Lublin / Lubelskie
-
WIADOMOŚĆ
-
Monia od poniedziałku mam mocne skurcze przepowiadające i boli mnie spojenie łonowe-chyba sie rozchodzi. Własnie dzwonila moja połozna ze szkoły rodzenia z którą bede rodzila i jutro rano ide do niej na badanie-zobaczymy czy cos sie rozwija i zrobi ktg. Po południu zapisalam sie jeszcze na usg bo ostatnie mialam w 30 tyg i postanowilam sprawdzic w jakim stanie jest łozysko. A akurat zwolniło sie miejsce do Krzyzanowskiego to skorzystam.
Bardzo licze na poród weekendowyMARCELINA
11.02. 2015 IUI (10t * )
3.12.2015 IUI -
nick nieaktualnyBetty Boop Kochana Ty to już na finiszu prawie jesteś , życzę szybkiego i bez bolesnego porodu .
Mnie od rana mdłości męczą , piersi mam wrażliwe , plecy mnie bolą jutro już wizyta , mam tyle pytań do tego gina mojego , zapisałam sobie całą litanię . Mam na 18 .00 ale po 18.30 mąż mnie zawiezie co mam znów godzinę stać i czekać , powinni w więcej krzeseł zainwestować bo nie ma gdzie usiąść , dwa duże fotele i zaledwie 4 krzesła na 40 pacjentek .Betty Boop lubi tę wiadomość
-
Witam Piękne Panie
BETTY, nawet myślałam dziś o Tobie, czy jeszcze w dwupaku jesteś.
Trzymaj się dzielnie, życzę szybkiego i jak najmniej bólowego rozwiązania
I zdrowia dla Marcelinki i mamusi
SZCZESLIWA, współczuję mdłości, ale musisz przez to przejść. Chociaż mnie męczyły od ok 6 - 7 tyg i raptem przez 2 tyg, ale też przez to przeszłam. A ponoć im większe i dłuższe tym lepiej
MAGDZIA, przechodzić kamice to masakra podczas ataków kolki, nie wiadomo co ze soba zrobić, bo nie daje leżeć, chodzić, siedzieć Najwiekszemu wrogowi tego nie życzę. Jedyny + (o ile w ogole można mówić o jakiś pozytywach) to ponoć to, ze jak się przeżyje ataki kolki to poród to ponoć pikuś. ....
LADY, szkoda meczu siatkarzy jak cholera, uwielbiam siatkówkę i po przegranym meczu było mi strasznie smutno, ale cóż ... tak to w sporcie bywa, raz się wygrywa, raz przegrywa Jakieś pocieszenie w wygranym ćwierćfinale w ręczną.
Życzę Wam brzuchatki obecne i przyszłe spokojnego dniaBetty Boop lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyhewa81 Jakoś przeżyje te mdłości jeszcze parę tygodni i mam nadzieję że przejdą , choć moja siostra cioteczna przez całą ciążę miała mdłości , ale u każdej z nas jest inaczej pocieszam się tym że może w końcu kiedyś ustąpią . Już nawet wolę te mdłości , niż te zawroty głowy .
hewa81 lubi tę wiadomość
-
WEDMOCZKA, powodzenia na wizycie
MONIA, a Ty też dziś masz usg, dobrze pamiętam?
Jeśli się nie mylę, to trzymam kciuki, żeby to cholerstwo się wchłonęło, albo chociaż zmniejszyło.Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 sierpnia 2016, 10:26
-
Dzień dobry
Jakoś muszę się zebrać i nadrobić wczorajsze wpisy ale to pewnie wieczorem...
znów mam zawroty głowy od tych leków na ciśnienie (tak myślę) na 12 mam iść na skaling ale nie wiem czy dam rady
a wieczorem wizyta u gina może od jutra zacznę CLO albo jakiś inny program/pomysł będzie na mnie miał
Spokojnego dnia wszystkimPs. Zanim coś powiesz - posłuchaj. Zanim skrytykujesz - poczekaj. Zanim się pomodlisz - wybacz. Zanim coś napiszesz - pomyśl. Zanim zrezygnujesz - spróbuj.
Laparoskopia 19.07.2016 - macica jednorożna, jajowód prawy drożny
1 IUI 4.04.... -
Monia85 wrote:Tak, dzisiaj o 14.45 wizyta
Monia trzymam kciuki za dobre wieściMonia85, Monia85 lubią tę wiadomość
Ps. Zanim coś powiesz - posłuchaj. Zanim skrytykujesz - poczekaj. Zanim się pomodlisz - wybacz. Zanim coś napiszesz - pomyśl. Zanim zrezygnujesz - spróbuj.
Laparoskopia 19.07.2016 - macica jednorożna, jajowód prawy drożny
1 IUI 4.04.... -
nick nieaktualny
-
Cześć dziewczyny.
Betty ale Ci fajnie że już niedługo będziesz tuliła maluszka w ramionach. Mam nadzieję, że poród przebiegnie szybko i bezboleśnie:) zgadzam się z Tobą że poducha w kształcie litery I jest bardziej funkcjonalna i spełnia swoje zadanie. Ja co prawda mam C i jest całkiem niezła ale za duża i jest nam ciasno w łóżku:)
Monia trzymam kciuki za wizytę
Wedmoczka dobrze że możesz dalej planować starania. Trzymam kciuki żeby teraz szybko udało się zajść w ciąże.
Ja już każdej nocy gorzej śpię. Dzisiaj to prawie całą noc spędziłam z otwartymi oczami. To chyba przez stres przed jutrzejszą wizytą. Mój dr wraca po 2 tygodniowym urlopie pewnie będzie tłum. Trzeba sobie namiot rozścielić u niego pod gabinetem i koczowaćWiadomość wyedytowana przez autora: 18 sierpnia 2016, 11:18
Wedmoczka, Monia85 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny