Lublin / Lubelskie
-
WIADOMOŚĆ
-
Marzenie czasami jak jest za mało progesteronu to są plamienia. Może być to też związane z okresem okołomenstruacyjnym. Miesiączka się nie pojawiła za to plamienie wystąpiło w jej miejsce. Duphaston powinien pomóc.
Anjouek no to ciekawa przygoda z tym mózgiem ciążowym. Mi jeszcze się coś takiego nie przytrafiło, ale czasami gadam głupoty i zapominam np po co otworzyłam lodówkę albo że miałam powiesić pranie
Agatka mi się zdarzają skurcze od czasu do czasu ale rzadko. Raz na dzień lub co kilka dni. Nagle brzuch twardnieje i czuję takie "rżnięcia" jak na biegunke a po kilku sekundach wszystki mija jak ręką odjął. I dzieje się zwykle to w momencie aktywności dziecka. Pytałam o to lekarza to mówił że to normalne. Ale jak Cie Twoje bóle niepokoją powiedz lekarzowi na wizycie.
Od jutra w biedronce będą kocyki świecące w ciemności. Chyba się udam kupić syniowi bo takie większe są a te co mam w domu to 100 na 100.Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 listopada 2016, 19:02
Anjouek lubi tę wiadomość
-
skoro tak mówisz to sie zapisze chyba bo po nowym roku jak już będe ledwo toczącą sie kulą to moge nie miec sily haha
a moze są tu jeszcze jakies przyszłe mamuski, które jeszcze nie były i chetnie sie wybiorą tego 8 grudnia? w kupie zawsze razniej :> no i fajnie byloby kogos poznacWiadomość wyedytowana przez autora: 2 listopada 2016, 21:38
-
Anjouek wrote:skoro tak mówisz to sie zapisze chyba bo po nowym roku jak już będe ledwo toczącą sie kulą to moge nie miec sily haha
a moze są tu jeszcze jakies przyszłe mamuski, które jeszcze nie były i chetnie sie wybiorą tego 8 grudnia? w kupie zawsze razniej :> no i fajnie byloby kogos poznac
A mi od paru dni wrocily wieczorne mdlosci i wymioty, ciekawe co jeszcze mnie czeka, zlosliwy ten moj synek:-/"Być może dla świata jesteś jedynie człowiekiem, lecz dla nas Twoich rodziców jesteś całym światem"
Dwa wymarzone Cuda(czki) - Laura 13.02.2015 i Adaś 23.02.2017 -
nick nieaktualny
-
marcela29 wrote:Ja sie wybiore jak sie dotocze bo czuje sie taka ociezala jak z corka w 9mc a tu 6 dopiero
A mi od paru dni wrocily wieczorne mdlosci i wymioty, ciekawe co jeszcze mnie czeka, zlosliwy ten moj synek:-/
Biedna mnie to tak jednego dnia męczą,dwa tygodnie nie a potem znów sobie przypominają o mnie te mdłości i jak na złość dziś właśnie :p
Ale na szczęście tylko na mdlosciach się dziś skończyło choc czułam się fatalnie... musiałam się udać na morfologie więc głodówka z rana to i nie byłoby czym... hihi
a teraz wcinam croissanta w autobusie w drodze na uczelnie...do 18 dziś mam zajęcia zamieni się któraś? Chętnie kogoś wyrecze w lezeniu w łóżeczku <prosi>Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 listopada 2016, 08:45
-
Marcela ja też wymiotuję w 2 trym, szczególnie po owocach. W pierwszym nic takiego się nie działo.
Też wstępnie wybrałam Canpol, ale myślałam o ręcznym, bo nie zamierzam zbyt często używać. Jakby coś się zmieniło to najwyżej wtedy kupię lepszy.
Orbitka jak po wizycie? Milczenie jak zwykle jest niepokojące...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 listopada 2016, 08:54
start lipiec 2013 -
nick nieaktualny
-
Witam na wizycie wszystko dobrze narazie widać taką kropecze. Teraz dopiero za dwa tyg mam się pojawić u pani dr. Progesteronmam dobry ale dostałam luteine 2razy dzienie i dupfaston też 2razy dziennie..Właśnie nie wiem co robić czy nadal jeździć do tw czy znaleść sobie lekarza który pracuje w szpitalu.zaufalam tej pani dr i najchętniej bym jej nie zmieniała ale nie pracuje w żadnym szpitalu w którym można rodzić .
A słyszałam że jak ma się swojego lekarza w szpitalu to lepsza opieka. I taki mam dylemacik...a kiedy zakładają kartę ciąży ??
-
nick nieaktualnyOrbitka Mi kartę ciąży gin założył w 8 tc , mam taką znajomą gdzie , jej lekarz juz w 4 tc założył kartę ciąży.
Ale naskrobałyście nie w sposób was nadrobić , zimnoo jest strasznie wieje pada , mąż był u chirurga niestety mąż trafił na kompletnego dup***nie lekarza , zabiegu nie miał jego chirurg kazał mu przyjść za dwa tygodnie teraz nie może bonjedzue sobie na botoks , ta jasne a za dwa tygodnie pójdzie usuwać sobie zmarszczki niech się pier**** znaleźliśmy innego chirurga trzabyło do niego od razu iść, a kto to go wiedział że tak będzie .A u nas wszystko dobrze kruszynka się rusza, apetyt dobry, samopoczucie takie sobie chyba to przez ta pogodę.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 listopada 2016, 10:57
-
Orbitka gratuluje udanej wizyty Ja do tej pory mam zdjęcie tej kropeczki w ramce. A karte ciązy miałam załozoną ok. 8 tyg.
Dziewczyny wspolczuje Wam mdłości w drugim trymestrze, dla mnie to była zmora pierwszego. Mam nadzieje, ze szybko wam przejdzieTosiu czekamy na Ciebie
30 tc - 1430g 34tc- 2182g -
Orbitka mój doktor założył karte jak zrobiłam pierwsze badania ciążowe. Ja mam lekarza, który pracuje na innym oddziale, też miałam ten dylemat jednak zostałam. Kawola i Magdziulla miały lekarza z oddziału, a jednak opieka była nie za bardzo...start lipiec 2013
-
jestem po wizycie, oczywiście wszystko ok, doktor też widzi że to chłopak więc już nie liczę na niespodzianki. A mój cukier jest tak dobry, że aż za niski i mam nosić przy sobie cukierki Co najważniejsze nie przytyłam
Szczęśliwa Mamusia lubi tę wiadomość
start lipiec 2013