Łódź
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyMelduję że jestem po porodzie, zakończyło się cesarką- zagrażające niedotlenienie. Mały zdrowy z czystym sumieniem polecam Gametę.
Co do sali- my organizowaliśmy kameralne przyjęcie po ślubie i nikt nie chciał zrobić go na mniej niż 20 osób- chcieliśmy na 18.
Polecam za to restaurację "Lucy" w Rzgowie przy pl. 500leciaAnuśka, Aniulka, Lilla My lubią tę wiadomość
-
ZieloneOliwki wrote:Melduję że jestem po porodzie, zakończyło się cesarką- zagrażające niedotlenienie. Mały zdrowy z czystym sumieniem polecam Gametę.
Co do sali- my organizowaliśmy kameralne przyjęcie po ślubie i nikt nie chciał zrobić go na mniej niż 20 osób- chcieliśmy na 18.
Polecam za to restaurację "Lucy" w Rzgowie przy pl. 500lecia
-
nick nieaktualny
-
Cześć dziewczyny, witam się nieśmiało;) Od jakiegoś czasu Was podczytuje, ale jakoś nie miałam odwagi się odezwać.
Na wejściu mam pytanie: rodziła któraś z Was albo zamierza rodzic w Rydygierze? Upatrzylam go sobie bo tam pracuje moja gin i kilka razy już lezalam tam na ginekologii i byłam zadowolona. Ale ciekawa jestem wrażeń porodowych...
ZieloneOliwki, wielkie gratulacje! -
nick nieaktualnyfabdorota, słyszałam że po remoncie dużo się zmieniło. Zarówno podejście do pacjentek jak i wygoda jest dużo lepsza, ale osobiście nie byłam, nie widziałam. Jeśl pracuje tam Twój ginekolog to pewnie że tam
dziękuję za gratulacjeWiadomość wyedytowana przez autora: 5 stycznia 2016, 18:17
-
nick nieaktualny
-
Zielone Oliwki gratulacje!!! ))))
Ja w Rydygierze nie byłam także nie wypowiem się
ZieloneOliwki lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Nulka ja ani o jednym ani o drugim nie slyszalam:) takze sie nie wypowiem jacy to lekarze