Lublin / Lubelskie
-
WIADOMOŚĆ
-
makasa wrote:Nowa 86 ja chodzę teraz do femmed do Wiktora właśnie bo mój Blazukiewicz był na urlopie i za raz za badanie z usg płaciłam 150 i raz za samo usg tez 150.to chyba taka cena za wizytę z usg. W następnym tygodniu znów idę do niego na kontrolę.
-
nick nieaktualnyJeśli macie abonamenty to sprawdzcie czy działają tylko w Luxmedzie. Bo ja się przyczepiłam tego Luxmedu, a potem wyszło, że mam w innych np korzystałam z CM Chodzki czy Żagiel Med. Tam też są lekarze. W CM Chodzki byłam u Stettnera.
Monia mam nadzieję, że przeżywasz teraz przyjemne chwile:)
Czekam na info!Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 sierpnia 2016, 15:07
-
nowa86 wrote:CORAZ więcej lekarzy widze odchodzi z luxmedu StettneRa tez juz nie ma.
no właśnie co znajdę lekarza co mi odpowiada to znika z LuxmeduPs. Zanim coś powiesz - posłuchaj. Zanim skrytykujesz - poczekaj. Zanim się pomodlisz - wybacz. Zanim coś napiszesz - pomyśl. Zanim zrezygnujesz - spróbuj.
Laparoskopia 19.07.2016 - macica jednorożna, jajowód prawy drożny
1 IUI 4.04.... -
Monia85 wrote:Jest ok, napisze z domu bo mąż na mnie krzyczy, że cały czas z telefonem siedzę ; )
Boże, jak dobrze
Siedzę jak na szpilkach i czekam na wieści od Ciebie. -
nick nieaktualny
-
Nowa 86 ja bym na twoim miejscu poczekala. Teraz nikt ci nic nie powie za bardzo. W pierwszej ciążyusg miałam w 6 tyg 5 dni i serduszko juz biło. W tej też poszłam w 7 tygodniu dopiero żeby usłyszeć juz serduszko. Wcześniej nie chciałam iść . oczywiście ja to ja. Pisze tylko o swoich odczuciach. Ja sobie myślałam że a jak nie zobaczę itp.itd. i już nie potrzebny stres a tego trzeba unikać.
nowa86 lubi tę wiadomość
-
Monia- czekam na wiesci JA dzis pol dnia bylam w Lbn, najpierw test rekrutacyjny na stanowisko w pewnej instytucji, potem odbieralam nowy dowod rejestracyjny, a potem zakupy i moja mysl na dzis: dlaczego mi zawsze musi sie cos przytrafic... Najpierw nie moglam zbalezc miejsca do zaparkowania i doslownie w ostatniej chwili wpadlam na sale, potem jak odbieralam dowod to wypadl mi kubek z kawa i calutka kawa polala sie przez korytarz (jak mi bylo szkoda tej kawy, taka pyszna byla) czym zwrocilam na siebie wszystkich uwage, po czym jak juz wracalam, stwierdzilam ze ze spokojnej na lipowa przejde piechota bo ladne slonko ale nie przewidzialam ze moje buty(notabene szpilki-ale ja je wprost uwielbiam) tak mnie obetra ze ledwo dotre do samochodu... Na pocieszenie kupilam sobie loda i zrobilam leczo
Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 sierpnia 2016, 17:28
"Nigdy nie jest za późno, żeby zacząć od nowa, żeby pójść inną drogą i raz jeszcze spróbować. Nigdy nie jest za późno, by na stacji złych zdarzeń, złapać pociąg ostatni i dojechać do marzeń (...)".
Jan Paweł II -
Oj Mikka, Mikka Zapamiętasz ten dzień na długo Może to taki pech na szczęście?
Dzisiaj krwiak wygląda już tylko jak obszar o obniżonej echogeniczności, czyli jest już prawie przyklejony i ledwo go widać. Doktor powiedział, że gdybym mu nie powiedziała to pewnie nie zwróciłby uwagi. Mam leżeć i brać leki jeszcze 3 tyg, później kontrola i mam nadzieję koniec luteiny. Mocz mam powtórzyć, bo przez tą luteinę trudno stwierdzić czy coś mi jest. Cytologia ok. Dostałam ostatnie zdjęcie dzidziusia w całości, bo na następnym usg już podobno na jednym się nie zmieścimikka, hewa81, viowieczka, Szczęśliwa Mamusia, Wedmoczka, nowa86, lena82, makasa, Dotek, Magdziulla lubią tę wiadomość
start lipiec 2013 -
Super- ze jest ok. Mowilam ze teraz juz musi byc wszystko dobrze
Ja powinnam sie juz przyzwyczaic ze czesto mnie spotykaja pewne zdarzenia- maz twierdzi ze ja juz tak po prostu mam. Co do pracy to jadac juz przeczuwalam ze maja na to miejsce kogos swojego ale chcialam sprobowac zobaczyc jak to jest bo do tej pory nie stawalam do konkursow"Nigdy nie jest za późno, żeby zacząć od nowa, żeby pójść inną drogą i raz jeszcze spróbować. Nigdy nie jest za późno, by na stacji złych zdarzeń, złapać pociąg ostatni i dojechać do marzeń (...)".
Jan Paweł II -
Super Monia
Mocno zaciskalam kciuki, żeby po krwiaku nie było śladu. Także cieszę się bardzo, ze tak to dziś wygląda.
Ale oczywiscie leż, odpoczywaj, leniuchuj, a będzie jeszcze lepiej -
MIKKA, Ty to masz ..... Ale dobrze Monia pisze, niech bedzie to na szczęście. Los sie w koncu musi odmienić
Przecież nie możesz mieć pecha w tylu sferach życia. Życzę Ci z całego serducha zeby nastała dla Ciebie dobra passa
A futerko jak się ma? Córcia się nim opiekuje, czy tylko na rodzicach głowie jest zwierz?mikka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Moniaaa jestem bylam w Bieszczadach ... dokladnie Polańczyk... ale.kondycha juz.nie ta sprobuje pozniej.troche nadrobic. Monia doczytalam aby ze po krwiaku prawie sladu nie ma SUPER... Mikka ja jak jestem w LU zawsze jak ty mam przygody a to.ktos przy mnie.mdleje, a to zaprasza na sex.... lub pijak robi kupe na srodku chodnika a ja mysle ze zalabl fuuuj. U mnie.od.jakiegos czasu 2 tr. Energi wiecej ale nie jakos super,nudności sie zdarzaja. Dzisiaj robilan badania a w pon wizyta. Musze mu powiedziec ze jak.posiedze godz. Przed kompem.boli brzuch i kregoslup bo nie wiem czy tak moze byc a ja w pracy 8h przed kompem. Boli mnie miednica. Czuje sie w 4msc.ciazy jak w pierwszej w 9 masakra...
Monia85, mikka, Szczęśliwa Mamusia lubią tę wiadomość
MATKA 2:0
Ola 17.02.2011
Martynka 02.02.2017 -
Monia85 wrote:Mikka kusisz los, pewnie jak tylko dostaniesz pracę to się okaże, że jesteś w ciąży
He he.. Jak narazie postawilam na prace, ale jesli w bajblizszym czasie- czyli do konca roku-jej nie znajde a dr da zielone swiatlo to kto wie
Ps. Zwierz jest cudowny, wlasnie wytarzal sie w piance montazowej i mam klopot jak to usunac z niego i zaoszczedzic siersc..poza tym lubi przeszkadzac w milosnych uniesieniach...wpadl do sypialni z hukiem niosac jakas szczotke...i caly czar milosny prysl..hewa81 lubi tę wiadomość
"Nigdy nie jest za późno, żeby zacząć od nowa, żeby pójść inną drogą i raz jeszcze spróbować. Nigdy nie jest za późno, by na stacji złych zdarzeń, złapać pociąg ostatni i dojechać do marzeń (...)".
Jan Paweł II -
Melduję się po wizycie
Mam pecha do lekarzy i tyle...musiałam ciągnąć go za język...
pytam - jaki plan na ten cykl?
- a który to dzień cyklu?
- 2dc
- a no niech pani bierze 5 dni CLO i monit zrobimy za tydzień...i siedzi
to pytam - a skierowanie mi pan dr nie da?
-a potrzebne jest?
generalnie jak wszyscy z klinik jest nastawiony na IUI i oczywiście invitroPs. Zanim coś powiesz - posłuchaj. Zanim skrytykujesz - poczekaj. Zanim się pomodlisz - wybacz. Zanim coś napiszesz - pomyśl. Zanim zrezygnujesz - spróbuj.
Laparoskopia 19.07.2016 - macica jednorożna, jajowód prawy drożny
1 IUI 4.04....