Łódź
- 

WIADOMOŚĆ
- 
                        nick nieaktualnyMelduję że jestem po porodzie, zakończyło się cesarką- zagrażające niedotlenienie. Mały zdrowy z czystym sumieniem polecam Gametę. z czystym sumieniem polecam Gametę.

Co do sali- my organizowaliśmy kameralne przyjęcie po ślubie i nikt nie chciał zrobić go na mniej niż 20 osób- chcieliśmy na 18.
 Polecam za to restaurację "Lucy" w Rzgowie przy pl. 500lecia   Anuśka, Aniulka, Lilla My lubią tę wiadomość Anuśka, Aniulka, Lilla My lubią tę wiadomość
- 

Gratulacje !ZieloneOliwki wrote:Melduję że jestem po porodzie, zakończyło się cesarką- zagrażające niedotlenienie. Mały zdrowy z czystym sumieniem polecam Gametę. z czystym sumieniem polecam Gametę.

Co do sali- my organizowaliśmy kameralne przyjęcie po ślubie i nikt nie chciał zrobić go na mniej niż 20 osób- chcieliśmy na 18.
 Polecam za to restaurację "Lucy" w Rzgowie przy pl. 500lecia 

- 
                        nick nieaktualny
- 

Cześć dziewczyny, witam się nieśmiało;) Od jakiegoś czasu Was podczytuje, ale jakoś nie miałam odwagi się odezwać.
 Na wejściu mam pytanie: rodziła któraś z Was albo zamierza rodzic w Rydygierze? Upatrzylam go sobie bo tam pracuje moja gin i kilka razy już lezalam tam na ginekologii i byłam zadowolona. Ale ciekawa jestem wrażeń porodowych...
 ZieloneOliwki, wielkie gratulacje!
- 
                        nick nieaktualnyfabdorota, słyszałam że po remoncie dużo się zmieniło. Zarówno podejście do pacjentek jak i wygoda jest dużo lepsza, ale osobiście nie byłam, nie widziałam. Jeśl pracuje tam Twój ginekolog to pewnie że tam 

dziękuję za gratulacje  Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 stycznia 2016, 18:17 
- 
                        nick nieaktualny
- 

Zielone Oliwki gratulacje!!! )))) ))))

Ja w Rydygierze nie byłam także nie wypowiem się 

ZieloneOliwki lubi tę wiadomość ZieloneOliwki lubi tę wiadomość
- 
                        nick nieaktualny
- 
                        nick nieaktualny
- 

Nulka ja ani o jednym ani o drugim nie slyszalam:) takze sie nie wypowiem jacy to lekarze