Lublin / Lubelskie
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyHej Dziewczyny wybieram się dziś na Kiepury do SR na patronaż, może akurat zajęcia macie?
My z chrzcinami długo czekamy do maja, na rocznicę naszą chcemy zrobić. Ale już głosy dezaprobaty są. Mi się nie śpieszy, nie mam parcia, że najlepiej od razu, a będę się pewniej z Małą czuła, będzie bardziej kontaktowa. -
nick nieaktualnyWitam się i ja kochane :*:*:*:*. Byłam z rana na badaniach , teraz mam więcej czasu , wyniki jutro już na spokojnie odbiorę , dziś przedemną była kobieta w ciąży dużo dalej była od mojej , i miała badanie na test obciążenia glukozą , tu u nas na lubelskim wątku trochę jest nas ktore czeka to badanie , ja już trzy razy piłam , i jakoś przeżyłam nie jest ta glukoza wcale taka straszna , wcześniej można było brać wodę , cytrynę a teraz nic ( u mnie w lab tak jest , u was moze byc inaczej ) idziesz na czczo muszę jeszcze glukozę sobie kupić , w aptece ( wcześniej mieli swoją ) , i przy nich od razu wypić nie wiem jak ja to zrobię , obym nie zwymiotowała , jak zdarzy się taki mały incydent , niestety musisz powtarzać to badanie , i dwie godz czekać chyba tam padnę z głodu . Ale co się nie robi dla maleństwa . Samopoczucie nawet nawet , apetyt też kruszynka szaleje od rana , jeszcze tylko 3 dni i wizyta :*:*:*:*:*:*.Piękną mam dziś pogodę , ale zimnoooo strasznie jest na dworzu no w końcu jesień .
Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 listopada 2016, 11:45
Anjouek lubi tę wiadomość
-
Prawda pogoda dziś piękna;) Ja już na spacerku byłam.
Szczęśliwa mnie też niedługo glukoza czeka, ja tez już raz miałam i jakoś dało radę. Myślę ze teraz też to przezyjemy
Magdziulla my też chcielibyśmy ochrzcic mała w maju bo akurat wypada nasza rocznica
Nie przejmuj się żadnym gadaniem to tylko i wyłącznie wasza decyzja a reszta rodziny będzie musiała się dostosowaćSzczęśliwa Mamusia lubi tę wiadomość
Tosiu czekamy na Ciebie
30 tc - 1430g 34tc- 2182g -
Ja rodze w Lutym a chrzciny ok lipca sierpnia. Ja do 3 msc male nie chce brac w skupiska ludzi I nie zamierzam przyjmowac gosci z dziecmi.ktore chodza do szkoly lub przedszkola do ukonczenia przez.mala 3 msc bo to duze ryzyko zachorowania I wyladowania w szpitalu.MATKA 2:0
Ola 17.02.2011
Martynka 02.02.2017 -
Hej witam sie i ja
Ja mialam dzis wizyte wyniki dobre, hemoglobina mi tylko spadła z 11,6 do 10,7 ale lekarz spojrzał w karte,zobaczyl ze biore Żelazek i nic nie mówił,ze go to jakos bardzo niepokoi wiec i ja sie nie zamartwiam. W miesiąc przybyło mnie równo o 0,5 kg ciśnienie miaaalam dzis bardzo wysokie aż sie polozna spytala czy biegłam - a ja jej na to,ze i owszem bo bus z mojej super wiochy zwanej Nowym Krępcem mi spindolił i w 50 minut 5 km musialam zrobic zeby dotrzec na czas wiec sie tylko zasmiala i ani ona ani lekarz mi uwag z tego tytulu nie robili
Wróciłam tez na piechote, juz wolniejszym tempem hihi bo pogoda faktycznie sliczna, troszke mroźnie ale sloneczko ładnie przygrzewało... takze 10 km dzis na liczniku mam nabite
ogólnie jestem zadowolona, teraz tylko odliczam do polowkowego, jeszcze 18 dni :)mam nadzieje,ze mi wtedy doktor zdradzi jakiej płci lokator mieszka w moim brzuchu
eh zmykam sie uczyc bo jutro mam kolosaSzczęśliwa Mamusia lubi tę wiadomość