Listopadówki 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
Witam się i ja po urlopie. Co prawda wczoraj wieczorem wróciliśmy,aż żal było wracać.
Jestem właśnie po wizycie i widzieliśmy malutka. Waży 800 g i w 100% córka. Byliśmy prywatnie u tej naszej znajomej gin. Od końca października przejmuje mnie w poliklinice i prowadzi do porodu. Jednak ona potrafi mnie naładować pozytywną energią. Mąż szczęśliwy, bo utwierdził się w przekonaniu, że dziewczynka i zdrowa, przybiera na wadze. W 3 tygodnie 325 przybrała.
A ja w domu mam 13 letnią kotkę rasy Rosyjski Niebieski,mąż 4 duże akwaria, a Nati rybkę i papugę. Kotkę kocham nad życie i nie wyobrażam sobie żyć bez niej. Nawet jak o 3 w nocy mnie budzi, bo akurat chce czułośćhaen, Mala_Czarna_89, Micia, Zorro, moremi, perelka89 lubią tę wiadomość
-
Cześć! Ledwo Was nadrobiłam. I jak tu cokolwiek pisać jak 6 stron było do nadrobienia.
Dzisiaj rano byłam na glukozie i zastanawiam się czy jechać jutro po wyniki czy już poczekać do wizyty 25.08?
My w domu mamy psiaka - gończy polski, ale u mojej mamy są dwa koty . Takie zwykłe dachowce przygarnięte spod balkonu;-)perelka89 lubi tę wiadomość
-
HEAN jedz bedziesz spokojniejsza, napewno wszystko jest dobrze,ale lepiej jedz i sprawdz!
moremi lubi tę wiadomość
Czekamy na Ciebie coreczko
Kiry AA
MTHFR hetero
PAI-4 homo
Celiakia
Słaba morfologia nasienia
5 👼
1👦 Jaś ♥️
Leki:clexane 04,acard 150mg,metyle,luteina, duphostan -
rozmawialam ze swoja gin, moze mnie przyjac dzisiaj. No nic poczekam na meza az wroci z pracy i wtedy zdecyduje.
Ruchy czulam dzisiaj takze taki plus.
Wizyte mam za 1.5 tygodnia, bo moja gin jedzie na urlop i jesli chce, zeby ona mnie zobaczyla, to dzis, a jak ktokolwiek to na ip bede mogla jechac. -
Mala, wybralam taki delikatny,ale z cieplejszych rozy i jasna szarosc do tego.
Podobne maja tony zachowane,ale wybieralam jak juz slabo mi sie robilo i nie wiem co z tego wyjdzie czy sie skomponuje
Zreszta to nie za duzy pokoj,wiec nie wiem jak sie sprawdza dwa kolory.
Nie jest jednak to nasze mieszkanie,wiec mozna bylo ryzykowac bo i tak potem tutaj remont beda robic po swojemu.
Spac tez tam bedziemy bo tam chcemy za dnia by Malutka miala spokoj i cisze,a to taka sypialnia w sumie.
Rzeczy tez tam mam dla Oliwki,wiec wszytko pod reka.
Mezu sie smial "Widzisz Oliwka jak ten tatus Cie kocha,ze nawet na rozowo sie zgodzil pokoj pomalowac" hihi
Wlasnie zrobil sobie przerwe po suficie i przyszedl caly mokry, nic tylko wspolczuc
Haen, kurcze na pewno to nic groznego,ale zawsze mozesz podjechac do gina by byc spokojna.
Nie nawidze takich sytuacji bo czlowiek moze zwariowac z nerwow ;/
Pisz nam co i jak.
Ale sie najadlam tymi nalesniorami az mnie zmulilo przez chwile hihimoremi, perelka89 lubią tę wiadomość
Jestes juz z nami -
nick nieaktualny
-
Mezu sie wzial za caly pokoj,mokry jak kura i jeszcze idzie na nocke.
Usiadl mi taki mokry na czysta bielizne,ktora naszykowalam do ubrania i mu sie zebralo.
To juz wgl zly,ze wszystko po nim splywa,jeszcze nie siedzial dzisiaj,a ja sie czepiam.
Tylko dlaczego bierze sie za takie rzeczy kiedy wie,ze malo czasu i niedlugo do pracy -.-
No co poradzic jak wlasnie takimi rzeczami mnie denerwujeJestes juz z nami -
Wiem,ale wkurza mnie,ze nie przemysli czegos i jak cos robi w pospiechu to sie denerwuje.
Jeszcze w taki upal malowac przeciez to idzie zywcem sie stopic.
Bedzie z glowy to fakt i doceniam to poswiecenie,ale nie wiem jak on w pracy da rade.
Prawda jest taka,ze jutro bedzie chodzil zmeczony,ale za to dumny jak paw,ze Oliwce juz przygotowal pokoj hihi
Jestes juz z nami -
Wiec tak: szyjka zamknieta i dluga, na usg bylo widac jakies skrzepy, wiec cos sie musialo zadziac. Juz na miejscu mialam dziwna wydzieline z podejrzeniem infekcji bakteryjnej, wiec dostalam globulki. Jakby brzuch sie spinal to nospe i luteine.
Jak to mowia, nie ma nic cenniejszego niz spokoj:)MadaLena30, Zorro, Rozmarzona, Ginger84, perelka89, moremi, MW26, Mala_Czarna_89, Kitaja lubią tę wiadomość