Lublin / Lubelskie
-
WIADOMOŚĆ
-
Monia super ze pewny chlopak.super ze udane wizyty ja mam 21 już w trzecim try bo wg belly III zaczynam 15 listopada ... dzisiaj wskoczyly piersze reklamy swiateczne T-Mobile I Tesco. Chociaz w Kauflandzie we wrzesniu juz byly produkty swiateczne... ehhhhhMATKA 2:0
Ola 17.02.2011
Martynka 02.02.2017 -
A mnie wkurzaja te wczesne reklamy swiateczne, jeszcze znicze sie pala a tu juz bałwany, potem swieta nie maja uroku bo juz 2mc nastroj swiateczny wkol
Ja dzis znowu ciezki dzien, w weekend mam zamiar odpoczac choc jedziemy maja mame ze szpitala odebrac bo miaka proteze kolana, mam nadzieje ze wydobrzeje do marca bo licze na jej prýjazd po porodzie bo do tej pory ze wzg na chora noge nie miala jak pomocAnjouek, Szczęśliwa Mamusia lubią tę wiadomość
"Być może dla świata jesteś jedynie człowiekiem, lecz dla nas Twoich rodziców jesteś całym światem"
Dwa wymarzone Cuda(czki) - Laura 13.02.2015 i Adaś 23.02.2017 -
Orbitka ja mialam karte w 9tyg dopiero, a jak masz dobrego lekarza i mu ufasz to mozesz zostac u niej, a ze szpitala np miec polozna"Być może dla świata jesteś jedynie człowiekiem, lecz dla nas Twoich rodziców jesteś całym światem"
mi karte chyba w 12 nawet zalozyli dopiero... bylam totalnym swiezakiem wiec nie wiiedzialam,ze karta ciazy to zupelnie odrebny dokument, myslalam,ze w moja karte sobie wpisuja ze jestem w ciazy i voila heh... a potem do mnie lekarz jak na wizyte przyszlam, że jak to,ze ja w ciazy jestem a karty nie mam...i jeszcze mnie wygonil zebym poszla pierw zalozyc a potem wrocila ;/ u mnie w przychodni zaklada polozna ta karte ale to nie zmienia faktu,ze mnie nikt o tym nie poinformowal mimo,ze ze 3 razy wczesniej bylam na wizytach - raz z pozytywnym testem, potem z wynikiem bety a potem z wynikiem usg....
-
A jakby ktos szukal wygodnych stanikow do karmienia to w baby fant sa juz od 39zl takie miekie, spory wybor rozmiarowek
A mozecie polecic jakies fajne reczniki kapielowe dla malucha, dla aorki kupowalam w necie i sie odksztalcily i nie chlona wody do srodka tylko cale mokre sie robia:-/
Cwiczycie m kegla? Boje sie ze po drugim porodzie sn wszystko mi sie porozluznia:-/ w pierwszej cwiczylam ale dopiero pod koniec a i tak mam wrjzenie ze jest inaczej niz przed ciaza, tzn nie ma problemow z nietrz moczu ale mam wrazenie ze jest jakos inaczej"Być może dla świata jesteś jedynie człowiekiem, lecz dla nas Twoich rodziców jesteś całym światem"
Monia gratuluję udanej wizyty i syneczka
Ja też dziś wizytowalam. Z malutką wszystko dobrze,rośnie ładnie, zresztą tak jak i ja
Marcela ja też się czuję przemeczona ostatnio nie mam kiedy wypocząć. Wesele,święta.. teraz muszę zwolnić bo czuję ze coś mnie zaczyna brać. Mam nadzieję że to tylko przemęczenia a nie żadne chorobsko
Agatka ja tez czuje ciagnecia w brzuchu głównie przy pepku. Pytałam o to lekarza powiedział ze to normalne.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 listopada 2016, 20:04
Monia85 lubi tę wiadomość
Tosiu czekamy na Ciebie
30 tc - 1430g 34tc- 2182g -
Marcela ja kupiłam 1 z kapturkiem kiedyś w kauflandzie taki 100x100 a drugi normalny taki większy kąpielowy w mrówce bo dzieci szybko wyrastają
Co do kegla to czasami mi się zdarza ćwiczyć ale sporadycznie. Muszę zwiększyć częstotliwość bo raz na tydzień to za mało:)
Gdzie jest baby fant? -
Dotek wrote:Marcela ja kupiłam 1 z kapturkiem kiedyś w kauflandzie taki 100x100 a drugi normalny taki większy kąpielowy w mrówce bo dzieci szybko wyrastają
Co do kegla to czasami mi się zdarza ćwiczyć ale sporadycznie. Muszę zwiększyć częstotliwość bo raz na tydzień to za mało:)
Gdzie jest baby fant?
jestes pewnie z okolic Lubartowa gdzies skoro Kaufland? bo nie łudze sie,ze ktos jeszcze z okolic świdnika tu jest jak ja a z tego co kojarze to tylko te dwa 'Kaufy w okolicy są -
Dotek ty pewnie z Hrubieszowa?? w Kraśniku też jest Kaufalnd
Jej obudziałm się dzisiaj o 1 w nocy a teraz spać mi się na siedząco chce i czuje się jak na megaaa kacu.Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 listopada 2016, 08:01
MATKA 2:0
Ola 17.02.2011
Martynka 02.02.2017 -
Dotek wrote:Marcela ja kupiłam 1 z kapturkiem kiedyś w kauflandzie taki 100x100 a drugi normalny taki większy kąpielowy w mrówce bo dzieci szybko wyrastają
Gdzie jest baby fant?
Lublin na ul Lotniczej, maja tam wszystko co potrzebne dla malucha i mamy, poza tym jest jeszcze rampers na izynierskiej i mati na łęczyńskiej- duze sklepy"Być może dla świata jesteś jedynie człowiekiem, lecz dla nas Twoich rodziców jesteś całym światem"
Dwa wymarzone Cuda(czki) - Laura 13.02.2015 i Adaś 23.02.2017