Łódź
-
WIADOMOŚĆ
-
Dzieki za strone ZieloneOliwki balabym sie z allegro wlasnie zamawiac wlasnie walczymy z kupka echh bidulek
Tez juz myslalam czy to mleko mu w ogole pomaga w jakikolwiek sposob:( ale tez tak co chwile zmieniac mleko to chyba nie byloby wskazane? -
Witam.
Jestem spod Łodzi, w 36 tyg ciąży zamierzam rodzić w Gamecie, dzisiaj mam wizytę kwalifikacyjną
Mogę dołączyć ?
Wrr . nie moge spać męczą mnie jakieś skurcze ale to chyba nie poród jeszcze bo mało regularne ale mnie wybudzają ze snu.
Byle dotrwać do wizyty bo mnie tak z marszu z ulicy nie przyjmą jakby co chyba nie ? -
Hej dziewczyny. Zamierzam rodzic w Medeorze, tam chodzę do lekarza. Czy ktoras z Was ma doświadczenie z tym szpitalem? Zastanawiam się też nad opłaceniem położnej, tylko kompletnie nie wiem jak to zrobić i z kim to załatwiać.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 kwietnia 2016, 18:21
09.2015 - 1 ICSI
06.2016 -Mój Cud ❤
2017 - 2 ICSI - powrót po rodzeństwo-nieudany
2018 - 3 ICSI -
Hej Madziuszka. Mały ruch na tym wątku. Dziewczyny już nie zaglądają, bo zapewne większość juz porody ma za sobą. Ale fajnie by było odświeżyć wątek.09.2015 - 1 ICSI
06.2016 -Mój Cud ❤
2017 - 2 ICSI - powrót po rodzeństwo-nieudany
2018 - 3 ICSI -
Pola7 wrote:Hej dziewczyny. Zamierzam rodzic w Medeorze, tam chodzę do lekarza. Czy ktoras z Was ma doświadczenie z tym szpitalem? Zastanawiam się też nad opłaceniem położnej, tylko kompletnie nie wiem jak to zrobić i z kim to załatwiać.
Ja rodzilam w medeorze rok temu. Miałam cc. Ogólnie jestem zadowolona, mały miał super opiekę, cały czas dziecko jest przy mamie. Trochę zawiodłam się na położnych bo nie wszystkie były mile i pomocne no ale nie ma co narzekać, ogólnie wspominam miło i polecam ten szpitalPola7 lubi tę wiadomość
-
Hej, moja koleżanka rodziła 3 tyg temu SN w Medeorze. Jest zadowolona. Nie było postępu w kwestii szyjki, wiec po 2 dniach oksytocyny potem żelu, musieli zrobić cc. Mówi, ze generalnie ok, tylko w sprawie informowania przez połozne nie była zadowolona, jeden lekarz tez cos tam pod nosem marudził, ale jak na ''państwowy'' było dobrze.
Ja mam termin na 24 czerwca. Bedzie cc ze względu na kręgosłup. Mam wizytę kwalifikującą do podoru na nfz w Salve. Ciekawa jestem co powiedzą. Ponieważ mam zalecenia do cc nie chce płacić za operację, ale dowiem sie w maju czy to w ogole mozliwe.Pola7 lubi tę wiadomość