X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Łódź
Odpowiedz

Łódź

Oceń ten wątek:
  • Anuśka Autorytet

Wysłany: 27 grudnia 2015, 21:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kasia nie proponował mi nic. Ulotkę też dostałam razem z dokumentami ale jak pytałam o zrosty (bo to u mnie było przeszkodą w zajściu w ciążę) to powiedział że po roku mam się zgłosić i zajdę bez problemu w kolejną ciążę, a o żelu nie wspomniał :)

ZieloneOliwki nie wiem czy u wszystkich dziewczyn tak robią ale u kilku wywoływali tego samego dnia. Przyjechały rano i od razu wywołali.
    Ja całą ciążę prowadziłam w Gamecie. Od samego początku.

Aniulka już lecę akceptować zaproszenie :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 27 grudnia 2015, 21:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziękuje Anuśka za odpowiedź :) Mam nadzieję że te "nie-pacjentki" też są dobrze traktowane ;)

Magdalena, a Ty będziesz miała cesarkę czy sn?

• Magdalena83 Autorytet

Wysłany: 27 grudnia 2015, 22:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ZieloneOliwki cesarkę będę miała.

starania od maja 2013 ....z pomocą lekarzy od marca 2014
    słabe nasienie :(
    18.05.2015 - jeden z piękniejszych dni w życiu :) !! Wiktorek czekamy na Ciebie !! :))))
    f2wlanli8lywwtn4.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 27 grudnia 2015, 22:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Magdalena83 wrote:
    ZieloneOliwki cesarkę będę miała.
    i dowiadywałaś się w P-F czy robią cesarki planowane?

• Magdalena83 Autorytet

Wysłany: 27 grudnia 2015, 22:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ZieloneOliwki wrote:
    i dowiadywałaś się w P-F czy robią cesarki planowane?

Dowiadywałam się - byłam na wizycie u pani doktor i nie robią planowanych cesarek...także z akcją porodową będę jechać...

18.05.2015 - jeden z piękniejszych dni w życiu :) !! Wiktorek czekamy na Ciebie !! :))))
    f2wlanli8lywwtn4.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 27 grudnia 2015, 22:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    aaah, bo już myślałam że coś się zmieniło. Ja się nastawiam póki co na poród też w PF, ale jak nie zacznie się akcja to do Gamety. Dowiedziałaś sie czegoś ciekawego jeszcze? Bo ja tylko wiem gdzie PF jest ::P

• Magdalena83 Autorytet

Wysłany: 27 grudnia 2015, 22:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Oglądałam porodówkę i sale poporodowe :) panuje intymna atmosfera no i cisza i spokój ...nie to co w szpitalach państwowych tzn przynajmniej nie to co w CZMP :) także wrażenie bardzo pozytywne szpital na mnie zrobił :) .... no i też mamy blisko do PF :))

f2wlanli8lywwtn4.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 28 grudnia 2015, 10:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A pytałaś może czy jak jest potrzeba aby dziecko zostało dłużej w szpitalu, to trzeba płacić, czy w tym przypadku też szpital rozlicza się z nfz? Nie chciałabym w razie czego dostać faktury na niebotyczną sumę :P

• Magdalena83 Autorytet

Wysłany: 28 grudnia 2015, 11:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nie o to nie pytałam :(

f2wlanli8lywwtn4.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 28 grudnia 2015, 16:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a może ktoś się orientuje jak wygląda test oksytocyną w Gamecie?

• Magdalena83 Autorytet

Wysłany: 28 grudnia 2015, 23:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja nie wiem ZieloneOliwki ....

f2wlanli8lywwtn4.png
  • Lilla My Autorytet

Wysłany: 29 grudnia 2015, 08:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ZieloneOliwki wrote:
    Dziękuje Anuśka za odpowiedź :) Mam nadzieję że te "nie-pacjentki" też są dobrze traktowane ;)

Magdalena, a Ty będziesz miała cesarkę czy sn?

Ja byłam nie-pacjentką i było wszystko ok :)

Synek <3
    atdc2n0ax1cd3lcr.png
    Cel: 2015 przynajmniej w dwupaku! :)
  • Kasia1986 Ekspertka

Wysłany: 29 grudnia 2015, 20:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    My byliśmy dzisiaj w gamecie na wizycie i mamy ustalony termin cc na 11 stycznia, więc teraz będziemy czekać mam nadzieję że małemu się nie będzie śpieszyć i wcześniej się nic nie zacznie. Lekarz powiedział że jakby coś się działo mamy przyjeżdżać.
    A cc mamy ze względu na wagę dzidziusia. Dzisiaj na usg wyszło 4300 gram
    Pozdrawiam

Magdalena83, Lilla My lubią tę wiadomość

• Mo_niczka Koleżanka

Wysłany: 30 grudnia 2015, 11:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam, mam pytanie do raczej dziewczyn, które mają swoje maleństwa ze sobą już, choć nie koniecznie... chodzi mi o sprawdzony lokal na chrzciny na Górnej lub Widzewie, aby miał klimat. Planujemy nieduże przyjęcie na około 12-15 osób. Jeśli możecie coś poradzić będę wdzięczna :)

km5st5odhm9cjfa0.png
  • Asia83 Koleżanka

Wysłany: 30 grudnia 2015, 11:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Polecam wodnika na Dubois przy Pabianickiej

Asia83gannyx8d6oetdlra.png
  • Asia83 Koleżanka

Wysłany: 30 grudnia 2015, 11:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam mam do odsprzedania 6 puszek mleka neocate w cenie 50 Zl za puszke synek je juz swykle mleczko ale moze ktorejs z mam sie przyda

Asia83gannyx8d6oetdlra.png
  • Magdalena83 Autorytet

Wysłany: 30 grudnia 2015, 12:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mo_niczka wrote:
    Witam, mam pytanie do raczej dziewczyn, które mają swoje maleństwa ze sobą już, choć nie koniecznie... chodzi mi o sprawdzony lokal na chrzciny na Górnej lub Widzewie, aby miał klimat. Planujemy nieduże przyjęcie na około 12-15 osób. Jeśli możecie coś poradzić będę wdzięczna :)

Moniczka na widzewie to ewentualnie Gościnna z tego co wiem ma dość dobre jedzenie..no ewentualnie Fantazja na kolumny i Venge na tomaszowskiej a na górnej nie znam nic :)

f2wlanli8lywwtn4.png
  • Kasia1986 Ekspertka

Wysłany: 30 grudnia 2015, 16:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Musisz popytać w restauracjach ponieważ mogą wymagać min 20 osób. My tak mieliśmy w venge jak tata urodziny robił i w fantazji jak dziadzki robili rocznicę. Ogólnie fantazja super. A na venge się zawiedliśmy.

Dobre jedzenie mają w La vende na widzewie ale nie wiem czy robią imprezy.

• Magdalena83 Autorytet

Wysłany: 31 grudnia 2015, 00:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ooo dobrze wiedziec ze niektore maja taki wymog...bo my tez chrzciny na 12 osob bedziemy miec i nie myslalam ze jest jakies minimum...:(

f2wlanli8lywwtn4.png
  • Lilla My Autorytet

Wysłany: 3 stycznia 2016, 16:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pomysł na prezent na Dzień Babci i Dzień Dziadka: http://moidziadkowie.pl/ :)

Anuśka, Magdalena83 lubią tę wiadomość

Synek <3
    atdc2n0ax1cd3lcr.png
    Cel: 2015 przynajmniej w dwupaku! :)
‹‹ 45 46 47 48 49 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Smog - czy smog w Polsce może obniżać płodność?

Polska jest jednym z najbardziej zanieczyszczonych krajów na świecie. To niestety przykry fakt. Jesteśmy świadomi, że smog negatywnie wpływa na nasz organizm - płuca, serce. Ale czy może również upośledzać naszą płodność? Czy może dodatkowo obniżać parametry nasienia? Czy możemy mądrze się przed tym zabezpieczać, czy to już histeria? Zadaliśmy to pytanie ekspertom, przeczytaj co usłyszeliśmy!  

CZYTAJ WIĘCEJ

Cykl miesiączkowy a wygląd kobiety - wpływ na skórę i włosy

Cykl miesiączkowy i przemiany hormonalne, które w nim zachodzą mają wpływ na funkcjonowanie całego organizmu. Cykl miesiączkowy a wygląd - jak hormony mogą wpływać na Twoją skórę i włosy? W których fazach cyklu Twoja cera może być w lepszej kondycji, a kiedy mogą pojawiać się problemy? Hormony a trądzik - kiedy problemy z wypryskami mogą się nasilać? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak liczyć, który to tydzień ciąży?

Udało Wam się zajść w ciążę? Gratulacje! Określenie tygodnia ciąży jest kluczowe z wielu powodów. Przede wszystkim pozwala ustalić, czy dziecko rozwija się prawidłowo oraz umożliwia wykrycie wcześniejszego porodu bądź poronienia. Pozwala też rodzicom przygotować się do momentu przywitania nowego członka rodziny na świecie. Zobacz, w jaki sposób można ustalić wiek ciąży.

CZYTAJ WIĘCEJ