Listopadówki 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
Perelka wygladasz rewelacyjnie tylko domek rosnie, a nozki raczki takie szczuplutkie
Mi apetyt dopisuje, a druga sprawa ze lubie tez cos dobrego zjesc. Teraz jak juz jestem na L4 i mam czas to wymyslam pichce, ciasta pieke no i lody ahh to moja slabosc...
Haen ja nie mam usg na zadnej wizycie i planuje napewno jeszcze 2usg, jedno w 26tg a drugie w 32 tg. Chcialabym isc jeszcze na 4d ale juz bylismy wiec chyba sobie darujemy...
perelka89 lubi tę wiadomość
-
haen wrote:ejjj
wiecie, ze zniknela mi grupa Listopadowek z fb, czyzbym zostala z niej usunieta:D?
Właśnie przeczytałam na fb ze chcą żeby grono było wąskie ale aktywne i ze usunęli osoby które się w ogóle nie udzielały a tylko czytały. No poprostu szczeka mi opadła. Równie dobrze mogły mnie usunąć bo ja chyba ze 3 razy tylko cos napisałam. No coment. Nie ma jak nasze forum.moremi lubi tę wiadomość
-
Ginger84 wrote:Właśnie przeczytałam na fb ze chcą żeby grono było wąskie ale aktywne i ze usunęli osoby które się w ogóle nie udzielały a tylko czytały. No poprostu szczeka mi opadła. Równie dobrze mogły mnie usunąć bo ja chyba ze 3 razy tylko cos napisałam. No coment. Nie ma jak nasze forum.
hahaha!!!
napisalam moze ze 2 czy 3 razy jakis post i polubilam zdjecie...
okej. coz ich strata. Nie wiem tylko po co przyjmowaly nowe osoby...
dzieki Ginger za info. -
Zartujecie, że tak postąpiono? Ja się udzielam nawet, ale jak tak stawiana jest sprawa, to ja się sama wypisuję, bo takie zachowanie nie jest w porządku... Przecież nie wszyscy muszą mieć ochotę się tam udzielać, ale przecież czytać można. Co to komu szkodzi?
Ginger84, moremi lubią tę wiadomość
-
Haen podobno kilka dziewczyn "wyleciało" z grupy. No poprostu śmiech na sali. Mam wrażenie ze osoba która tam zarządza to pan i władca no ale cóż ważne ze stad nas nikt nie ruszy hihi;)
haen, Kitaja, Micia lubią tę wiadomość
-
Hej ! Oj coraz gorzej z tymi upałami. Na początku znosiłam je dobrze czyli tak:
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/92970d0c77cf.jpg
był basenik, skoki i ganianki z chrześniakiem i odbiadki mamusi. Po weekendzie wrócił mąż z 3 dniowego kawalerskiego ( 3 tydzień pod rząd a w sb znów wesele) I meżuś dziś wraca z pracy wczesniej i to z gorączką... leży i zdycha jak to facet. Zazdroszcze mu tylko jednego - mówi, że mu zimno i leży pod kołdrą
U mnie zdecydowanie najlepszy czas. Brzuch rzadko twardnieje i w ogóle zapominam, że jestem w ciąży i dopiero robie WOW jak widzę się w lustrze lub witrynie jakiejś. Mam +11 kilo i jem na potęgę. Jestem non stop głodna !! Nie mogę się najeść.
Z witamin to biorę te z dha już od początku ciąży, tak zleciła mi moja gin i ma rację przecież to nie zaszkodzi a tylko może pomóc. Końcówka jest najważniejsza i te DHA tak jak Micia pisała chronią przed przedwczesnym porodem. Nie wierze w głupoty, żeby nie brać już witamin w 3 trym. Uważam, że organizm przyswoi z nich tyle ile będzie chciał i nie ma to wpływu na wielkość noworodka- dziwna teoria... Może gdybym dzień w dzień jadła tylko sałatki, wołowinę, jogurty, twarożki i miała pewność, że przyjmuje wszystkie niezbędne składniki dzień w dzień to bym nie brała. Ale zdarza mi się zjeść coś co na pewno wpania nie ma albo żelaza, albo na pewno jednej z najważniejszych- witaminy D3.
Pozdrowienia mamusie!!moodliszka, haen, Ginger84, Kitaja, perelka89, Nymeria, Micia, moremi lubią tę wiadomość
-
W sensie na moich zdjęciach. Poza tym przez takie portale rzadziej widzimy się ze znajomymi...wszystko przenosi się w świat wirtualny....a mi się to nie podoba...gadać z obcymi ludźmi na forum ok ale ze znajomymi zamiast na piwie albo w innych okolicznościach to na ekranie komputera się widzieć mimo że mamy do siebie 5 min spacerem...bez sensuSynek ur. 8.11.2015
Córeczka ur. 15.10.2013 -
Haha chyba ktoś doniósł ze wyraziłam swoje zdanie na temat usuwania z grupy bo też zostałam usunieta także haen nie jesteś sama;) ja nie wiem czy one oczekiwaly ze ledwo nas przyjęli to będziemy tylko siedzieć i pisać na fb ? Poprostu ręce opadają
-
masakra...
pamieaj Ginger: my nie zupa pomidorowa, zeby nas wszyscy lubili
nie ukrywam troche przykro mi sie zrobilo poczatkowo, nie chce tez tutaj rozkrecac "afery", ale ani nie chcialam wrzucac moich zdjec slubnych, ani pisac za duzo o sobie, bo swiat jest maly. Cos czasami napisalam, ale tez tematy inne pomijalam, bo jak cos mnie nie dotyczylo, to przeciez nie bede pisac na sile czy sie zachwycac sie czyms co mnie nie zachwyca. I tak duzo tutaj sobie pisze, ale jako haen a nie z imienia i nazwiska.moremi lubi tę wiadomość
-
Co do witamin to tez słyszałam ze niby dziecko duże przez to..ale co tam ..ja wole brać niż żeby jej cod brakowało..
Co do fb to porażka..nie wiedziałam ze takie rzecY robią..w jakim celu?
Mu tutaj nikogo nie wyrzucamy...no racja ze nie każdy chce się ujawniać,a,na,fb wiadomo ze widac twarz itd..
Moodliszka moj juz ma ten stres za sobąogolił,juz 2 razy
daj znac jak po wizycie
moremi lubi tę wiadomość