Łódź
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
U nas też przez pewien czas myśleliśmy, że mały ma kolki, Sab Simplex poszedł w ruch, bo żaden Bobotic Forte etc. nie działał. Ale najprawdopodobniej się nie najadał głodomorek mały nasz. Zaczęłam go karmić butelką i jak ręką odjął - najpierw moim mlekiem, a jak już się zaczęło kończyć, to MM.Synek
Cel: 2015 przynajmniej w dwupaku! -
nick nieaktualny
-
Czesc laseczki moj synek przyszedl na swiat przez cc 16.01.2016 o godzinie 12:23 waga 3270 g wzrost 54 cm 10/10 juz od 19 jestesmy w domu ale sie ogarniam
Tez mam kolki..zaparcia...najpiere krople biogaja a od dzisiaj dicoflor zobaczymy...no i zmieniam mleko z enfamila o dziwo na hipp comfort ...oby podzialalo bo nie moge patrzec jak sie meczy poza tym jest dobrze coraz wiecej je ma przestawiony dzien z noca ale jeszcze daje rade
A co u Was?ZieloneOliwki, Lilla My, Anuśka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Dziękuję dziewczyny w Pro Famili rodziłam ))
No właśnie te kropelki to chyba o kant .... niby płaczu mniej ale kupka twarda jak nie wiem co wlewam już w niego tyle wody, że mała głowa oby to mleko coś zmieniło bo do najtańszych nie należy Mamy receptę na jakieś krople jeszcze żeby wykupić w razie braku poprawy ale nie potrafię rozczytać pisma lekarki co tam napisała
Udalo mi sie debridat przepisala slyszalyscie cos o tych kroplach?
Magda81 - ja nie pomogę bo nie chodziłam do szkoły rodzeniaWiadomość wyedytowana przez autora: 27 stycznia 2016, 09:28
Magda81 lubi tę wiadomość
-
Magdalena83 - u nas na kolki pomógł niemiecki Sab Simplex i do tego mleko Bebilon Comfort (ok. 36zł za 400g, więc najtańsze nie jest - powoli przechodziłam na zwykły Bebilon i teraz jest - odpukać w niemalowane - dobrze).Synek
Kurka my zaczelismy hipp comfort a ten sab simplex przez internet mozna kupic? Chociaz powiem ze dzisiaj juz jest lepiej i kupka troche luzniejsza
-
Tak, kupisz spokojnie przez Internet, mi przywozili koledzy z pracy jak byli w delegacji . Na ulotce jest info, żeby dawać po 15 kropli do każdego karmienia, ale ja dawałam po 5-7. Teraz już tylko na noc dostajeSynek
Anuska chyba tak zrobie znowu jest problem z kupka i dostalismy kolejny specyfik...juz wymiekam a poza tym zaczely sie straszne ulewania...
A co u Was?)))
-
Hej dziewczyny. Ja też z Łodzi. Czy mogłybyście mi polecić lekarza doświadczonego w prowadzeniu ciąży bliźniaczej, najlepiej takiej jednojajowej, jednoowodniowej. Dowiedziałam się w środę, że będzie dwójeczka i są w jednym worku owodniowym. Nie wiem czy lekarze w EnelMed mają takie doświadczenie, a tam mam gina. Wizyta we wtorek i trochę się obawiam, czy mój gin podźwignie taką ciążę.
-
Dzierzba wrote:Hej dziewczyny. Ja też z Łodzi. Czy mogłybyście mi polecić lekarza doświadczonego w prowadzeniu ciąży bliźniaczej, najlepiej takiej jednojajowej, jednoowodniowej. Dowiedziałam się w środę, że będzie dwójeczka i są w jednym worku owodniowym. Nie wiem czy lekarze w EnelMed mają takie doświadczenie, a tam mam gina. Wizyta we wtorek i trochę się obawiam, czy mój gin podźwignie taką ciążę.
Witamy )) niestety nie jestem w stanie polecić takiego ginekologa, może po prostu jeśli Twój obecny będzie się wahał to on Ci kogoś kompetentnego poleci? ) No i oczywiście gratulacje!!!)) -
Magdalena83 wrote:Witamy )) niestety nie jestem w stanie polecić takiego ginekologa, może po prostu jeśli Twój obecny będzie się wahał to on Ci kogoś kompetentnego poleci? ) No i oczywiście gratulacje!!!))
-
nick nieaktualny