Lublin / Lubelskie
-
WIADOMOŚĆ
-
Muferka życzę udanych poszukiwań Z moich obserwacji wynika, że w necie te wózki są troszkę tańsze, tylko nie wiem jak później z reklamacjami.
Dziewczyny czym przykrywa się takie malutkie dziecko? Na bezpiecznym maluchu mówili żeby nie przykrywać kołdra lub luźnym kocem, bo może się zadusić. Jak śpią Wasze maluchy?start lipiec 2013 -
Na poczatku spiworek ... dopiero jak dziecko bedzie sie milo bardziej ogarnac czyli ewe zrzucic z buzi to koc czy koldra. No I bez poduszki jak.najduzej ... zdrowo. Przyszedl mi wozek jestem mega zadowolona.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 listopada 2016, 15:18
Monia85, Dotek lubią tę wiadomość
MATKA 2:0
Ola 17.02.2011
Martynka 02.02.2017 -
Ja kupię, na wszelki wypadek, ale nie będę używała jeśli nie będzie potrzeby. Ogólnie malutkie dziecko powinno spać i jeździć w wózku na płasko, chyba że mu się ulewa lub ma jakieś kłopoty z oddychaniem, np katar.
Na razie nie kupuję zwykłej poduszki, kołdry i ochraniacza na łóżeczko.
Orbitka zapisz się na warsztaty bezpieczny maluch jeśli są jeszcze miejscaWiadomość wyedytowana przez autora: 17 listopada 2016, 16:29
start lipiec 2013 -
Agatka_46 wrote:Maferka do kogo chodzisz I gdzie zamierzasz rodzic? No I co tam u ciebie w brzuchu siedzi?
hewa81, Dotek, Szczęśliwa Mamusia, Anjouek, jatoszka lubią tę wiadomość
-
do wozka lub do fotelika jak maluch wyrorgnie z wkladki polecam tzw motylki, my mamy takie https://www.lamillou.com/shop/anti-shake-pillow-angels-wings-2
na laczeniu sa plaskie a glowka nie lata na boki jak maluch zasnie i sie jedzie po dolkach
do spania w lozeczku do tej pory nie mamy poduszki, najpierw byly rozki, poten spiworki takie na ramiaczkach, ok 2rz przejdziemy na jakis kocyk
a jak mała ma katar to pod dwie nogi lozeczka ksiazki podkladamy"Być może dla świata jesteś jedynie człowiekiem, lecz dla nas Twoich rodziców jesteś całym światem"
Dwa wymarzone Cuda(czki) - Laura 13.02.2015 i Adaś 23.02.2017 -
nick nieaktualnyZamiast klina ja mam pod nóżki łóżeczka podłożone deseczki. Na początku spała w śpiworku, potem pod kocykiem, ale ciągle rozkopywała, a teraz kołderka, ale tak zabezpieczona, że nie ma opcji żeby się nakryła. I mam wrażenie, że najlepiej jej pod tą kołderką. Śpiworki się u Nas nie sprawdziły, ale spróbujemy jak będzie cieplej.
Witaj Maferka. -
Witam się u was!! Mieszkam niedaleko Lubina czasem was czytalam i w końcu się odwazylam przywitać. My juz mamy 33tyg i u mnie w brzucaczu siedzi mały Wojtek / córki jak narazie wybrały/. Na ostatnim USG mamy 2kg i rośniemy terminujemy się 3.01.17
Mam pytanie czy którąś z was planuje rodzic w Świdniku??Szczęśliwa Mamusia, Anjouek lubią tę wiadomość
Jagódka- 08.2010
Milenka- 03.2013
Igorek - 12.2016 -
nick nieaktualnyZamiast klina ja mam pod nóżki łóżeczka podłożone deseczki. Na początku spała w rożku, potem pod kocykiem, ale ciągle rozkopywała, a teraz kołderka, ale tak zabezpieczona, że nie ma opcji żeby się nakryła. I mam wrażenie, że najlepiej jej pod tą kołderką. Śpiworki się u Nas nie sprawdziły, ale spróbujemy jak będzie cieplej.
Witaj Maferka.Dotek lubi tę wiadomość
-
Ja planuję kłaść spać w woombi, ewentualnie przykrywać kocykiem ( tak robi moja siostra) lub w tym woombi pakować do rożka (?) jeśli będzie bardzo zimno.
Dobry patent z tymi podkładkami pod łóżko, nie ma co kupować rzeczy, które niewiadomo czy się przydadzą. Pościeli na razie nie kupuję.Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 listopada 2016, 10:53
start lipiec 2013 -
nick nieaktualnyOrbitka Gratuluję cudu , pod serduszkiem spóźnione ale szczere :*:*:*:*:*.Na kiedy masz termin porodu kochana :*:*:*:*:*:*.
Agata_90 Ja to przykrywałam kocykiem ewentualnie , jak była zima to kołderką ale do zimy małe już wyrosły z becika i spały bez niego . Pościel miałam od samego początku .
Coś głowa mnie boli , a u nas już 21 tc!!! :*:*:*:* i polowa ciąża przeminęła teraz nic tylko odliczać czas do 6 Stycznia 2017 r wtedy wkroczymy w III trymestr ciąży :*:*:*:* . Moja trzecia siostra w następnym roku wychodzi , za mąż będzie to we Wrześniu już za suknią chodzi ona taka drobniutka a szczupła . Sapomoczucie w miarę , apetyt to wilczy mam. Jak te dni szybko mijają nie liczac weekendu juz w następną Sobotę wizyta :*:*:*.Tak ciekawi mnie jak długa jest Ania , i czy rzeczywiście będzie Anią , czy synkiem . Mąż będzie jednak chodził do tego drugiego chirurga , był w Środę u takiego Pana po 60 który wogóle nie znał się na rzeczy , skierował męża do Puław do swojego gabinetu prywatnego , ale mąż woli iść do bardziej doświadczonego lekarza , ten drugi chirurg przynajmniej mężowi mówi w prost co i jak . -
Hej hej hej. Mi te skurcze ( bole jak na miesiaczke) ustaly uff. Wizyte mam w poniedzialek to my o tym I tak wspomne. Wozek juz mam w domu I jestem bardzo zadowolona ... zadbany jak nowka. Super I za dobra kase. Monia jak samopoczucie ? Lady H to czekamy na akcje porodowaMATKA 2:0
Ola 17.02.2011
Martynka 02.02.2017