Łódź
-
WIADOMOŚĆ
-
Hej , jestem nowa jeśli chodzi o Wasz wątek bo na ovu | belly 4 lata ponad w sumie hehe .
Można dołączyć ? Jestem z Łodzi ale mieszkam w Anglii . Ciaze prowadziłam troszkę tu , troszkę tu bo akurat dużo dość czasu ciazy spędziłam w Polsce , rodzilam również w Pl .
-
Usg ok. Wody się unormowały. Mała juz główką w dół. Także teraz czekam... W środę mam wizytę. Będziemy się już umawiać na ktg. Za tydzień w czwartek to już te genetyczne? Kurcze jednak ten czas faktycznie zapitala...09.2015 - 1 ICSI
06.2016 -Mój Cud ❤
2017 - 2 ICSI - powrót po rodzeństwo-nieudany
2018 - 3 ICSI -
tak został mi tydzień aby znów zobaczyć moje Maleństwo też właśnie wszyscy mi się dziwią że to JUŻ. wczoraj byłąm u mojego Taty w odwiedzinach i po "kieszonkowe" mówie mu zobacz jaki brzuszek powoli dostaje, a On do mnie Kochanie przecież Ty schudłaś. Po raz pierwszy nie walcze z wciaganiem brzucha żeby jakoś wyglądać a tu taki psikus
Pola7 lubi tę wiadomość
https://www.maluchy.pl/li-72827.png -
No ja nie chudłam. Przy samej stymulacji mi poszły 2kg. A teraz mam już 16 na plusie. Miesiac został,myślę że do 20 dobije, choć teraz już mam zdecydowanie mniejszy apetyt.09.2015 - 1 ICSI
06.2016 -Mój Cud ❤
2017 - 2 ICSI - powrót po rodzeństwo-nieudany
2018 - 3 ICSI -
Hej dziewczyny z chęcią dołączę do wątku,mieszkam w Łodzi,leczenie zaczęliśmy w Łodzi ale szczęśliwie zakończyliśmy w Novum w Wawie,ciąże prowadzę u dr. Stefanowicz.
Magdalenko83 jak wspominasz poród w ProFamilii,jeśli można wiedzieć poród na nfz czy prywatny?
I mam pytanie do dziewczyn, które już rodziły w czmp czy np po cięciu jest tam moment jakiś dłuższy na kontakt skóra-skóra?? -
Dzień dobry,
W związku z tym, że id lipca ma być zamknięta porodówka w Gamecie szukam informacji o pro familii. Czy któraś z Was tam rodziła? Czy na NFZ? Będę wdzięczna za pomoc.14.10.2015 - 1 IUI
Naturalny cud Córeczka w drodze!
Sierpień 2016 - Nasze 60 cm szczęścia już z nami! Boże, dzięki za ten dar!
Drugie bobo w drodze
-
W Gamecie ma być zamknięta? wow...
A czy ktoś coś słyszał o Rydygierze może? Moja lekarka akurat tam pracuje, a mam mieć cc. Czytam opinie i nie są tragiczne... porodówka po remoncie ale nie byłam tam nawet jeszcze.
Z góry dzięki za informację jeśli ktoś coś słyszał -
Chwilka84 wrote:Hej dziewczyny z chęcią dołączę do wątku,mieszkam w Łodzi,leczenie zaczęliśmy w Łodzi ale szczęśliwie zakończyliśmy w Novum w Wawie,ciąże prowadzę u dr. Stefanowicz.
Magdalenko83 jak wspominasz poród w ProFamilii,jeśli można wiedzieć poród na nfz czy prywatny?
I mam pytanie do dziewczyn, które już rodziły w czmp czy np po cięciu jest tam moment jakiś dłuższy na kontakt skóra-skóra??
hejka też mnie prowadzi Stefanowicz Profamilia tylko prywatnie z tego co wiem.
My zdecydowaliśmy się na Salve nie zaleznie czy na NFZ czy prywatnie byle Stefanowicz była obecna, ewentualnie świadoma że się zaczełoWiadomość wyedytowana przez autora: 19 maja 2016, 13:50
https://www.maluchy.pl/li-72827.png