Łódź
-
WIADOMOŚĆ
-
Kasia nie proponował mi nic. Ulotkę też dostałam razem z dokumentami ale jak pytałam o zrosty (bo to u mnie było przeszkodą w zajściu w ciążę) to powiedział że po roku mam się zgłosić i zajdę bez problemu w kolejną ciążę, a o żelu nie wspomniał
ZieloneOliwki nie wiem czy u wszystkich dziewczyn tak robią ale u kilku wywoływali tego samego dnia. Przyjechały rano i od razu wywołali.
Ja całą ciążę prowadziłam w Gamecie. Od samego początku.
Aniulka już lecę akceptować zaproszenie -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
ZieloneOliwki wrote:i dowiadywałaś się w P-F czy robią cesarki planowane?
Dowiadywałam się - byłam na wizycie u pani doktor i nie robią planowanych cesarek...także z akcją porodową będę jechać... -
nick nieaktualny
-
Oglądałam porodówkę i sale poporodowe panuje intymna atmosfera no i cisza i spokój ...nie to co w szpitalach państwowych tzn przynajmniej nie to co w CZMP także wrażenie bardzo pozytywne szpital na mnie zrobił .... no i też mamy blisko do PF )
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
My byliśmy dzisiaj w gamecie na wizycie i mamy ustalony termin cc na 11 stycznia, więc teraz będziemy czekać mam nadzieję że małemu się nie będzie śpieszyć i wcześniej się nic nie zacznie. Lekarz powiedział że jakby coś się działo mamy przyjeżdżać.
A cc mamy ze względu na wagę dzidziusia. Dzisiaj na usg wyszło 4300 gram
PozdrawiamMagdalena83, Lilla My lubią tę wiadomość
-
Witam, mam pytanie do raczej dziewczyn, które mają swoje maleństwa ze sobą już, choć nie koniecznie... chodzi mi o sprawdzony lokal na chrzciny na Górnej lub Widzewie, aby miał klimat. Planujemy nieduże przyjęcie na około 12-15 osób. Jeśli możecie coś poradzić będę wdzięczna
-
Mo_niczka wrote:Witam, mam pytanie do raczej dziewczyn, które mają swoje maleństwa ze sobą już, choć nie koniecznie... chodzi mi o sprawdzony lokal na chrzciny na Górnej lub Widzewie, aby miał klimat. Planujemy nieduże przyjęcie na około 12-15 osób. Jeśli możecie coś poradzić będę wdzięczna
Moniczka na widzewie to ewentualnie Gościnna z tego co wiem ma dość dobre jedzenie..no ewentualnie Fantazja na kolumny i Venge na tomaszowskiej a na górnej nie znam nic -
Musisz popytać w restauracjach ponieważ mogą wymagać min 20 osób. My tak mieliśmy w venge jak tata urodziny robił i w fantazji jak dziadzki robili rocznicę. Ogólnie fantazja super. A na venge się zawiedliśmy.
Dobre jedzenie mają w La vende na widzewie ale nie wiem czy robią imprezy. -
Ooo dobrze wiedziec ze niektore maja taki wymog...bo my tez chrzciny na 12 osob bedziemy miec i nie myslalam ze jest jakies minimum...