Tydzień dla Płodności   

Nie przegap swojej szansy!
Umów się na pierwszą wizytę u lekarza specjalisty za 1zł.
Tylko do 23 listopada   
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Lublin / Lubelskie
Odpowiedz

Lublin / Lubelskie

Oceń ten wątek:
  • Lady Highlander Autorytet

Wysłany: 7 października 2016, 09:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    O matko po Hewci chyba jestem ja... aaa ale ten czas leci

Dotek, Monia85, hewa81 lubią tę wiadomość

eiktrjjgno5jwujd.png

Beta Hcg 14 dpo - 130,9, 15 dpo - 277 17 dpo - 784
  • nick nieaktualny

Wysłany: 7 października 2016, 09:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No Lady zaraz Ty! I trzeba będzie w końcu zsynchronizować wózki;)

Chyba zaraz będę mogła zjeść śniadanie!!!. Zjadłabym wcześniej, ale jak tylko ululałam Małą kot mi ją obudził:/ coś dziś nie w humorze Moje Dziecko, a chce ją na zakupy zabrać. Muszę kupić pudła na ubranka, z których wyrosła, a trochę ich jest:)

• viowieczka Autorytet

Wysłany: 7 października 2016, 10:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzięki dziewczyny :). Leżymy na Jaczewskiego, mała jest razem ze mną. A czemu Julcia zechciała wcześniej na ten świat to nie wiem. Jak trafiłam wczoraj na porodówkę ok 18 to miałam już rozwarcie 7 cm, więc nawet nie było po co zatrzymywać akcji porodowej. Nie ma to jak pomylić skurcze z bólem jelit hehe. Ja czuję się dobrze, chociaż w ogóle w nocy nie spałam, bo mała leżała ze mną na łóżku. Myślałam, że po naturalnym porodzie będę sie czuła o wiele gorzej, a nie jest źle :). Postaram się pisać na bieżąco, choć jak to z tym będzie to zobaczymy :P.

Hewa niedaleko mamy do siebie hehe :)

Dotek, Szczęśliwa Mamusia, Monia85, hewa81, Wedmoczka, milagro, Mona_M lubią tę wiadomość

"Gdy świat sprawia, że wariujesz wrzuć na luz, lepiej się poczujesz"

82dojw4z802clx8l.png

QnVUp1.png
  • magic1 Autorytet

Wysłany: 7 października 2016, 10:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    cześć dziewczyny! trochę mnie nie było ale mniej więcej śledzę nasze forum :-) gratuluję wszystkim mamusiom bobasków, ja też już szykuję się na swojego, szyjka się skraca więc mogę nie doczekać terminu; mnie niestety nie będzie na dzisiejszych warsztatach bo jestem trochę przeziębiona i nie chcę straszyć kaszlem przyszle mamuśki :-)

4c3tugpjetqoi3k1.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 7 października 2016, 10:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    viowieczka Kochana gratuluję córci :*:*:*:* , niech zdrowo wam się chowa , wracaj szybko do pełni sił :*:*:*:*:*:*.

Reni Będzie dobrze kochana :*:*:*:*:*.

hewa Trzymam mocno , kciukasy za was :*:*:*:*:*.

A ja chora kaszle , mam katar , w nosie mnie zatyka , chyba będę musiała przełożyć wizytę jak do Środy nie wyzdrowieję . Z rana był spory przymrozek , aż trawa siwa była strasznie zimne powietrze , a i u nas dziś 15 tc się zaczął :*:*:*:*:*:* , dziewczynki też chore , synek też ma katar , i męża też coś bierze więc cała rodzina się kuruje .

hewa81 lubi tę wiadomość

• magic1 Autorytet

Wysłany: 7 października 2016, 10:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    viowieczka gratulacje! zazdroszczę sprawnego porodu :-)

4c3tugpjetqoi3k1.png

Wysłany: 7 października 2016, 10:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Magdziulla wrote:
    No Lady zaraz Ty! I trzeba będzie w końcu zsynchronizować wózki;)

Chyba zaraz będę mogła zjeść śniadanie!!!. Zjadłabym wcześniej, ale jak tylko ululałam Małą kot mi ją obudził:/ coś dziś nie w humorze Moje Dziecko, a chce ją na zakupy zabrać. Muszę kupić pudła na ubranka, z których wyrosła, a trochę ich jest:)

Magdziulla ooo dobrze mówisz, ja w grudniu bardzo chetnie :)

eiktrjjgno5jwujd.png

• Agatka_46 Autorytet

Wysłany: 7 października 2016, 10:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    viowieczka wielkie gratulacje i dużo zdrówka dla córy :*. Jak będzisz miała jak i chwile opisz poród :)

Hewcia za Ciebie też trzymam mocno kciuki.

Dzisiaj byłam na ściąganiu kamienia nazębnego... oczywiście zęby zdrowe ale mam przez ciąże tak zjechane dziąsła że krew się leje ledwo dotknąć... i wysmarowała mi czymś żeby je trochę podbudować. Dziwnie mi teraz szpary między zębami ( mam straszną tendencję do kamienia nazębnego )

U nas chłodno ale słoneczko świeci. w domu wysprzątane, obiad z wczoraj także siedzę i pachnę hahahahahahha :P

hewa81 lubi tę wiadomość

MATKA 2:0 <3
    Ola 17.02.2011
    Martynka 02.02.2017
  • Reni1982 Autorytet

Wysłany: 7 października 2016, 11:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jade zaraz, wróce wieczorem.Dzięki za wsparcie!!:*

Reni1982

09.04.2017 r. Miłoszek jest z nami :)
    dqpr2n0a86al9imd.png
  • Agatka_46 Autorytet

Wysłany: 7 października 2016, 11:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni trzymam kciuki :*

Reni1982 lubi tę wiadomość

MATKA 2:0 <3
    Ola 17.02.2011
    Martynka 02.02.2017
  • Dotek Autorytet

Wysłany: 7 października 2016, 11:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni czekamy na wieści. Trzymam kciuki:)

Magic rzeczywiście u Ciebie też aby tknąć i będzie dzidzia:) kiedy szpital?

f08af289ff.png
  • Agata_90 Ekspertka

Wysłany: 7 października 2016, 11:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni jesteśmy z Tobą.Czekamy na wiadomości.

viowieczka gratuluję ;-)

w4sqdqk30v3qwbxq.png
  • milagro Autorytet

Wysłany: 7 października 2016, 11:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Vowieczka gratuluje i życzę dużo zdrówka dla córeczki i szybkiego powrotu do sił dla mamusi :)

Hewa mocne kciuki za Was :*

Reni kciukam mocno za wizytę :) Będzie dobrze zobaczysz ;)

A wszystkim chorującym dużo zdrówka - oby przeziebienie mineło jak najszybciej ;)

Reni1982, hewa81 lubią tę wiadomość

Tosiu czekamy na Ciebie :)
    hchys65g0858ajku.png
    30 tc - 1430g 34tc- 2182g
  • hewa81 Autorytet

Wysłany: 7 października 2016, 12:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzieki Dziewczyny :) <3
    Ale wiecie co, niezłe rzeczy się dzis działy u mnie na obchodzie. Tu, na Jaczewskiego, bo nie wiem jak w innych szpitalach, są 2 obchody. Najpierw lekarza/y opiekujacych się daną salą, a potem takie konkretne z ostatecznymi decyzjami z prof. L-G. I co ... po tym pierwszym obchodzie chcieli mnie już brać na cesarke. Bo ciśnienie, cukrzyca, lekko spuchnieta twarz ... Ale ostatecznie, po obchodzie z prof., wczesniejsza decyzja odwolana i gdyby nic sie nie działo przez weekend to w pon mam być na czczo. I w zależności jakie będzie moje cisnienie i czy białko się pojawi w moczu to kto wie czy w pon nie będę już miała córci po drugiej stronie.
    Także KAROLA, MAGDZIA, z całym szacunkiem do Staszica, gdybyście Tu leżały, to cc mialybyscie prawie z miejsca. Tu nie czekaja, jeśli coś się dzieje z matką również. No chyba ze jest dość wczesną ciążą. Ja dziś zaczęłam 38t. No ale nie ma co roztrzasac, było, minęło, bardziej pisze to w stosunku do Dziewczyn zastanawiajacych się gdzie rodzic. I póki co polecam Jaczewskiego, przynajmniej na chwilę obecną. A jak będzie potem na noworodkach to napiszę za jakis czas. Teraz z pierwszej ręki, na świeżo, to VIOWIECZKA może coś powie.

VIOWIECZKA, nawet nie wiesz jak blisko jestem, leżę na sali nr 8 przy samych drzwiach na położnictwo, może nawet słyszałam dziś Twoją Julcie ;) Cieszę się, ze maleńką jest z Tobą. Trzymajcie sie Dziewczyny :)

SZCZĘŚLIWA, Zdrówka Ci życzę, dużo, dużo, bo wiem jak to się człowiek męczy, a jeszcze w ciazy jak niewiele można brać. I dla dzieciakow oczywiscie tez. Mnie katar trzymał blisko 2 tyg, teraz dopiero jest lżej.

LADY, szykuj się następną po mnie, może nie za szybko bo jeszcze masz czas, ale raczej Ty bedziesz kolejna :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 października 2016, 12:37

Im bardziej w życiu ma się pod górkę.... tym piękniejsze będą później widoki
    n59yk6nlzydvnhbr.png
    ........................................................................
  • hewa81 Autorytet

Wysłany: 7 października 2016, 12:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dopiero popatrzylam, MAGIC, Ty następna w kolejce na porodowke. A gdzie rodzisz? Powodzenia zatem :)

magic1 lubi tę wiadomość

n59yk6nlzydvnhbr.png
  • hewa81 Autorytet

Wysłany: 7 października 2016, 12:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni1982 wrote:
    Jade zaraz, wróce wieczorem.Dzięki za wsparcie!!:*

Trzymam kciuki, będzie dobrze :)

n59yk6nlzydvnhbr.png

Wysłany: 7 października 2016, 13:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Własnie też zobaczyłam że jeszcze magic :)

My odebraliśmy włąsnie łóżeczko i fotelik, także kolejna rzecz do odhaczenia na liście :)

eiktrjjgno5jwujd.png

• Aga_502 Autorytet

Wysłany: 7 października 2016, 13:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam, czy można do Was dołączyć :) właśnie się okazało że jestem w ciąży i szukam lekarza który nie będzie robił problemow ze zwolnieniem w tak wczesnej ciazy. Polecacie kogoś?
    Z gory dziękuje.

Kacper <3 :) :) :) 20.03.2017 - 1080g - 27tc
    dqpranliysvka661.png
    Gabrysia <3 :):):) 25.09.2015 -2470g - 35t2d
    relgdf9him4y17cs.png
  • IGA.G Autorytet

Wysłany: 7 października 2016, 14:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aga ja chodzę do Swatowskiego w Lublinie, ale prywatnie. zwolnienie proponował już na pierwszej wizycie i mówił, że jak będę chciała to mam powiedzieć

tb73vcqgi58cup9y.png
    zpbndf9hspql3zw5.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 7 października 2016, 14:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aga_502 Witaj wśród nas :-D ;-) .

IGA.G Jakże ja się cieszę , że jesteś tu ;-) :-* :-* :-* :-* .

‹‹ 145 146 147 148 149 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Histeroskopia skuteczna metoda diagnostyki i leczenia niepłodności

Histeroskopia to metoda, która pozwala wykryć i wyleczyć niektóre przyczyny niepłodności: polipy macicy, zrosty, mięśniaki. Histeroskopia diagnostyczna czy histeroskopia zabiegowa - kiedy warto zdecydować się na zabieg?  Jak wygląda histeroskopia? W którym momencie cyklu wykonuje się zabieg? Jakie mogą być skutki uboczne? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Kwas foliowy podczas starania o dziecko, kwas foliowy w ciąży - dlaczego tak ważny?

Kwas foliowy to witamina z grupy B, o której żadna starająca się o ciążę kobieta, nie powinna zapominać! Kwas foliowy ma ogromny wpływ na rozwój płodu, prawidłowy przebieg ciąży, ale i również płodność kobiety! Dodatkowo przeczytaj dlaczego suplementacja kwasu foliowego zalecana jest czasem również dla mężczyzn.   

CZYTAJ WIĘCEJ

"Nie mogę zajść w ciążę" - moja historia starania o dziecko

"Prawdziwe historie kobiet starających się o dziecko". Opowieść o kobiecie, która nie traci nadziei... "Nie mogę zajść w ciążę, ale nie tracimy nadziei..." - nieplodna_optymistka opowiada o swoich staraniach, drodze do macierzyństwa, leczeniu niepłodności i niegasnącej wierze w to, że się uda! 

CZYTAJ WIĘCEJ