Łódź
- 

WIADOMOŚĆ
- 
                        nick nieaktualny
- 

U nas też przez pewien czas myśleliśmy, że mały ma kolki, Sab Simplex poszedł w ruch, bo żaden Bobotic Forte etc. nie działał. Ale najprawdopodobniej się nie najadał głodomorek mały nasz. Zaczęłam go karmić butelką i jak ręką odjął - najpierw moim mlekiem, a jak już się zaczęło kończyć, to MM.Synek 

Cel: 2015 przynajmniej w dwupaku! 
- 
                        nick nieaktualny
- 

Czesc laseczki moj synek przyszedl na swiat przez cc 16.01.2016 o godzinie 12:23 waga 3270 g wzrost 54 cm 10/10 moj synek przyszedl na swiat przez cc 16.01.2016 o godzinie 12:23 waga 3270 g wzrost 54 cm 10/10 juz od 19 jestesmy w domu ale sie ogarniam juz od 19 jestesmy w domu ale sie ogarniam 

Tez mam kolki..zaparcia...najpiere krople biogaja a od dzisiaj dicoflor zobaczymy...no i zmieniam mleko z enfamila o dziwo na hipp comfort ...oby podzialalo bo nie moge patrzec jak sie meczy poza tym jest dobrze poza tym jest dobrze coraz wiecej je coraz wiecej je ma przestawiony dzien z noca ma przestawiony dzien z noca ale jeszcze daje rade ale jeszcze daje rade 

A co u Was? ZieloneOliwki, Lilla My, Anuśka lubią tę wiadomość ZieloneOliwki, Lilla My, Anuśka lubią tę wiadomość
- 
                        nick nieaktualny
- 

Dziękuję dziewczyny w Pro Famili rodziłam w Pro Famili rodziłam )) ))

No właśnie te kropelki to chyba o kant .... niby płaczu mniej ale kupka twarda jak nie wiem co niby płaczu mniej ale kupka twarda jak nie wiem co wlewam już w niego tyle wody, że mała głowa wlewam już w niego tyle wody, że mała głowa oby to mleko coś zmieniło bo do najtańszych nie należy oby to mleko coś zmieniło bo do najtańszych nie należy Mamy receptę na jakieś krople jeszcze żeby wykupić w razie braku poprawy ale nie potrafię rozczytać pisma lekarki co tam napisała Mamy receptę na jakieś krople jeszcze żeby wykupić w razie braku poprawy ale nie potrafię rozczytać pisma lekarki co tam napisała 
 Udalo mi sie debridat przepisala debridat przepisala slyszalyscie cos o tych kroplach? slyszalyscie cos o tych kroplach?

Magda81 - ja nie pomogę bo nie chodziłam do szkoły rodzenia  Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 stycznia 2016, 09:28  Magda81 lubi tę wiadomość Magda81 lubi tę wiadomość
- 

Magdalena83 - u nas na kolki pomógł niemiecki Sab Simplex i do tego mleko Bebilon Comfort (ok. 36zł za 400g, więc najtańsze nie jest - powoli przechodziłam na zwykły Bebilon i teraz jest - odpukać w niemalowane - dobrze).Synek 

- 

Kurka my zaczelismy hipp comfort a ten sab simplex przez internet mozna kupic? Chociaz powiem ze dzisiaj juz jest lepiej i kupka troche luzniejsza a ten sab simplex przez internet mozna kupic? Chociaz powiem ze dzisiaj juz jest lepiej i kupka troche luzniejsza  
- 

Tak, kupisz spokojnie przez Internet, mi przywozili koledzy z pracy jak byli w delegacji . Na ulotce jest info, żeby dawać po 15 kropli do każdego karmienia, ale ja dawałam po 5-7. Teraz już tylko na noc dostaje . Na ulotce jest info, żeby dawać po 15 kropli do każdego karmienia, ale ja dawałam po 5-7. Teraz już tylko na noc dostaje Synek Synek 

- 

Anuska chyba tak zrobie znowu jest problem z kupka i dostalismy kolejny specyfik...juz wymiekam znowu jest problem z kupka i dostalismy kolejny specyfik...juz wymiekam a poza tym zaczely sie straszne ulewania... a poza tym zaczely sie straszne ulewania...

A co u Was? ))) )))

- 

Hej dziewczyny. Ja też z Łodzi. Czy mogłybyście mi polecić lekarza doświadczonego w prowadzeniu ciąży bliźniaczej, najlepiej takiej jednojajowej, jednoowodniowej. Dowiedziałam się w środę, że będzie dwójeczka i są w jednym worku owodniowym. Nie wiem czy lekarze w EnelMed mają takie doświadczenie, a tam mam gina. Wizyta we wtorek i trochę się obawiam, czy mój gin podźwignie taką ciążę. Czy mogłybyście mi polecić lekarza doświadczonego w prowadzeniu ciąży bliźniaczej, najlepiej takiej jednojajowej, jednoowodniowej. Dowiedziałam się w środę, że będzie dwójeczka i są w jednym worku owodniowym. Nie wiem czy lekarze w EnelMed mają takie doświadczenie, a tam mam gina. Wizyta we wtorek i trochę się obawiam, czy mój gin podźwignie taką ciążę. 

- 

Dzierzba wrote:Hej dziewczyny. Ja też z Łodzi. Czy mogłybyście mi polecić lekarza doświadczonego w prowadzeniu ciąży bliźniaczej, najlepiej takiej jednojajowej, jednoowodniowej. Dowiedziałam się w środę, że będzie dwójeczka i są w jednym worku owodniowym. Nie wiem czy lekarze w EnelMed mają takie doświadczenie, a tam mam gina. Wizyta we wtorek i trochę się obawiam, czy mój gin podźwignie taką ciążę. Czy mogłybyście mi polecić lekarza doświadczonego w prowadzeniu ciąży bliźniaczej, najlepiej takiej jednojajowej, jednoowodniowej. Dowiedziałam się w środę, że będzie dwójeczka i są w jednym worku owodniowym. Nie wiem czy lekarze w EnelMed mają takie doświadczenie, a tam mam gina. Wizyta we wtorek i trochę się obawiam, czy mój gin podźwignie taką ciążę. 
 Witamy )) niestety nie jestem w stanie polecić takiego ginekologa, może po prostu jeśli Twój obecny będzie się wahał to on Ci kogoś kompetentnego poleci? )) niestety nie jestem w stanie polecić takiego ginekologa, może po prostu jeśli Twój obecny będzie się wahał to on Ci kogoś kompetentnego poleci? ) No i oczywiście gratulacje!!! ) No i oczywiście gratulacje!!! )) ))
- 

Dziękuję.Poczekam do wtorku, zrobiłam przegląd i znalazłam lekarza doświadczonego w takich przypadkach jak mój, jak mój gin nie poprowadzi to się zgłoszę do profesora.Magdalena83 wrote:Witamy )) niestety nie jestem w stanie polecić takiego ginekologa, może po prostu jeśli Twój obecny będzie się wahał to on Ci kogoś kompetentnego poleci? )) niestety nie jestem w stanie polecić takiego ginekologa, może po prostu jeśli Twój obecny będzie się wahał to on Ci kogoś kompetentnego poleci? ) No i oczywiście gratulacje!!! ) No i oczywiście gratulacje!!! )) ))  
- 
                        nick nieaktualny