X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Lublin / Lubelskie
Odpowiedz

Lublin / Lubelskie

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 17 października 2016, 20:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Macudska bardzo, bardzo mi przykro. Jeśli będziesz potrzebowała rozmowy to jesteśmy. Trzymaj się!

• hewa81 Autorytet

Wysłany: 17 października 2016, 21:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Znalazlam chwile zeby Was poczytać, w skrócie napisać co u nas a tu takie smutne informacje ... :( :( :(

MACDUSKA nawet nie wiem co mam Ci napisać w tak trudnych dla Ciebie chwilach, żadne słowa nie będą pocieszające. Pomimo Twojego bólu życzę Ci dużo siły. Trzymaj się dzielnie <3 <3 <3

Im bardziej w życiu ma się pod górkę.... tym piękniejsze będą później widoki
    n59yk6nlzydvnhbr.png
    ........................................................................
  • jatoszka Autorytet

Wysłany: 17 października 2016, 22:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Macduska-strasznie mi przykro .....
    mam pytanie czy ktoras z Was kojarzy taką lekarz Marciniak ? jakies opinie?

w5wqrl68v17z1bgh.png
    km5stv73corlpm49.png
    Nasze Aniołki 31.08.2009 [*][*] 30.08.2016 [*]
  • kawola Ekspertka

Wysłany: 18 października 2016, 02:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Macduska przykro mi strasznie, trzymaj się <3

961lupjyvic92ect.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 18 października 2016, 10:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    W nocy urodziłam dziewczynkę.
    Dzisiaj wychodzę do domu.

Dzięki za wszystko.

• nick nieaktualny

Wysłany: 18 października 2016, 10:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    macduska Kochana tak strasznie mi przykro :( . To takie nie sprawiedliwe :( .

Witam się i ja moje drogie :*:* Obdzwoniłam wszytkie znane mi gabinety USG i niestety nigdzie nie udało mi się nic wykombinować :/ , no nic muszę jakoś przeczekać do tego 12 Listopada , no gdzie ja pójdę jak wszędzie chcą skierowanie od gina :/ , a takiego skierowania nie mam niestety no nic poczekam nie ma na to rady . Samopoczucie dobre , maleństwo się rusza :*:*:*:*: , dziś idę do mojej dentystki zobaczymy , co powie na ten mój bolący ząb.

• viowieczka Autorytet

Wysłany: 18 października 2016, 11:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Macduska trzymaj się <3

Jatoszka ja prowadziłam u niej ciążę i byłam zadowolona.

jatoszka lubi tę wiadomość

"Gdy świat sprawia, że wariujesz wrzuć na luz, lepiej się poczujesz"

82dojw4z802clx8l.png

QnVUp1.png
  • Monia85 Autorytet

Wysłany: 18 października 2016, 12:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mamuśka jak to? Ja ciągle chodzę prywatnie na usg, nigdy nie miałam skierowania i nikt o nie nie pytał.

start lipiec 2013
  • nick nieaktualny

Wysłany: 18 października 2016, 12:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Monia85 Dzwoniłam do trzech znanych mi przychodni , i bez skierowania nie chcą USG zrobić co z tego że zapłacę jak skierowania nie mam , taki ich wymóg w szpitalu też nie robią bo nie ma sprzętu ani doktora . A nie mam możliwości , aby gdzieś indziej szukać no nic trzeba poczekać.

• Dotek Autorytet

Wysłany: 18 października 2016, 13:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć wszystkim. Szczęśliwa to jakiś absurd z tymi skierowaniami ale podejrzewam że w mojej mieścince byłoby podobnie. Nie ma to jednak jak w większym mieście rezerwujesz, płacisz i masz zrobione bez żadnej łaski.

Macduska trzymaj się kochana, bardzo Ci współczuję, wróciły wszystkie wspomnienia
    :(

A ja od dzisiaj w szpitalu. Miałam ktg i wymaz. Jutro pewnie krzywa cukrowa, morfologia, mocz. I te zastrzyki na płucka zacznę dostawać. No i dr coś planuje chyba włączyć acard i clexane "na wszelki wypadek".

f08af289ff.png
  • Agatka_46 Autorytet

Wysłany: 18 października 2016, 13:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Macduska bardzo mi przykro :(

MATKA 2:0 <3
    Ola 17.02.2011
    Martynka 02.02.2017
  • jatoszka Autorytet

Wysłany: 18 października 2016, 14:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    viowieczka wrote:
    Macduska trzymaj się <3

Jatoszka ja prowadziłam u niej ciążę i byłam zadowolona.
    ale miałaś jakies trudności z zajściem albo z utrzymaniem? polecili mi ją jako ze mam 2 poronienia za sobą :-(

w5wqrl68v17z1bgh.png
    km5stv73corlpm49.png
    Nasze Aniołki 31.08.2009 [*][*] 30.08.2016 [*]
  • viowieczka Autorytet

Wysłany: 18 października 2016, 15:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    jatoszka wrote:
    ale miałaś jakies trudności z zajściem albo z utrzymaniem? polecili mi ją jako ze mam 2 poronienia za sobą :-(

Ja do niej chodziłam jak już byłam w ciąży. Problemy z zajściem w ciążę miałam i leczyłam się u dr Tkaczuk-Włach.

jatoszka lubi tę wiadomość

"Gdy świat sprawia, że wariujesz wrzuć na luz, lepiej się poczujesz"

82dojw4z802clx8l.png

QnVUp1.png
  • migot_ka Autorytet

Wysłany: 18 października 2016, 19:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Macduska... :( bardzo mi przykro... :( nie rozumiem dlaczego...ale widać na żadnym etapie ciąży nie można być spokojnym... :(

cd6eba17355731e3e3034216a793cfae.png
    Kalendarz ciąży BellyBestFriend
  • migot_ka Autorytet

Wysłany: 18 października 2016, 19:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Viowieczka z braku czasu nie zdążyłam Ci jeszcze pogratulować!!!
    Gratulacje kochana!!! jak się ma Juleczka?
    ---
    Mamuśka nie możesz pójść do luxmedu albo do jakiejś prywatnej przychodni? W szpitalu nie zrobią Ci prywatnie USG, to samo w zwykłej przychodni... co najwyżej możesz pójść na SOR i ściemnić, że coś Ci dolega... :)

cd6eba17355731e3e3034216a793cfae.png
    Kalendarz ciąży BellyBestFriend
  • nick nieaktualny

Wysłany: 18 października 2016, 19:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    migot_ka Niestety u mnie w Rykach nie ma Luxmedu , dzwoniłam do czterech prywatnych przychodni i skierowanie chcą koniecznie , dziś nawet zaszłam do jednej takiej przychodni niestety nie robią USG ciąży , jest taki San Med , a tam też chcą skierowanie jest taka przychodnia co facet bierze ponad 150 zł ale tam za Chiny Pana nie pójdę bo robi USG na odpi*** się , byłam u tego Pana w tej 4 ciąży straconej i strasznie nie dokładnie to USG zrobił , aby tylko kasę wziąść a tylko on tam przyjmuje .

• marcela29 Autorytet

Wysłany: 18 października 2016, 20:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dziwne że na usg chcą skierowanie, choć moze dlatego ze panuje taki poglad zeby nie robic duzo usg w ciazy bo to szkodzi (pisalam mgr na temat fizjoterapi w ciazy i nawet w fachowej lit sa takie opinie), ja mam co 4tyg robione na kazdej wizycie a pod koniec ciazy co 2-3tyg
    Szczesliwa a czemu chcesz to usg? cos sie dzieje czy tak sama dla siebie?

moj maluch jakoś malo sie rusza, wczoraj wcale, dzis 4-5 razy czulam, z corka jakos ok 24-26tyg dopiero czulam ale tez nie za wiele, teraz niby od 18 ale tak spokojnie, mam nadzieje ze wszystko ok z małym, okapgrze sie w pt:-/

Szczęśliwa Mamusia lubi tę wiadomość

"Być może dla świata jesteś jedynie człowiekiem, lecz dla nas Twoich rodziców jesteś całym światem"
    Dwa wymarzone Cuda(czki) - Laura 13.02.2015 i Adaś 23.02.2017
  • nick nieaktualny

Wysłany: 18 października 2016, 20:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    marcela29 Tak dla samej siebie chcę iść do 12 Listopada to kawał , czasu nie wytrzymam chyba tyle , no ale jak nigdzie nie mogę nic znaleźć to poczekam aż tak nie zależy mi na tym USG , aby koniecznie zrobić i mieć , jak trafi się to super jak nie to trudno się mówi . Co do ruchów moze taki ospały dzień ma , nasza Gabrysia przez całą ciążę na prawdę mało co się ruszała , to nasze maleństwo też dziś leniwe , na takie porządne ruchy ma czas , dziś koło południa strasznie się kręciło czułam takie delikatne smyranie , teraz jak leżę też czuję ;) .

• Orbitka Autorytet

Wysłany: 19 października 2016, 11:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Macduska wspolczuje..jakie to wszystko nie sprawiedliwe.
    U mnie 8dmi po inseminacjji..
    A mam takiego dola jak przed każdym okresem.jakoś nie wierze żeby udalo się za pierwszym razem to bylo By za proste. W listopadzie robie przerwe.

w4sqyx8db6pby0vm.png

• Monia85 Autorytet

Wysłany: 19 października 2016, 11:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    http://www.smyk.com/promocje/dziecko-mama/wishbear-promocja.html

start lipiec 2013
‹‹ 156 157 158 159 160 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Starania o dziecko i ciąża po poronieniu - prawdziwe historie ♡

"Prawdziwe historie kobiet starających się o dziecko" - opowieść o Karolinie, która doświadczyła bolesnej straty w 21. tygodniu ciąży... Jak sama mówi: wszystko układało się idealnie, nic nie wskazywało na to, że coś może być nie tak. "Starania o dziecko i ciąża po poronieniu" -  o bólu, bezsilności, traumie, ale również o pięknym odrodzeniu, niegasnącej nadziei i szczęśliwym zakończeniu. 

CZYTAJ WIĘCEJ

3 kluczowe płaszczyzny wsparcia męskiej płodności

Za problemy z płodnością w równym stopniu odpowiadają czynniki żeńskie, jak męskie. Jednak problemy z płodnością u mężczyzn w dalszym ciągu są większym tabu. Czas to zmienić! Jakie są najważniejsze i kluczowe płaszczyzny wsparcia męskiej płodności? Co w sytuacji, gdy wyniki nasienia nie napawają optymizmem? Które składniki są istotne w kontekście męskiej płodności? Wszystko wyjaśnia diagnosta laboratoryjny, seminolog - mgr anal. med. Piotr Nazarek. 

CZYTAJ WIĘCEJ

10 najczęstszych obaw kobiet w ciąży, czyli czego boją się kobiety w ciąży

Lęk i różnego rodzaju obawy to naturalny towarzysz kobiety w ciąży. Czego boi się większość kobiet oczekujących dziecka? Bólu porodowego, urodzenia chorego dziecka, utraty atrakcyjności czy może zrujnowania życia seksualnego po porodzie? Czego obawiasz się Ty? Przeczytaj czy zasadne jest zamartwianie się i jak sobie radzić, aby nasze obawy nie sprawdziły się.

CZYTAJ WIĘCEJ