Lublin / Lubelskie
-
WIADOMOŚĆ
-
Miłego tygodnia wszystkim
Monia85 lubi tę wiadomość
Ps. Zanim coś powiesz - posłuchaj. Zanim skrytykujesz - poczekaj. Zanim się pomodlisz - wybacz. Zanim coś napiszesz - pomyśl. Zanim zrezygnujesz - spróbuj.
Laparoskopia 19.07.2016 - macica jednorożna, jajowód prawy drożny
1 IUI 4.04.... -
Hej dziewczynki!
Ja wróciłam i jestem wypoczęta i od rana w pracy
Madziu z tymi lekarzami to nie da się żyć....
Trzymam kciuki żeby usg było dobre i do domku
Miłego dnia!!!04.2008 [10t]
12.2009 zdrowa córcia
09.2014 [8t]
11.2015 [7t]
10.2019 zdrowy synek -
nick nieaktualnyAktualizacja - zostaję. Dzięki mojemu dr zrobili usg i wody dalej wysoko skurcze ponad 100.
Wedmoczka powodzenia na wizycie, daj znać, bo czytam cały czas:)
Agatka nie odbieraj. Po co ich uczyć. Ty teraz wypoczywaj i zajmuj.się sobą i dzieckiem.
Co tam dziewczyny u Was? Upolowałyście ubranka w.Lidlu? -
Hej dziewczyny. Moje dziecko.urodzone w swiatowy dzien kota to.maniaczka kotow I ma szczescie do znajdowania malych.kotkow. mamy w domu juz roczna znajde I dzisiaj znalazlysmy kociczke 2-3 msc... ale chce jej zostawiac dwa koty I pies to.troszke za duzo szukam.jej domu. Iczywiscie dopuki nie znajdzie zostanie u nas. EhhhMATKA 2:0
Ola 17.02.2011
Martynka 02.02.2017 -
Jak na złość w weekend wszędzie jeździłam z mężem i mogłam pójść do Lidla, ale wyobrażam sobie co tam się działo U mnie dzisiaj mega gorąco, nie do wytrzymania. Byłam na zakupach i w domu z zamiarem odebrania psów, rodzice akurat jedli obiad więc mięso było ważniejsze ode mnie i zostały jeszcze
Magdziulla miałam pisać, że nie ma tego złego... i jakbyś wyszła to pewnie zdążyłabyś tylko zrobić pranie i poszłabyś z powrotem. Ale już nieaktualnestart lipiec 2013 -
Mój mąż był w sobotę o 9 w Lidlu i już nic nie było z małych rozmiarów... w ogóle mówił że niezły pierdzilnik tam był z tymi ubrankami, wszystko porozwalane, rozparowane ;/ masakra
Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 sierpnia 2016, 14:05
Beta Hcg 14 dpo - 130,9, 15 dpo - 277 17 dpo - 784 -
Hej wszystkim.
Magdziulla dobrze że Cie jeszcze zostawili w szpitalu. Jednak pod opieką lekarza to lepiej.
Agatka u mnie też tak było na początlu l4 że telefony dzwoniły ale z czasem sięcprzyzwyczają że Cie nie ma. A to zwolnienie to już do końca?
Monia byłam w lidlu i oglądałam te rzeczy i jeżeli chodzi o pościel dziecięcą to była szorstka i cienka. Raczej nie kupiłabym takiej. A ubranka nie powaliły mnie wyglądem i materiałem. Już lepsze można w pepco kupić a najlepiej wybrać się do lumpka, tam można naprawde trafić nowe rzeczy i bardzo dobrej jakości. Ja obkupiłam chrześnice pajacami sukieneczkami dresikami że wszyscy zawsze podziwiali jak ładnie dziecko ubrane:)
Rajstopki były fajne grube ocieplane więc idealne na zimę ale coś z numeracją było nie halo. Niby mały rozmiar a długie jak na 2 lata.
Wedmoczka jaktam wizyta i usg?
Ja się zapisałam na usg 3/4d z nagraniem do dr Kondrackiej, nie wiem czy dobry wybór ale opinie ma ok.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 sierpnia 2016, 18:12
-
Dotek tez uwazam ze w lumpeksach najlepsze ciuszki. Zaluje ze primarka u nas nie ma. Co do l4 jak.nadal bede miala bole kregoslupa to tak ( bo mnie boli przy siedzeniu a pracuje przed kompem w pozycji pollezacej juz.mniej )
Dotek lubi tę wiadomość
MATKA 2:0
Ola 17.02.2011
Martynka 02.02.2017 -
nick nieaktualnyDotek nie pożałujesz Kondrackiej jest najlepsza w usg. Widzę, że tu w szpitalu ona w usg ma duże poważanie. To ona mi dziś wody korygowała.
Znowu numery u mnie:/, skurcze miałam bardzo częste, położna mnie podpięła pod ktg no.i byly co ok 4 minuty. Przyszedł lekarz, dziwi się, bada rozwarcia zero, szyjka wysoko. Kilka razy dopytywał czy to na pewno pierwsza ciąża. Nie wie dlaczego tak. Ech;/
Dobrze, że nie kazałam mężowi kupować tych ciuszków w Lidlu. -
Ja byłam zadowolona, rozmawiała ze mną cały czas, tłumaczyła tak jak na wizycie. Poznałam ją w szpitalu, po łyżeczkowaniu poświęciła mi sporo czasu na rozmowę i tym co dalej... no i fakt, że w szpitalu nie widzieli krwiaka, a ona znalazła go bez problemu. Co do widoczności to nie wiem, ale jakby co to wydaje mi, że ma wyczucie i krzyczeć nie będzie usg trwało bardzo długo, sprawdziła wszystko.
Dotek lubi tę wiadomość
start lipiec 2013 -
Dzięki za informację co do dr. Ciekawe dlaczego takie skurcze się pokazują skoro akcja nie rozwija się w kierunku porodu. Nie pozostaje chyba nic innego tylko czekać i robić ktg. Jeszcze troszeczke cierpliwości i będziecie razem. Może będzie piękna jesień to i ze spacerów skorzystacie:)
U mnie po upalnym dniu właśnie zanosi się na burze. -
Jestem i ja już po usg...no i powiem Wam że ręce mi opadają (((
Zrobione byle jak na odwal się (
opisane tak samo byle jak bo pomylił jajniki
wg niego dziś miałam w prawym pęcherzyk 16 mm( po tym jak powiedziałam że w czwartek miał 13mm) mówi to po ostatecznych negocjacjach niech będzie 19mm w opisie walneli to że niby w lewym tej wielkości pęcherzyk...o endo nie zapytałam a w opisie mam 6 mm jak w czwartek miałam 8mm ...wg niego mam przyjść za 2 dni ale już mi się nie chcę po takim traktowaniu ((
Owu pewnie będzie dziś bo tak mi jajniki nawalają że ledwo chodzę i siedzę (Ps. Zanim coś powiesz - posłuchaj. Zanim skrytykujesz - poczekaj. Zanim się pomodlisz - wybacz. Zanim coś napiszesz - pomyśl. Zanim zrezygnujesz - spróbuj.
Laparoskopia 19.07.2016 - macica jednorożna, jajowód prawy drożny
1 IUI 4.04.... -
Hej Robaczki
AGATKA, ja niestety też tak mam w pracy jak jestem na urlopie czy teraz na l4, ciągle telefony, jakby człowiek był niezastąpiony....
MAGDZIULLA, dobrze, że nie puścili Cię do domu, zawsze na miejscu można w każdej chwili zadziałać. Ja jestem anty szpitalowi i pewnie większość z Was ale w takich sytuacjach to wiadomo, tą wrogość do szpitali odkłada się na bok. Dla maleństwa trzeba się poświęcić.
DOTEK, ja też mam sporo warstwy buforowej na brzuchu i też mialam obawy przed usg. Nie martw się, myślę, że jak dr jest w porządku to aż nadto to nie skomentuje. Ja robiłam obydwa prenatalne i 3d/4d u Krzyżanowskiego i oczywiście mówił ze jest ciut gorszy podgląd prze tluszczyk, ale nie po chamsku. A w sumie to prawda, wiec nie ma się co krepowac.
Ja patrzyłam na te ciuszki z Lidla, ale ze mam mnóstwo po siostrzenicy to nawet się nie zastanawiałam nad kupnem. Ale kupie coś tak od siebie, coś co mnie zauroczy na Maxa.
A ja prawdopodobnie wrócę jutro do domu. Prof. Leszczyńska mi obiecała dziś na obchodzie (ona jest tu szefową na oddziale).
Po posiłkach cukier w normie, po wczorajszej insulinie rano na czczo też, także po co mnie będą trzymać. Cieszę się niezmiernie
Buziole Kochane, fajnie, że mamy taka super grupę wsparcia, dla mnie to świetna sprawa, że jesteście, że można się pożalić, poradzić ... że jest zainteresowanie drugą osobą. Dzięki
Monia85, Szczęśliwa Mamusia, Dotek lubią tę wiadomość
-
No niestety MONIA, trzeba było podać insulinę wczoraj na noc bo w pt, sb, i n, z rana cukier byl powyzej normy. A dzis juz po wczorajszych 4j insuliny byl dobry. Ale wychodzi na to ze bede brala ta insuline tylko na noc tak żeby rano było ok. Dieta dziala w ciagu dnia. A moze z czasem ruszy i na czczo będzie ok i insulina nie będzie potrzebna.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 sierpnia 2016, 20:03