Lublin / Lubelskie
-
WIADOMOŚĆ
-
Lekarze mówili, że pacjentki często nie wiedzą z czym to się wszystko wiąże, a później wracają i proszą o zmianę rozpoznania, bo dowiadują się, że na jeży im się np odszkodowanie z tytułu urodzenia martwego dziecka. Najwięcej o tych procedurach wiedzą dziewczyny z różowej strony Zaczynamy znowu starania, niektóre przechodziły to kilkakrotnie. Należy się też zasiłek pogrzebowy, ale trzeba ustalić płeć i zarejestrować dziecko w USC.start lipiec 2013
-
Dla nich to bez różnicy, ktoś jest na dyżurze, laboratorium tez pracuje, bo zawsze są nagle przypadki. Chociaż możliwe, że lekarz się zagapil i nie wiedział ze to święto wypadnie. Może jak odstawiłaś juz progesteron to jakoś łatwiej to przejdziesz, ja brałam luteine do samego końca, bo się nie spodziewałam i pewnie wysoki progesteron trochę to wszystko trzymał.start lipiec 2013
-
Hejka, ja idę w następny czwartek. Ale nie mam zbyt wysokich oczekiwań, bo nie mają metrażu. W poniedziałek był problem żeby się dodzwonić, podejrzewam ze byli oblegani przez pacjentki. A Ty kiedy się wybierasz? Ten cykl juz się kończy?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 sierpnia 2016, 11:11
start lipiec 2013 -
Lady pink robiła u niej pierwszą, to chyba jakoś w weekend wypadło. Wszystko sprawnie, ale wiesz ze jak dotąd jej się nie udało. I znam jeszcze jedna osobę, tez miała u niej tylko pierwszą, a później pani doktor ją przekierowała, bo uznała ze ona chyba jej nie pomoże. Wydaje mi się ze ma rozsądne podejście, nie tylko kasa,kasa,kasa...start lipiec 2013
-
Bry
Makasa przykro mi bądź dzielna jesteśmy z Tobą
Monia powiedz Tobie też po laparo spóźniał się okres? jeśli tak to o ile?
zaspałam dziś do Olchy dopiero za tydzień pójdę akurat może M już zrobi badaniaPs. Zanim coś powiesz - posłuchaj. Zanim skrytykujesz - poczekaj. Zanim się pomodlisz - wybacz. Zanim coś napiszesz - pomyśl. Zanim zrezygnujesz - spróbuj.
Laparoskopia 19.07.2016 - macica jednorożna, jajowód prawy drożny
1 IUI 4.04.... -
Monia85 wrote:Wedmoczka na którą zaspałaś? Ja mialam @ chyba nawet 2 dni wczesniej. Może to tamten skrócony cykl tak namieszał? Jak Twój bark?
Na 10:00 miałam fatalna noc ciągle się budziłam na ranem jakoś udało się zasnąć no i o 9:45 otworzyłam oczy pewnie tak...jestem twarda czekam do pon i robię betę albo sikańcaPs. Zanim coś powiesz - posłuchaj. Zanim skrytykujesz - poczekaj. Zanim się pomodlisz - wybacz. Zanim coś napiszesz - pomyśl. Zanim zrezygnujesz - spróbuj.
Laparoskopia 19.07.2016 - macica jednorożna, jajowód prawy drożny
1 IUI 4.04.... -
nick nieaktualnyMonia85 Rodzice na pewno w końcu zrozumieją, może z nimi Porozmawiaj częściej ich odwiedzaj .
Mnie dziś z rana obudziły mdłości już tak mam od trzech dni , nie miałam żadnych mdłości w moich poprzednich ciążach i teraz się przyplątały , nie to że wiecie przytulam się z WC tylko tak jakby mnie z rana mdli , dziś już myślałam że na prawdę pójdę do WC , jak widać po mnie każda ciąża jest inna .Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 sierpnia 2016, 12:38
-
Psy nie rozumieją rodzice są bardzo pomocni, przyszli po niego, ja chciałam żeby został, mąz się zadeklarował, że będzie wychodził, ale je siłą zabrali.Jednego to chyba nawet nieśli, bo stawiał opór
Mamuśka na mdłości pomaga witamina b6 i wspomniana wczoraj melisa, podobno.start lipiec 2013 -
nick nieaktualnyMonia85 Nasza sunia też często się urywa , ale ona jest groźna raz to omal listonosza nie pogryzła , mąż poszedł po rozum do głowy i zaczął jej kojec robić tak będzie lepiej już prawie wszystko jest skończone tylko termit położyć i będzie git .
Jutro będę szla na betę to sobie kupię tą witaminę może pomoże , gdzieś kiedyś słyszałam że migdały są dobre na mdłości , może jednak lepiej gina się , przy okazji zapytam jak będę w następny Piątek na wizycie . -
nick nieaktualnyDotek Może i ja jakoś wytrzymam , nie jest aż tak strasznie , jakoś się przeżyje te poranne mdłości .
Kochane mam mały dylemat , otóż to jak wiecie idę do Pana gina A.Wróbla 19.08 tam zrobiłam betę jutro zrobię drugą, i tak uważam żebym jednak już u niego została , gdyż tak rano jak zacznie się szkoła a wizyty o różnych porach są Marysię do przedszkola , Gabrysię ze sobą też bo nie mam z kim ją zostawić , bardzo pod tym względem mi ten Pan gin odpowiada , gdyż późno przyjmuje i robi od razu USG , a nie jestem pewna czy moja Pani gin będzie chciała prowadzić tą ciążę, ona ma już 70 lat , ale jednak chyba zaufanie ważniejsze , no i nie wiem kogo wybrać za bardzo nie uśmiecha, mi się chodzić i do niego i do niej muszę konkretną decyzję podjąć .Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 sierpnia 2016, 14:52
-
Szczesliwa-spolczuje mdlosci, ja w pierwszej ciazy bez problemow, w drugiej przez te 13 tyg nie rozstawalam sie z wc i to przez caly dzien...
Agatka- to zazdroszcze bezproblemowego ubierania. U nas bylo ok bylo jej wszystko jedno czy bluzka jest jednolita czy z postacia az do tego roku. Teraz zalozy i " zwykly" t-shirt nie powiem, ale jak kupujemy buty albo kilka ubran to zawsze choc jedna rzecz musi byc z ulubiona postacia- no tak juz ma... Ps.jednego dnia musialam na szybciocha zmieniac jej getry na spodnice przed wyjsciem do przedszkola bo przyszla z wyrzutem ze dzis wtorek a we wtorki na jadalni widzi sie z jakims chlopcem no i mowi do mnie tak: "NO I TY chcesz mamuniu zeby on mnie widzial taka niedziewczynską?! Musze ladnie wygladac zeby mu sie podobac". Usmialam sie niemilosiernie no i chcial nie chcial, dalam jej kieckeMonia85, Szczęśliwa Mamusia, Dotek lubią tę wiadomość
"Nigdy nie jest za późno, żeby zacząć od nowa, żeby pójść inną drogą i raz jeszcze spróbować. Nigdy nie jest za późno, by na stacji złych zdarzeń, złapać pociąg ostatni i dojechać do marzeń (...)".
Jan Paweł II