Lublin / Lubelskie
-
WIADOMOŚĆ
-
Orbitka wrote:BETA 176,46
PROGESTERON 33,74
orbitka, gratulacje ! zobacz u mnie w podpisie mam swoje bety Ja miałam progesteron cos koło 40 i brałam do 15 tyg luteine i duphaston, takze nie odstawiajOrbitka lubi tę wiadomość
Beta Hcg 14 dpo - 130,9, 15 dpo - 277 17 dpo - 784 -
spokojnie, nie wiesz kiedy zarodek sie zagniezdził, a dopiero wtedy zaczyna byc produkowana betaHCG, stad moga wynikac różnice Przeciez mógł sie zagniezdzic 5 dpo a równie dobrze i 8 dpo
Orbitka lubi tę wiadomość
Orbitka wyniki bety można porównywać tylko względem siebie u tej samej osoby, u każdego jest inaczej więc nie masz się czym martwić Bierz dalej lutkę i powtórz badanie w sobotę. Zapowiada się wspaniale
p.s. progesteron też bardzo ładnyWiadomość wyedytowana przez autora: 27 października 2016, 15:46
Orbitka lubi tę wiadomość
start lipiec 2013 -
Orbitka gratki:)
Weź sie w garść i myśl pozytywnie...bardziej sobie stresem zaszkodzisz...będzie dobrze :*Monia85, Orbitka lubią tę wiadomość
Ps. Zanim coś powiesz - posłuchaj. Zanim skrytykujesz - poczekaj. Zanim się pomodlisz - wybacz. Zanim coś napiszesz - pomyśl. Zanim zrezygnujesz - spróbuj.
Laparoskopia 19.07.2016 - macica jednorożna, jajowód prawy drożny
1 IUI 4.04.... -
Orbitka gratuluje:) Jesteś w ciąży !
Beta ładna, progesteron też Tak jak dziewczyny piszą bety się nie porownuje a jesli Cie to uspokoi możesz zrobić w sobotę powtórkę i zobaczyć jak przerasta.Orbitka lubi tę wiadomość
Tosiu czekamy na Ciebie
30 tc - 1430g 34tc- 2182g -
dziewczyny dziekuje za wsparcie:) narazie tylko wy wiecie:)
jak bedzie wszystko dovbrze to moze powiem na swieta:) no nik okaze sie)
najlepsze jest to ze wczoraj miałam 3 rocznice slubu:)
i takiego prezentu sie nie spodziewaąłm ba nawet nie marzyłam:)Monia85, Szczęśliwa Mamusia, milagro lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyOrbitka Gratuluję z całego , serca kochana :*:*:*.
Witajcie moje drogie :*:*:*:*.Strasznie szybko mijaja mi te dni, jutro juz zaczniemy 18 tc! :*:*:* i wkroczymy w 5 msc nie dowierzam normalnie, szczęście sie rusza codziennie , czasami to aż czuje w podbrzuszu jak tam mnie smyrnie za bardzo , plamień tfu tfu nie ma , kaszel ustępuje jakby .Jeszcze trochę i pojedziemy do mojej rodziny najpierw na cmentarz potem do nich . -
Orbitka, też widziałam jak przyjmowała ciężarne. Ja do niej chodziłam do 12 tc, potem miałam ciągłe plamienia i odesłała mnie do innego lekarza który zajmuje się wg niej ciążami problematycznymi, więc się przeniosłam
Orbitka ciesze sie bardzo I mocno trzymam kciuki! . Monia ty to musisz.uwielbiac slodycze.skoro glukoza.dobra bo dla mnie bleeee. Ja robie za 2 tyg. Moja mala jak juz czasem kopnie to albo podskocze albo zasycze. Byla w poprzek a teraz jest w pionie tylko nie jestem pewna czy glowka w dol czy gore bo ciezko wywnioskowac. Ale chyba w dole bo czasem tam sobie cos grzebieMATKA 2:0
Ola 17.02.2011
Martynka 02.02.2017 -
Orbitka po ciuchu gratuluje, tak jak pisza dziewczyny powtorz bete i progesteron, sprawdz przyrost i z wynikami do lekarza to ustawi Ci dawke progesteronu, a potem to juz ok9tyg na usg i serduszko
Anijouiek ja chodze do dr Blażukiewicza w femmedzie i on mi robi tez usg co 4tyg podglamy bąbla i prenatalne tez u niego, ale jak dzieć zle ulozony to moze tez by nic nie zobaczyl, choc u mnie zawsze tak ogladal, ze dostrzegl to co trzeba bylo na danym etapie ciazy obejrzec
wczoraj tez dostalam ciuszki od kolezanki i tych w rozm 56-62 z pewnoscia mam juz dosc, zostaly mi aby dwie polki wolne na ubranka malego bo jeszcze mi zalegaja bo corceWiadomość wyedytowana przez autora: 27 października 2016, 19:46
"Być może dla świata jesteś jedynie człowiekiem, lecz dla nas Twoich rodziców jesteś całym światem"
Dwa wymarzone Cuda(czki) - Laura 13.02.2015 i Adaś 23.02.2017 -
Dziewczyny wiecie co ja po corce oddawalam wszystko do 4 r.z mojego M kuzynce.ktora.uwielbia tesciowa. Wszystko. Czesto pisala nie masz np. Kurtek po Oli. A ja oddawalam czesto jak.nowe drugie ciuchy. Teraz za tydz ona rodzi corke a.Ja w Lutym. Poprosilam o wrote 3 kurtek.Na wiek 3 lata. Wiecie jaka.sie afera zrobila. Aziz tesciowa zarzdala zwrotu kwoty 600 zl ktore.odkladala Oli na konto Oli konto. I co ja mam o tym myslec. Kuzynka meza powiedziala ze odda ale kiedys.bo ma jeszcze czas. Czy ja zrobilam cos zlego... aby 3 kurtki a dostala wszystko lacznie z.zabawkami I fotelikiem do karmienia za 0 groszy.MATKA 2:0
Ola 17.02.2011
Martynka 02.02.2017