Lublin / Lubelskie
-
WIADOMOŚĆ
-
ale smaku na gofry narobilyscie, sama bym zjadla ale juz 6,5kg na plusie, takie samo tempo jak w poprzedniej ciazy, ja dzis rano mialam z corka basen, z jednej strony relaks a z drugiej troche ciezko, w sb pralam ubranka corki i zeby pralke uzupelnic dolozylam to co mam dla małego- juz zapomnialam jak maleńki jest noworodek, cudne te malusie ciuszki:)
w pt wkoncu mam polowkowe, po ostatnim wpisie na lutowkach jednej z dziewczyn zaczelam sie stresowac:\"Być może dla świata jesteś jedynie człowiekiem, lecz dla nas Twoich rodziców jesteś całym światem"
Dwa wymarzone Cuda(czki) - Laura 13.02.2015 i Adaś 23.02.2017 -
nick nieaktualny
-
Hej dziewczynki troche nadrobilam, bo dawno mnie nie bylo... Oczywiscie zapracowana jak zwykle... Ale nie wazne
Ewcia i Kawola ogromne gratulacje!!!
Kawola wspolczuje przezyc.... Im wiecej Was czytam tym bardziej zmieniam zdanie o szpitalu na staszica... Najwszniejsze ze teraz wszystko w porzadku...
Ewcia nie wierze ze to juz! Jak ten czas szybko zlecial... Masz juz swoje Malenstwo przy sobie... Cuuudownue!
-
Macduska wracaj szybko do zdrowia!
-
Agatka tak o niej pisałam, najgorzej ze niby wszystko ok, a tu nagle w polowie ciazy taki szok i jeszcze w szpitalu taka sytuacja, jak mozna odeslac do domu skoro tylko tam mogla uzyskac fachowa pomoc:-/ biedna dziewczyna tyle stresow, ale tez mam nadzieje ze maluch da rade, sama pracuje w tej chorej sluzbie zdrowia i momentami mi wstyd ze mam udzial w tworzeniu tego chorego systemu
a niestety moje ubezpieczenie tez wyklucza sprawy ciazowe:-/"Być może dla świata jesteś jedynie człowiekiem, lecz dla nas Twoich rodziców jesteś całym światem"
Dwa wymarzone Cuda(czki) - Laura 13.02.2015 i Adaś 23.02.2017 -
Monia85 wrote:Migotka jak się czujesz? Myslałam, że teraz już trochę zwolnisz ...
-
Ja za pobyt w ciazy z kolka nerkowa dostałam odszkodowanie, ale to pewnie wzieli bardziej za chorobę nerek niz pobyt ciążowy. Ale za urodzenie dziecka tak czy siak sie należy wypłata, przynajmniej u mnie w pzu mam to wyszczególnione.
Beta Hcg 14 dpo - 130,9, 15 dpo - 277 17 dpo - 784 -
nick nieaktualnyWitam i ja się z wami :*:*.
Mnie przez cały weekend ząb lub dziąsło , bolało chyba napuchłam trochę idę dziś na 11 dopiero do dentyski , niech robi z tym zębem co kolwiek aby już nie bolał . Samopoczucie takie sobie tak samo jaki apetyt chciałabym gdzieś prywatnie zrobić sobie USG , ale nigdzie bez skierowania nie chcą mnie zapisać , co z tego że zapłacę jak skierowanie i tak potrzebne został mi jeszcze rycki mój szpital , może cosik się dowiem . -
nick nieaktualny
-
macduska wrote:Dziewczyny, czekam na wywołanie porodu.
Okazało się że serduszko nie bije już ponad tydzień.
Tak bardzo Wam współczuje Chciałabym pocieszyc, ale chyba zadne słowa nie pomogą. Trzymaj sie kochana dzielnie.Tosiu czekamy na Ciebie
30 tc - 1430g 34tc- 2182g