Lublin / Lubelskie
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMonia fajnie to już niedługo. Powiem Ci, że czasami myślę, że gdybym wcześniej na nią trafiła to może ona by była moją prowadzącą. Chociaż mojemu gin nic nie brakuje, ale z nią fajny kontakt się łapie.
Wyprawkę jednak muszę na maila, do Hewci już wysyłam, jeśli ktoś jeszcze potrzebuje wyślijcie mi maila, to prześlę
Agatka ja wczoraj wróciłam po prawie tygodniowej labie, więc dziś u mnie pracowicie. Duużo prania zrobiłam, trochę posprzątałam. Dopieszczam gniazdo Małej:)hewa81 lubi tę wiadomość
-
Dzięki Magdziulka :*
Lista przydatna będzie na pewno.
MACDUSKA, super wieści, wszystko będzie dobrze :* Życzę Ci żebyś za tydz, już zobaczyła serduszko.
AGATKA, do wtorku już nie daleko, szybko zleci, ale wiem z własnego doświadczenia ze im blizej jakiegos waznego badania, tym większy stres. Ja też jak piątek sie będzie zbliżał (mamy to echo) to pewnie jajko zniosę. USG na pewno wyjedzie prawidłowe. Mocno TU będziemy trzymać kciuki.
MAKASA, jesteśmy z Tobą, musisz być dobrej myśli. I tak jak Monia pisze, ważna będzie wartość przyrostu bety w poniedziałek. Ściskam Cie mocno
Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 lipca 2016, 22:04
makasa lubi tę wiadomość
-
Hej dziewczyny czy któraś z Was zna lek. Adama Rutkowskiego? Pracuje w szpitalu na Kraśnickiej i ma prywatny gabinet na Wojciechowskiej i zapisałam się do niego z polecenia... ale w sieci nic a nic nie można znaleźć o tym gabinecie.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 lipca 2016, 23:19
-
AnnaE. wrote:Hej dziewczyny czy któraś z Was zna lek. Adama Rutkowskiego? Pracuje w szpitalu na Kraśnickiej i ma prywatny gabinet na Wojciechowskiej i zapisałam się do niego z polecenia... ale w sieci nic a nic nie można znaleźć o tym gabinecie.
Ja niestety nie pomogę
Zupełnie nie znam tego nazwiska. -
AnnaE niestety Rutkowskiego jakiego.kojarzę to.jedynie.detektywa hehhe. A tak powaznie nie pomoge... ale.skoro.z.polecenia.to waryo pójść. Ale.chcesz zeby prowadz ciazs i chcesz rodzic na krasnickich. Jest jakis doktorek profesorek i jego.syn przyjmuje w luxmedzie i.jego tatus.ten profesorek jest chuba.ordynatorem... szwagierka.czasami.chodzi.do.niego.. mogę jutro zapytać o nazwisko jak chcesz ... chyba jakiś Wiktor czy coś...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 lipca 2016, 23:27
MATKA 2:0
Ola 17.02.2011
Martynka 02.02.2017 -
nick nieaktualny
-
Jedynego byłego ordynatora z Kraśnickiej z nazwiska który ma syna to kojarzę Wieczorka.. jednak ojciec już nie żyje.. a syn jest radiologiem Ale faktycznie jest i Wiktor i jest kierownikiem oddziału Ginekologii i Położnictwa na Kraśnickiej.
Dziękuję mimo wszystko za zaangażowanie. Myślę, że pójdę do tego Rutkowskiego bo ma bardzo dobre opinie (ponoć bardzo opiekuńczy i zaangażowany) no i mam już umówioną wizytę na poniedziałek, a muszę już pójść po zaraz wejdę w 11 tydzień Jestem tylko ciekawa jak wygląda gabinet i czy jest tam USG... ale jak nikt nie wie to już dowiem się jutro Moje pytanie wynika z tego że na pierwszej wizycie byłam u lekarki ze Staszica prywatnie.. ale USG zrobiła mi w innym terminie w szpitalu na Staszica bez wydruku, bez pomiaru (pewnie dlatego za darmo) i nie bardzo mi odpowiada takie latanie za każdym razem dwa razy.. raz na wizytę raz na USG jeśli będzie trzeba.. wolałabym żeby lekarz miał USG na miejscu i żebym dostała wydruk
Miałam w planach rodzić na Staszica.. jednak mam większą pewność, że na Kraśnickiej mnie przyjmą na poród a na Staszica mogą odesłać z braku miejsc no i na Kraśnicką mam bliżej bo mieszkam na Węglinie PołudniowymWiadomość wyedytowana przez autora: 31 lipca 2016, 02:24
-
O kuźwa MONIA ...
Trzymaj się.
Wspieram mocno i będę się modlić.
Musi być dobrze. Musisz byc dzielna.
Maluszek jest silny.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny