Listopadówki 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
Witam się i jak
Widzę, że urlopy się udały, my też godzinę temu wróciliśmy z gór. I choć noce tam chłodne, to cieszę się, że jestem w domu, nie mam już siły na takie eskapady. No i najważniejsze- przywiozłam moje 7letnie szczęście do domu
Odpoczywamy teraz, potem musimy do banku skoczyć ehhh, aż mi się chce płakać na samą myśl ;(
Skarb miło cię widziećskarb15, Micia, moremi, Kitaja lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMy dziś też zaliczyliśmy glukozowy przysmak. Pomimo rozwieszonych kartek i inf od pań w okienku ,że wchodzę bez kolejki ludzie i tak patrzyli na mnie jakbym im dom podpaliła. A ogólnie dobrze to przeszłam między czasie zaliczyłam pocztę i rossmanna , tylko cały czas mi się odbijało glukozą
Widziałam właśnie w rossmannie podkłady do przewijania dla dzieci potrzebne to jest?
perelka89, moremi lubią tę wiadomość
-
Perelka: jaka ty szczuplutka:)
Skarb: nie ma potrzeby poki co zakladac pessara bo szyjka ma 32 mm i skrocila sie minimalnie ale moj gin tego pilnuje na kazdej wizycie i dokladnie ja mierzy wiec staram sie byc spokojna. Ja nadal biore duphaston, luteine, nospe i aspargin. Na nastepnej wizycie zapytam do kiedy te leki bede brala. Najbardziej mnie ta nospa martwi no ale przy takich skurczach chcac nie chcac musze ja brac:(
Haen: milo milo tym bardziej ze przed ciaza czesto wychodzilismy gdzies no a teraz przeze mnie jestesmy ograniczeni:( ale co sie odwlecze to nie ucziecze:)
A moj Patryk jutro jedzie na wycieczke do Ustronia na rownice i zastanawiam sie jak on w tym upale tam wytrzyma:(
perelka89 lubi tę wiadomość
-
Perelka cudowny brzusiu
Juz wiecej nie wyjedzie i bedzie caly czas z nami
Rozmarzona : hi hi padlam ale zboczek
Aparatka : uwarzaj na siebie :*
Mala : mi Was tez milo widziec :*
Ginger : cale szczescie ze nie ma potrzeby nic zakladac , oby do konca . A co ile masz wizyty ? Ja wlasnie tez biore te leki ale duphastonu tylko nie;) i ta nospa tez troche mnie boli ale kochana lepiej zapobiec skurcza niz zeby bylo cos nie tak tfu tfu a u Cb widze sa caly czas wiec nie martw sie tylko bierz :*perelka89 lubi tę wiadomość
-
Wizyty mam co 3 tyg ale mam mozliwosc ze jak sie cos dzieje to dzwonie i jade do niego do gabinetu albo szpitala albo konsultuje mnie tel i mowi co mam robic:)
Mala to troche mnie pocieszylas bo martwie sie ze w taki gorac ta wycieczka.skarb15 lubi tę wiadomość
-
Ginger : To cale szczescie , ze masz stala kontrole
Dbaj o Was :*
Tak wgl sliczne masz imieGinger84 lubi tę wiadomość
-
Ale wam dziewczyny zazdroszcze tych urlopów.. ale za rok jade i jak nad morze ! nie ma bata ! zabieram córke pod pache, męża pod druga i jedziemy ;P
Rozmarzona haha widze że chłopak zatęskniłno mój ostatnio też zaczął wspominać biedny ;P miejsca, wyczyny itd ;P ahaha .. ale i te kiepskie rzeczy jak staranie się o bobaska, co było jednak męczące na dłuższą mete ;P nawet nastawieni byliśmy na reprodukcje a nie przyjemność ;P
perełka mieścisz się wnormalne ciuchy? tzn spodnie?
ja nosze wszytsko co na gumce ;P
Widze że dużo z nas weekend spędziła z mężamia my graliśmy z moim w statki ! haha tak się uśmiałam przy tym że szok ;P pierdoła a cieszy ;P no ale jak nie ma się opcji innej na robienie miłych rzeczy to człowiek już wymyśla cokolwiek ;P ani seksowania, ani wyjscia gdziekolwiek..
jeszcze tylko 3 miesiące ;P damy rade dziewczynyskarb15, Micia, moremi, perelka89 lubią tę wiadomość
-
Mala jakie sliczne mieszkanko ma Twoja ksiezniczka
Izulka : ja tez wszystko co na gumce bo siw od dawna nie zmieszcze
tak wgl to ja juz na +4 kiloMala_Czarna_89, moremi lubią tę wiadomość
-
ginger no a wcześniej co lekarz na to? leki i leżeć tak? no a jak z szyjką ok to nie jest normalne?
ja też nei raz mam skurcze ale właściwie nei wiem czy to tak ma być czy nie.. pytałam na ip jak byłam wtedy jakoś i mi lekarz powiedział że jak nie jest to 5-10, razy na godzine to jest ok..
więc tego się trzymam...
skarb 900 g w 26+4 mówisz;P to moja chyba większa bo 800 w 24 ;P
ja mam według wagi u mojego gin +5 ale u mnie mam już zdecydowanie więcej więc nie wiem ;PWiadomość wyedytowana przez autora: 10 sierpnia 2015, 11:51
moremi lubi tę wiadomość
-
Ginger : tak myslalam ze jak bylo by gorzej moze bys pojechala na IP by Ci podpieli ktg ? tam wszystko pokarze . hmm
Izuulka : To duza Twoja kruszynkaAle to bardzo dobrze az milo patrzec jak nasze szczescia rosna jak na drozdzach
-
Dokladnie leki i lezec bo te skurcze/bole nie powoduja skracania szyjki wiec widocznie taka fizjologia tej ciazy. W pierwszej ciazy nie mialam czegos takiego wiec dla mnie tez jest to mega stresujace ale na poczatku bardziej panikowalam teraz po prostu przyjmuje to na klate i tak jak mowisz nie mam ich wiecej niz 10 na godzine. A le np do 7 na godz juz dochodzilo to wtedy zaczynalam sie martwic.
-
Ginger ja z Oliwka brałam takie tabletki na skórcze oczywiscie nei pamietam nazwy. Brało sie po pół tabletki co 3 godziny. Ja po pobiciu przez byłego zaczełam rodzic w 6 miesiacu i własnie nimi mi powstrzymali skorcze bralam je az do 36 tygodnia. One dosc tanie byly na recepte.
-
ROZMARZONA ja też z 3 piętra i na 3 latam
. Jak schodzę po schodach to widzę różnicę jak brzuch się powiększa
. Bo widoczność się zmniejsza przez brzuszek muszę się trzymać poręczy
. Zdarza się, że po 4 razy tak latam, ale już coraz wolniej jak lokomotywa
. Ale na szczęście nic nie boli. Nad morzem za to za dużo pochodziłam całe dnie aktywne i więzadła i krocze bolało, aż ciężko było się przekręcić, czy wstać
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 sierpnia 2015, 14:22
ur. 27.10.15r. godz. 12:50 Nasz Cud
[*] 26.03.2014 - 9 tc