X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Lublin / Lubelskie
Odpowiedz

Lublin / Lubelskie

Oceń ten wątek:
  • Agatka_46 Autorytet

Wysłany: 4 listopada 2016, 09:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja w Baby Fancie kupiłam fotelik samochodowy jakies 4 lata temu - fajny sklep ale mysle ze te same rzeczy można na necie znaleźć ciut taniej... tam fakt dotkniesz, obejrzysz ...

MATKA 2:0 <3
    Ola 17.02.2011
    Martynka 02.02.2017
  • Monia85 Autorytet

Wysłany: 4 listopada 2016, 10:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    w kauflandzie promocja na większe rozmiary pampers premium, ale w Świdniku już nie ma :(

start lipiec 2013
  • Monia85 Autorytet

Wysłany: 4 listopada 2016, 10:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    I w Smyku promocja -30% tylko dzisiaj :) także na przecenione :)

start lipiec 2013
  • nick nieaktualny

Wysłany: 4 listopada 2016, 10:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam się słońca w 19 tc !!! :*:*:*:*:*. Nawet nie zauważyłam że tak ten tydzień zleciał prawie , jeszcze tyle dni do wizyty już chcę 11 Listopada , a co tam najlepiej niech będzie 12 :*:*:*:*.Samopoczucie dobre, apetyt nawet nawet wczoraj szczęście tak się kręciło ze trzy razy w żołądek mnie kopnęło , oj bolało na pęcherz mi chyba uciska bo nom stop , do łazienki chodzę siku , a pić aż tak dużo nie piję herbaty czy soków , choć słońce świeci to zimnoo jak nie wiem .

• nick nieaktualny

Wysłany: 4 listopada 2016, 11:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Agatka pochwal się wózkiem, foto poproszę. Nie słyszałam o takim.
    Dotek ja nigdy nie byłam w Hrubieszowie, ale mojemu mężowi bardzo się podoba Wasze miasto.

A co do ręczników ja zmieniam co drugie mycie, a kąpię Małą codziennie, więc 2 to dla mnie za mało. Dostałam fajny od teściowej z bambusem (spersonalizowany) ale był chyba drogi. Najgorszy z biedronki nawet nie chcę się z nim męczyć, nie chłonie, a jak prasuje śmierdzi plastikiem, nie polecam.

• Agata_90 Ekspertka

Wysłany: 4 listopada 2016, 11:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam się ;-)W Środę bylam na połówkowym synuś waży 358 gram.Rozwija się prawidlowo.Za to ja mam ciagłe zapalenie pochwy i nadodatek od ostatniej wizyty szyjka skróciła mi sie 4 mm .Z 40 mm na 36 mm.Doktorek powiedzial że to nie dużo i by sie nie martwić.Przepisał silniejsze tabletki dop. i mam nadzieje ze przejdzie.
    Ja cały I trymestr wymiotowałam za to II rewelacja-brak mdłości,wymiotów.Mam nadzieje że juz tak zostanie do końca.
    Wszystkie tylko śledzicie promocje ;-) Ja tak na spokojnie.Łóżeczko zamierzam kupić po Nowym roku tak samo jak i wózek.

Szczęśliwa Mamusia lubi tę wiadomość

w4sqdqk30v3qwbxq.png
  • Agatka_46 Autorytet

Wysłany: 4 listopada 2016, 12:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    6ae386c1987c1834med.png

Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 listopada 2016, 12:05

Magdziulla, hewa81, Szczęśliwa Mamusia lubią tę wiadomość

MATKA 2:0 <3
    Ola 17.02.2011
    Martynka 02.02.2017
  • Dotek Autorytet

Wysłany: 4 listopada 2016, 15:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej.

Marcela dzięki za info o adresach sklepów:)
    Agatka bardzo ładny Twój wózek.

Magdziulla miło mi to czytać. Też lubię to miasto. Troche mało atrakcji ale spokojnie i bezpiecznie. Ale kto wie może za rok-dwa będziemy się przenosić do lublina bo mąż tam dostał prace. Jak się tam zaczepi na stałe to trzeba będzie myśleć o moim przeniesieniu zawodowym:)

Agata to jak szyjka się skraca to lekarz zalecił więcej odpoczynku? Kawał dziecka już masz w brzuszku:)

f08af289ff.png
  • Monia85 Autorytet

Wysłany: 4 listopada 2016, 16:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny wyobraźcie sobie, że mam małego kotka! Chyba ktoś wyrzucił koło naszego domu. Mój mąż marzył o kotku, ale ja już nie chciałam, a teraz samo wyszło i jeśli nikt jej nie będzie szukał to zostanie.

Przyszła moja kurtka i jest mega za duża :(

start lipiec 2013
  • marcela29 Autorytet

Wysłany: 4 listopada 2016, 19:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja u corki obylam sie z 3 recznikami plus czwarty na basen, my kapiemy co 2dzien, aby jak goroca to codzien, z bambusem sa niestety drogie:( ja mam takie pieluszki i sa super szczegolnie na upaly, no nic zaryzykuje znowu w ciemno z tymi recznikami
    Ja czekam na promocje w zarze-cudenka tam maja, i w tkmax w plazie tez mozna fajne trafic, ale powiem szczerze ze poki dziecko nie nauczy sie dobrze chodzic i w miare czysto jesc to wystarczy kupic pare ladnych sztuk na wyjscia a reszta po domu i podworku zeby nie szkoda bylo wyrzucic

"Być może dla świata jesteś jedynie człowiekiem, lecz dla nas Twoich rodziców jesteś całym światem"
    Dwa wymarzone Cuda(czki) - Laura 13.02.2015 i Adaś 23.02.2017
  • Monia85 Autorytet

Wysłany: 5 listopada 2016, 06:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Moja siostra ma ręczniczki z BabyOno i jest zadowolona, tylko też nie przemyślała sprawy i kupiła za małe. Niedługo musi wymienić na 100x100. Ja też zamierzam je kupić + jeden z Home&you z Kubusiem puchatkiem. W TKMax są nieraz bardzo dobre jakościowo ręczniki.

start lipiec 2013
  • nick nieaktualny

Wysłany: 5 listopada 2016, 08:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Też mam z BabyOno trochę był droższy, ale jest dobrej jakości, lubimy go używać no i ładny:)

• migot_ka Autorytet

Wysłany: 5 listopada 2016, 11:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej :)
    Gratuluję udanych wizyt :) Cieszę się, że wszystko w porządku :)
    My wczoraj odwiedziliśmy Bobo wózki i 1 wózek wpadł nam w oko...tylko mam dylemat, bo jest 2w1 i trzeba będzie dokupić fotelik... wcześniej chciałam kupić 3w1, żeby i fotelik był w komplecie, ale teraz się zastanawiam, czy to dobry wybór, bo takie foteliki nie mają atestów bezpieczeństwa, z drugiej strony wydać 1000zł na sam fotelik, gdzie dziecko za długo w nim nie pojeździ to też trochę przesada...
    Agatka fajny Twój wózeczek i widzę, że z fotelikiem w komplecie?
    Dotek a Ty jaki kupiłaś? 2w1 czy 3w1?

cd6eba17355731e3e3034216a793cfae.png
    Kalendarz ciąży BellyBestFriend
  • Orbitka Autorytet

Wysłany: 5 listopada 2016, 14:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dotek wrote:
    Gratuluję dziewczyny udanych wizyt:)

Orbitka mi lekarz założył karte dopiero jak zobaczył serduszko a to było ok 8 tc. Wcześniej się bał mnie badać sondą do usg.
    A man pytanie a gdzie zamierasz rodzic w zamosciu czy hrubieszowie ??lyblinie??

w4sqyx8db6pby0vm.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 5 listopada 2016, 18:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Migotka możesz kupić wózek z atestem i adaptery do wózka. Ja mam Maxi Cosi nie kosztuje 1000zł, a ma dobre miejsca w rankingach.

• Dotek Autorytet

Wysłany: 5 listopada 2016, 19:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Orbitka w hrubku będę rodzić. Mam tam swojwgo lekarza który zna moje problemy w wczesniejszymi nieudanymi ciążami.

Migotka ja mam 2w1 i adaptery do fotelika chociaz nie planuje często używać fotelika zamiast gondoli bo to niedobre dla dziecka na dłuższą metę. A fotelik dostałam od siostry maxi cosi po siostrzenicy. Ale jakbym miała kupić to też bym kupiła osobny fotelik testowany w sytuacjach zderzenia bo to jest ważne. Zwykle foteliki z wózków 3w1 takich testów nie przechodziły. Taki fotelik typu maxi cosi itp to za 300 zł można kupić.

f08af289ff.png
  • Agata_90 Ekspertka

Wysłany: 5 listopada 2016, 19:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dotek wrote:
    Hej.

Agata to jak szyjka się skraca to lekarz zalecił więcej odpoczynku? Kawał dziecka już masz w brzuszku:)

Lekarz nic nie mówił o odpoczywaniu czy lezeniu .Powiedział że to pewnie przez ciagle infekcje...Brzuch nie boli,nie twardnieje także poza skracajacą się szyjka żadnych złych objawow nie mam.

w4sqdqk30v3qwbxq.png
  • Agata_90 Ekspertka

Wysłany: 5 listopada 2016, 19:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dotek to ile zapłaciłaś za wózek 2 w 1 -duża różnica miedzy 2 a 3 w 1?

w4sqdqk30v3qwbxq.png
  • Dotek Autorytet

Wysłany: 5 listopada 2016, 20:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    1800 za babydesign dotty 2w1. W bobowózkach. Tam też można kupić fotelik. Nie wiem po ile byłby 3w1 i czy ta firma produkuje.

f08af289ff.png
  • Anjouek Autorytet

Wysłany: 5 listopada 2016, 21:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja wstępnie wybrałam już wózek :) upatrzyłam go na stronie internetowej sklepu mati (z ul.Łęczyńskiej)

29p8bj6.jpg

model to Tutek Timer Eco ;)
    tu jest zaprezentowana jeszcze spacerówka i fotelik https://www.youtube.com/watch?v=Ewrh_mglBcQ
    cena za 3w1 to 2099zł wiec wydaje mi sie,ze miesci sie w granicach rozsadku :)
    strasznie mi sie podoba kształt, desing, biały stelaż i ta szarosc, ktora za mną chodzi non stop :P niezaleznie od tego co mi w brzuszku fika bedzie pasował :) aa i podoba mi sie ,ze fotelik jest kolorem idealnie dopasowany pod wózeczek :)

Co myslicie?

cXUFp2.png

461775lyax060s2m.gif
‹‹ 172 173 174 175 176 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Dieta Płodności w OvuFriend - jak otrzymać spersonalizowane zalecenia dietetyczne i przepisy na koktajle płodności?

Brak śluzu płodnego, endometrioza, nieregularne cykle, a może PCOS? Dieta Płodności w OvuFriend to spersonalizowane zalecenia dietetyczne i przepisy na koktajle płodności dopasowane idealnie do Ciebie i Twoich dolegliwości! Sprawdź instrukcję krok po kroku, jak otrzymać Dietę Płodności i zwiększyć szanse na zajście w ciążę. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Inseminacja (IUI) koszt i wskazania. Jaka jest skuteczność inseminacji?

Inseminacja domaciczna jest zabiegiem mającym na celu, ułatwienie zapłodnienia, poprzez skrócenie drogi, jaką mają do pokonania plemniki do komórki jajowej. Czy warto ją wykonać, jaki jest koszt i przy jakich schorzeniach odnotowuje się najlepsze rezultaty? Przeczytaj również jakie badania należy wykonać przed inseminacją i jak się do niej przygotować. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Klinika niepłodności - 50 pytań, na które warto znać odpowiedź przy pierwszej wizycie.

Chciałabyś mieć pewność, że dobrze przygotowałaś się do swojej pierwszej wizyty u lekarza, dotyczącej problemów z zajściem w ciążę? Skorzystaj z naszego formularza płodności  – są to pytania, które dobry specjalista prawdopodobnie zada Ci podczas pierwszej wizyty , która pomoże zdiagnozować niepłodność. W ten sposób o niczym nie zapomnisz i będziesz mieć pod ręką wszystkie szczegóły dotyczące Twojego zdrowia, płodności lub historii chorób w Twojej rodzinie!       

CZYTAJ WIĘCEJ