Lublin / Lubelskie
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Hej mam klopoty z netem dlatego dopiero teraz. Jestem po usg mam tylko jeden powiekszony wezel chlonny podzuchwowy 13x5... No i rozwylam sie i ze strachu kiedy emocje opadly i tez dlstego ze nadal nie wiem skad ten dyskomfort pod pacha i uczucie pod obojczykiem jakbym miala zakwasy...
Monia-nie mysl o tym ze ja w tym bezpiecznym juz czasie poronilam, u mnie prawie od poczatku nie bylo dobrze, a tobie ma sie udac i juz! Magdziula- tak czytam i czytam i zastanawiam sie po co ci karmniki ale pomyslalam ze lubisz ptaki i bedziesz je dokarmiac Dopiero potem zaczailam ps.mowie wam hard core to sie dopiero zaczyna po narodzinach kiedy juz to malenstwo gada i ma swoje zdanie. Dzis stoczylam batalie z corka o buty, uparla sie na ta Kraine Lodu i za nic w swiecie nie chciala innych nawet przymierzyc, a mi para uszami wychodzila...
HEWA szyjka niczego sobie ale wypoczywaj ile sie daWiadomość wyedytowana przez autora: 10 sierpnia 2016, 20:14
Magdziulla, hewa81 lubią tę wiadomość
"Nigdy nie jest za późno, żeby zacząć od nowa, żeby pójść inną drogą i raz jeszcze spróbować. Nigdy nie jest za późno, by na stacji złych zdarzeń, złapać pociąg ostatni i dojechać do marzeń (...)".
Jan Paweł II -
Monia85 wrote:Mikka a dentystę masz na bieżąco?"Nigdy nie jest za późno, żeby zacząć od nowa, żeby pójść inną drogą i raz jeszcze spróbować. Nigdy nie jest za późno, by na stacji złych zdarzeń, złapać pociąg ostatni i dojechać do marzeń (...)".
Jan Paweł II -
Dotek wrote:I co Mikka kupiłaś kraine lodu? Ten dyskomfort to teraz pewnie i na tle nerwowym. Dobrze że usg nie wykazało nic niepokojącego.
Hewa czyli szyjka jeszcze dobra. Ale nie zaszkodzi się pooszczędzaćMonia85, Dotek, hewa81 lubią tę wiadomość
"Nigdy nie jest za późno, żeby zacząć od nowa, żeby pójść inną drogą i raz jeszcze spróbować. Nigdy nie jest za późno, by na stacji złych zdarzeń, złapać pociąg ostatni i dojechać do marzeń (...)".
Jan Paweł II -
Moja chrześnica ma to samo:) crocsy w kraine lodu, bluzki, getry i inne ubranka w kraine lodu, kostium kąpielowy w kraine lodu. A jak ogląda na dvd kraine lodu to ryczy bo się wzrusza niektórymi fragmentami:) Ciekawe czy i ja będę miała szanse wnerwiać się kiedyś na wizje mojego dziecka.
-
Dotek wrote:Moja chrześnica ma to samo:) crocsy w kraine lodu, bluzki, getry i inne ubranka w kraine lodu, kostium kąpielowy w kraine lodu. A jak ogląda na dvd kraine lodu to ryczy bo się wzrusza niektórymi fragmentami:) Ciekawe czy i ja będę miała szanse wnerwiać się kiedyś na wizje mojego dziecka.
Dotek lubi tę wiadomość
Jan Paweł II -
Moja 8letnia siostrzenica też ma bzika na punkcie krainy lodu heheh
Dzięki Dziewczyny jeszcze raz za ciepłe słowa. Ale ten stres, lek i niepokój to daje popalić. Co ja dzisiaj przeżyłam. .. A dr to się tylko uśmiechał pod nosem jak zobaczył w jakim jestem stanie. Nawet torbę spakowałam do szpitala tak na wszelki wypadek. Ale jak dobrze, ze okazało się ze nie jest tak źle, jak mi sie wydawało....
Od jutra zaczynam pić melisę -
Mój dr mi zalecił codziennie wieczorem melise na ukojenie nerwów i lepszy sen bo cierpiałam na bezsenność. Przez pierwszy trymestr piłam codziennie melise z 2 torebek. W 2 trymestrze mnie odrzuciło i już nie miałam ochoty;) Moja siostra piła melise na laktacjecale a i tak musiała dokarmiać dziecia. zdania są podzielone pewnie jak na każdy temat:)
-
Mi melisa nic nie daje poza rozstrojem zoladka-nie wiem dlaczego tak na to reaguje... Powiem wam ze co jak co ale nerwy to ja mam skolatane, najpierw przez tesciowa i szwagierke a potem gdy juz myslalam ze bedzie lepiej to stracilismy malenstwo i pozniesze przerozne diagnozy i tak to sie ciagnie praktycznie od grudnia... Ech.. Ps. Ze smieszniejszych rzeczy: w moim szczeniaku budzi sie meskosc...dzis probowal zbalamucic lalke corki
Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 sierpnia 2016, 21:46
Monia85, Dotek lubią tę wiadomość
Jan Paweł II -
nick nieaktualnyJa melisy nie piję, nie potrzebuję. Wyluzowana jestem mega w tej ciąży, tak od 2 trymestru, bo pierwszy tp bylam kłębek.
Ale ziolka pije cały czas mięta/żurawina/pokrzywa. A za chwilę napar z liści malin.
Mikka ciężki masz czas, ale ja wierzę w to, że karta musi się odwrócić i tak będzie u Ciebie. Warto też doceniać to co mamy.,chociaż wiadomo chce się więcej.
Ładna lalka widocznie;)Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 sierpnia 2016, 22:00
hewa81, mikka lubią tę wiadomość
-
No wlasnie ja sie obawiam, ze na mnie melisa też nie podziała, bo ja jestem aż nadto znerwicowana niestety i panikara
Ale spróbować trzeba, co mi szkodzi ....
MIKKA, Szczeniak w końcu dorasta i instynk się odzywa, w koncu będzie z niego samiec, ale swoją drogą ciekawe widowisko musiało być
A muszę Ci powiedzieć, ze ja przed ciążą też miałam problemy z kręgosłupem szyjnym (spory ból i sztywność karku) i nawet już ze znajoma (fizjoterapeutka) umawaiam się na masaze, a ze zaszlam to odpuscilam. I co ... jak ręka odjął. .. Jaka przyczyna poprawy, sama nie wiem, grunt, ze mam spokój.
Zdrówka Kochana I dużo spokoju Musi nastac lepszy czas dla Ciebie
Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 sierpnia 2016, 22:07
Magdziulla, mikka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Ja tak MAGDZIA miałam po poronieniu taką depreche załapałam, ze mnie wszystko bolało, dosłownie.... Także stres koszmarnie odbija się na naszym zdrowiu. Myślę MIKKA, że u Ciebie może być być tym problem - mam nadzieję ze nie masz mi za złe ze tak pisze
mikka lubi tę wiadomość
-
Mikka wpadła mi do głowy jeszcze jedna myśl. Może spróbowałabyś akupunktury? Nie wiem gdzie to można robić ale na pewno rozluźni mięśnie, uruchomi pewne receptory odpowiedzialne również za płodność, poprawi zdrowie.
http://www.nasz-bocian.pl/phpbbforum/viewtopic.php?t=60279
Piesek samiec alfa;)Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 sierpnia 2016, 22:24
hewa81, mikka lubią tę wiadomość
-
Monia a napiszesz mi na co mniej więcej mam się przygotować. Boli? Co mam wziąć do szpitala? Lekarz powiedział ze dadzą mi tabletkę i może obejdzie się bez zabiegu. Nie wiem co mnie czeka. Ile mam wolnego wziąć w pracy itd.
przepraszam ze tak tylko o sobie, postaram się pisać więcej jak się pozbieram. -
nick nieaktualny