Lublin / Lubelskie
-
WIADOMOŚĆ
-
migot_ka wrote:Ewcia trzymajcie sie cieplutko :-*
Dotek fajna bryka dzieki za link do materaca przyda sie na pewno
Dziewczyny mam pytanie-irientujecie sie gdzie przyjmuje dr Szymula oprocz Luxmedu? W abovo juz niestety nie... Przeszukalam caly internet i nic nie znalazlam...
MIGOTKA, Szymula, przyjmuje w Uni Medzie na Chodzki, a tel tam do gabinetu - 817180087. Mam nadzieje ze wlasciwy Ci podaje, bo nie zapisałam sobie, ale sprawdziłam w historii połączeń, i wydaje mi sie ze to ten nr. Daj znać jak sie dodzwonisz. Nam robił echo serduszka w 28tc. Super dokor. Polecam -
No i w ogóle dzięki Dziewczyny za słowa wsparcia, kochane jesteście, zawsze można na Was liczyć
A trzymamy się faktycznie cieplutko, przynajmniej Majka, tam w solarium ma 31 st. Jak ją wyciągam to biedna jest cała spocona. Ale ddzielnie znosi, choć jak to kobieta, czasem swoje humory ma hehehe
Buziaki Dziewczyny :*Szczęśliwa Mamusia lubi tę wiadomość
-
Hewcia mala slodka I dzielna ale w tym solarium to mi sie kojarzy z wczesniakiem w inku. Janow Lub dobrze znam, mam tam made rodziny - moja mama z Janowa pochodzi. Ja wrocilam z cmentarza troche pospacerowalam szybszym tempem.I.brzuch teardown jak skala I.bolal jak.jedna wielka kolka.MATKA 2:0
Ola 17.02.2011
Martynka 02.02.2017 -
Ewcia, jesteś cudowna bardzo Ci dziękuję!!!
Właśnie w Ab Ovo mi powiedzieli, że dr Szymula przyjmuje w Uni Medzie na Chodźki, ale w necie nie mogłam nic znaleźć...To jest to samo co Centrum Medyczne Chodźki? bo nic innego mi nie wyskakuje... -
Hej dziewczyny
no pogoda dziś była całkiem całkiem, bo wczoraj wieczoorem jak jechalismy zawieźć wiązanke to wiało, padało i bylo bardzo zimno brr..
czy Wy też widziałyscie dziś ten cyrk na Majdanku?????
ja rozumiem szczypki bo to jest tradycja, ale kurka no KEBABY. gofry,popcorn,miecze swietlne dla dzieciakow na cmentarzu? pogrzało ich czy co ;/ to jest swieto zmarlych czy festyn rodzinny??? -
MIGOTKA, Uni Med to chyba nie to samo co CM Chodzki (jeśli jestem w błędzie poprawcie mmie), ale chyba w tym samym miejscu, o ile dobrze pamiętam nr lokalu 17/8. Tam jest bodajże 1 gabinet ginekologiczny + usg.
Mi ten namiar na dra dał mój gin, i jakoś zgubiłam kartkę z danymi, i również miałam problem ze znalezieniem w necie.Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 listopada 2016, 16:24
-
hewa81 wrote:MIGOTKA, Uni Med to chyba nie to samo co CM Chodzki (jeśli jestem w błędzie poprawcie mmie), ale chyba w tym samym miejscu, o ile dobrze pamiętam nr lokalu 17/8. Tam jest bodajże 1 gabinet ginekologiczny + usg.
Mi ten namiar na dra dał mój gin, i jakoś zgubiłam kartkę z danymi, i również miałam problem ze znalezieniem w necie. -
MIGOTKA z tego co pamiętam to oni tam pracują w pon, wt i pt po 14 i tak mozna dzwonic sie umawiac. Ale jak zadzwonisz, to włączy się automat z informacja o dniach i godz pracy.
A Ty chcesz się na usg umówić czy wizytę? -
hewa81 wrote:MIGOTKA z tego co pamiętam to oni tam pracują w pon, wt i pt po 14 i tak mozna dzwonic sie umawiac. Ale jak zadzwonisz, to włączy się automat z informacja o dniach i godz pracy.
A Ty chcesz się na usg umówić czy wizytę? -
Ewa mała jest słodka. Szkoda ze żółtaczka wróciła ale już chyba macie to za sobą i wróciłyście do domu? Niestety dużo dzieci ląduje na fototerapi, dobrze że taki maluszek później tego nie pamięta. I dobrze że mama może być z dzieciątkiem.
Anjouek widziałam w tamtym roku że jakieś stragany były ale robienie z 1 listopada festynu to przegięcie.
-
Podbijam temat 2 listopada bo spadłyśmy nisko. U mnie leje jak z cebra masakraaaaaa! Ciemno jak nie wiem. Nie chce się nosa z domu wychylać a do sklepu przydało by się wyjś ale to jeszcze troche. Co tam u Was??MATKA 2:0
Ola 17.02.2011
Martynka 02.02.2017 -
Hej, ja już byłam w sklepie, poszłam za ciosem i pojechałam zaraz po spacerze z psami. Telefon mi się psuje, smsy pisze bez problemu a w wyszukiwarce albo a forum nie chce. Zaraz zawożę koleżankę do lekarza do Lbn, przy okazji odbiorę przesyłkę z apteki i może ze Smyka jeśli dojedzie. W domu mam bałagan masakryczny... psy, wózek + ta pogoda doprowadziła moja podłogę do katastrofy.
Jutro wizyta
Agatka o czym rozmawiacie w szkole rodzenia?
start lipiec 2013 -
Hej ja siedze w laboratorium mam dzis krzywa cukrowa... Fuuuuj
Ja tez sie zapisalam do szkoly rodzenia bylam juz na kilku spotkaniach i jestem bardzo zadowolona Dotek w tym tyg. Tez sie wybieram do zamoscia do bobo wozkow to moze w koncu jakis zakup zrobieDotek lubi tę wiadomość
-
Monia85 wrote:Migotka gdzie chodzisz do szkoły? Planujesz rodzic u siebie? Będziesz miała cc?
-
Monia rozmawiamy zarówno o ciąży, porodzie jak i starszych dzieciach i bajkoterapi. Jest super jestem bardzo zadowolona
Orbitka trzymam kciuki za wizytę i daj szybko znac co i jak
Migot_ka u siebie czyli gdzie ??MATKA 2:0
Ola 17.02.2011
Martynka 02.02.2017 -
Agatka Krasny York
-
nick nieaktualnyHewcia Niunia śliczna, a jak będziesz miała możliwość zrobienia zdjęcia bez nastrojowych świtełek to czekamy.
Orbitka trzymam kciuki, na pewno będzie dobrze.
Monia nie wiem czy pisałaś, bo czytam w ratach - jak wyszła Ci krzywa?.
Migotka daj znać jak będzie wynik.
Mi też w miarę dobrze poszło wypicie, ale za to w pierwszej godzinie zasypiałam.