nie wiedzialam :* Zaciskam nogi z calych sil :* Juz coraz blizej terminu , a ja czuje sie spokojnisza
Moj wraca juz 21 sierpnia czyli za 11 dni
Micia, Sajgonara, moremi, Kitaja, MW26 lubią tę wiadomość
-
Hello!
czy któraś z Was miała w dniu testu obciążenia glukozą pobieraną także krew na tarczycę? Izulkaa dobrze kojarzę, że Ty?
Chyba nie ma przeciwskazań, żeby przy pierwszym pobraniu krwi zrobić od razu badania hormonów tarczycy?moremi lubi tę wiadomość
-
Witajcie dziewczyny po urlopach:) fajnie ze wypoczelyscie.
Skarb jak dajesz rade w te upaly w szpitalu?
Jej u nas dalej tak goraco. Najgorsze sa nocki nie umiem zasnac i sie mecze po kilka godzin zanim sie uda.
W tym tyg mam zamiar w koncu ogarnac temat rzeczy kosmetycznych dla maluszka i siebie do szpitala.perelka89 lubi tę wiadomość
-
witam szanowne mamusie w ten mega upalny dzień, kurde nad morzem jakoś nie przeszkadzał mi ten upał a tu idzie zdechnąć, no cóż już przygotowałam sobie lemoniadę, michę z zimnną wodą i wegetuje, zdaje się, że tak jeszcze cały tydzień, chyba obejrzę wszystkie filmy na you tube
na szczęście rano udało mi się na basen zajść i popływać
jedyne co mnie wkurza to ten upał i spuchnięte nogi- też tak macie? kurde nawet włosów nie mam jak wysuszyć, bo od razu mi się ciepło robi buuuumoremi, perelka89 lubią tę wiadomość