Lublin / Lubelskie
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnykawola Masz dużo racji mi siostry mówią żebym zadzwoniła do niego i mu powiedziała , że nie przyjdziemy, do ślubu dwa tygodnie i według mnie to nie wypada oni już tam kasę dali ,bo to od osoby i chcieć nie chcieć trzeba iść jak już potwierdziłam że przyjdziemy .
marcela29 Oby jak najszybciej Ci te mdłości przeszły , moja siostra cioteczna do końca ciąży się z tym męczyła . -
nick nieaktualny
-
MARCELA tak o tego mi chodzi, wiem że przyjmuje w innych miejscach ale o luxmed konkretnie mi chodziło, bo chciałam się załapać na abonament
SZCZĘŚLIWA jak dwa tygodnie to pewnie dopiero potwierdzają ostateczną liczbę gości, też ogólnie uważam że późno nie wypada odmawiać, ale różne sytuacje się ludziom przytrafiają , to nie jest tak że Ci się nie chce iść przecież, tylko bardziej wystąpiła sytuacja losowaSzczęśliwa Mamusia lubi tę wiadomość
-
Mamuśka nie martw się tym, zazwyczaj w lokalach podaje się ostateczną liczbę osób w tygodniu przed ślubem, my podawaliśmy w środę. No ale może zależy od lokalu. My też mamy wesele 17/18.09, ale po tym jak mnie mój mąż wku..wił na ostatniej imprezie podjęłam decyzje, że nie idziemy, a przynajmniej ja, o ostatnie wydarzenia sprawiły, że on chyba też nie chce iść. A tydzień później mamy Mazury, i tu jeszcze się waham, ale jak nic się do tego czasu nie wydarzy to pojadę. Tam będę siedziała w domku. Tylko muszę szpitale obczaić w okolicy.
Dziewczyny macie jakiś pomysł na depilację bikini? Zawsze chodziłam do kosmetyczki na wosk, w I trym doktor nie pozwolił, ale liczyłam, że po tej wizycie już będę mogła, a teraz to nie ma szans. Kremy to pewnie straszna chemia?Szczęśliwa Mamusia lubi tę wiadomość
start lipiec 2013 -
nick nieaktualnykawola Dziękuję za radę , ja już na prawdę nie wiem co myśleć mąż mówi , że idziemy że wyjścia nie ma , mi tak teraz głupio aby tak przez telefon mówić że jednak nie przyjdziemy , nie byłam jeszcze na weselu i ślubie chciałabym abyśmy gdzieś się wyrwali , na prawdę nie wiem z jednej strony chce iść z drugiej nie .
-
MONIA sama kombinowałam co tu robić z okolicami bikini i szukałam kremów, ale to chemia mocno więc odpuściłam. Zostało golenie, ale teraz to już na czuja muszę to robić bo nic nie widzę, potem M sprawdza czy jest Ok . Mam po takim goleniu mocne podrażnienie, ale smaruje i pomaga
-
nick nieaktualnyMonia chyba żyleta pozostaje. Powiem Ci, że teraz to jest komediodramat z lusterkiem w roli głównej. Moja znajoma nazywa to lustrzycą Niektórzy zatrudniają mężów w roli ogrodnika, ale ja mam opór wolę poradzić sobie sama. A przed kolejną ciążą idę na laser!!!
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
SZCZĘŚLIWA, piękny wynik Będzie dobrze!
KAWOLA, a czym smarujesz te podrażnienia po goleniu? Czymś specjalnym?
Niestety, ciężarówki to mają problem ze strefa bikini
Ja miałam już dawno zainwestować w depilator świetlny (np lumea), ale jakoś zawsze kasy brakowało, bo to koszt rzędu min 1000 zl. A mąż przy mojej propozycji kupna to się tylko śmiał, ze nie mam na co kasy wydawać. I teraz żałuję ....Szczęśliwa Mamusia lubi tę wiadomość
-
HEWA medidermem https://www.doz.pl/apteka/p62135-Mediderm_krem_100_g
powiem jak w reklamie, ten krem odmienił moje życie , serio nic mi nie pomagało na podrażnienia na skórze. Ja to w ogóle, mam problemy ze skórą po goleniu. Nogi muszę golić na olejek, żadne pianki czy kremy nie podchodzą. A golę wszystko na olejek isany http://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,12346,isana-dusch-ol-olejek-pod-prysznic.htmlWiadomość wyedytowana przez autora: 12 sierpnia 2016, 16:49
hewa81 lubi tę wiadomość
-
Hewa ja mam ten sprzęcik i bardzo sobie chwalę, niestety w ciąży nieprzydatny, a wielka szkoda.... Wydatek owszem spory, ale jak ktoś walczy z nadmiernym owłosieniem to jest wart swojej ceny.
-
viowieczka wrote:Hewa ja mam ten sprzęcik i bardzo sobie chwalę, niestety w ciąży nieprzydatny, a wielka szkoda.... Wydatek owszem spory, ale jak ktoś walczy z nadmiernym owłosieniem to jest wart swojej ceny.
O widzisz, ja sie niestety nie uparłam przed ciążą, to teraz się męczę z maszynką
Ale po ciąży ... nie ma bata .... muszę kupić i już, tym bardziej, ze ja jestem ciemną brunetką, a dla takich ta lumea jest najlepsza.
Dzięki za opinię
A powiedz mi jeszcze, odczuć bólowych nie ma prawda? -
Ja uzywam do bikini nakładki golącej z depilatora i jest ok, nogi mam na szczescie z glowy po depilacji laserowej, pachy tez zaczelam laserowo ale musialam przerwac ze wzg na ciaze, a bikini to bym chyba zrobila laserowo pod warunkiem ze mnie uspia, nie jest to delikatnie mowiac przyjemny zabieg:-\"Być może dla świata jesteś jedynie człowiekiem, lecz dla nas Twoich rodziców jesteś całym światem"
Dwa wymarzone Cuda(czki) - Laura 13.02.2015 i Adaś 23.02.2017