Lublin / Lubelskie
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyTomalwa Ja też od Puławy podlegam i tam nie rodziłam i nie zamierzam tam rodzić w przyszłości . Puławski szpital omijajcie szerokim łukiem , dosyć negatywów się nasłuchałam na temat tego szpitala , wcześniej byłam bardzo nastawiona na ten szpital po historiach moich kolezanek znajomych i opiniach to zrezygnowałam aby tam rodzić , i wybrałam Garwolin , rodziłam tam dwa razy i nie żałuję tego , i gdybym jeszcze raz miała podejmować decyzję , to bym się nie wahała na pewno jak zajdę w moją 5 ciążę to tam urodzę .
-
nick nieaktualnyJa też się o Puławach nasłuchałam, że umieralnia itd ;/ dlatego nie mam zamiaru ryzykować. A w Bełżycach są świetni lekarze, i naprawdę interesują się pacjentami. Rozważałam kiedyś także Lublin na Jaczewskiego, gdyż leżałam tam też kiedyś na ginekologii - oddział super nowoczesny, wyremontowany ale tłok jest tam taki że masakra!
Szczęśliwa Mamusia lubi tę wiadomość
-
Monia Luty ?? Jeśli tak to możliwe że spotkamy się na Staszica.
Coś nie może się rozkręcić nam to Lubelskie - a mamuśki z Lubelskiego są the best. Podnoszę do góry. Co tam laski u Was słychać??
Monia do jakiego lek. chodzisz??Szczęśliwa Mamusia lubi tę wiadomość
MATKA 2:0
Ola 17.02.2011
Martynka 02.02.2017 -
nick nieaktualnyTomalwa Ja też brałam pod uwagę Lublin , ale ze względu na km zrezygnowałam 60 km to dosyć sporo , chociaż moja bratowa jechała drugie tyle i w Lublinie urodziła , ja to uważam że tam gdzie jest gin to tam rodzić . O tych szpitalach na Jaczewskiego i Staszica , to też słyszałam dużo takich pozytywów ja to rozważałam aby w szpitalu Jana Bożego urodzić ale wahałam się .
Agatka_46 Masz świętą rację . -
nick nieaktualny
-
cześć dziewczynki ja zamierzam rodzić na jaczewskiego ze wzg. na lekarza, a wyprawki dla noworodków dają wszędzie oprócz szpitala na kraśnickiej, tam trzeba mieć wszystko swoje i wybrałam bezpłatną szkołę rodzenia.
Szczęśliwa Mamusia lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMonia85 Ja też jestem po poronieniu straciłam ciążę 4 czerwca tego roku , i tego samego dnia miałam zabieg wyłyżeczkowania jamy macicy , dany zabieg miałam robiony w Garwolinie tam też i urodziłam moje córeczki , mam troje dzieci każda ciąża książkowa wręcz , żadnych problemów z zajściem i żadnych komplikacji przy porodzie , jest wiele kobiet które traci maleństwa , i potem normalnie zachodzą znów i rodzą dzieci , i tego się trzymam mam już troje wspaniałych dzieci .. bardzo z mężem chcemy tego dzieciątka , muszę jeszcze dwa cykle odczekać już pierwszą @ po zabiegu mam za sobą . Ja to chodzę teraz do Pani doktor ginekolog ona nazywa się Ewa Pakuła , i tu w Rykach w szpitalu przyjmuje , wcześniej chodziłam do innej Pani gin to ona prowadziła moje dwie ciąże , tej czwartej już nie chciała prowadzić ze względu na wiek już jest w podeszłym wieku .
Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 lipca 2016, 16:04
-
nick nieaktualnyPo pierwsze witam Cię bardzo serdecznie Marrtusia . Po drugie sadzę że nie będzie takiego problemu gdyż ja w czasie moich 3 ciąży to zmieniałam dwa razy lekarzy , pierwszy raz to jak się przeprowadziłam z synkiem z poprzedniego nie małżeńskiego związku do męża wcześniej mieszkałam w woj. Mazowieckim teraz na Lubelszczyźnie mieszkam więc za daleko aby dojeżdżać , po za tym ta gin do której chodziłam w pierwszej ciąży była taka sobie nic mi nie mówiła itp , jak tu w Rykach poszłam do innej Pani gin aby się zapisać to nie było żadnych problemów , przyniosłam ksero mojej pierwszej karty ciąży i porodu i tu mi nową założono bo byłam w drugiej ciąży , w trzeciej ciąży też chodziłam do Pani Kultys i też bardzo chciałam aby moją czwartą ciążę prowadziła , niestety że względu na wiek nie chciała już mojej ciąży prowadzić , więc poleciła mi albo Pana gin on nazywa się Janczarek lub Panią i zapisałam się do tej Pani , moja obecna Pani gin jest super doradzi , odpowie na wszystkie pytania i jest bardzo młodą kobietą , niestety straciłam moją czwartą ciążę , ale się nie poddajemy jak tylko gin pozwoli to ruszamy do akcji .
Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 lipca 2016, 15:51
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMoja druga gin Pani Danuta Kultys właśnie tego Pana mi polecała Janczarek i Janczarek wychwalała go pod niebiosa , jednak ja wolę iść do kobiety nie to że jestem jakąś feministką , ale ja bym się trochę wstydziła , tak przed obcym mężczyzną rozbierać a my kobiety mamy to samo więc czego się wstydzić .
Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 lipca 2016, 16:53
-
nick nieaktualnyMonia85 On w Lublinie ma przychodnie , mi moja druga Pani gin mówiła że w Puławach w szpitalu jest ordynatorem , ale ja Puławski szpital omjam szerokim łukiem . Mi to moja nowa Pani gin bardzo odpowiada gdyż przyjmuje od 12 czy 13 do 20 .
Moja siostra też chodziła do ginekologa i powiedziała , że jak zajdzie w drugą ciążę to też do niego pójdzie . -
nick nieaktualnyMonia85Do Czwartku już blisko ja już Niedzieli nie mogę się doczekać , jedziemy po naszego synka , pojechał na tydzień na wakacje z moją siostrą już nasz rodzynek będzie miał w Grudniu 12 lat , ale to leci zaraz do gimnazjum pójdzie strasznie za nim mi się tęskni dziewczynki tez tęsknią za braciszkiem .