LUTOWE Mamusie 2023
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja nie zamierzam nikogo w pracy szczególnie informować bo nie widzę takiej potrzeby. Jeśli wrócę że zwolnienia to pewnie kiedyś zobaczą brzuch,a jak nie to trudno. Nie lubię swojej pracy więc nie mam sentymentów.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 lipca 2022, 16:42
-
Taaaak, dzisiaj byłam 😜 Macie może jakieś info o toksoplazmozie? Jak to ewentualnie jesteś jeżeli jest się świeżo po zarażeniu?
-
olencja wrote:Ja mam prenatalne 22.07. będzie jakiś 12 tydzień wtedy ciekawe czy moja marchewa dotrwa. Póki co kupiłam sobie detektor tętna żeby nie osiwiec. Dziś udało mi się uchwycić przez sek. 166fhr❤️
Powiem Ci, że też wczoraj sobie zamówiłam. Tylko boję się, że jak nie znajdę, to będę się stresować okrutnie...W pierwszej ciąży nie miałam, ale co chwila latałam do gina na usg. Teraz, mając małe dziecko, już nie mogę sobie pozwolić na takie bieganie po lekarzach. Więc może to będzie dobre rozwiązanie. Kupiłam też używanego Jumpera.Córeczka 18.01.2023
Syn 2019
-
Też się zastanawiam nad detektorem, wcześniej nie miałam i jakoś przeżyłam, a teraz chciałabym mieć kontrole trochę, a z drugiej strony jak nie będę mogła znaleźć to wiem, że spanikuje.
-
Wiewioora wrote:Maija, no właśnie będę powtarzać badanie, ale mam jeszcze jedno dodatkowo zrobić, awidnosc.
kurczak lubi tę wiadomość
Córeczka 18.01.2023
Syn 2019
-
Kotów właśnie na szczęście raczej unikam 😂 ręce też myje jak szalona 😂 toxo będę robić razem z pappa. widzę, że Ty Maija też już wiesz kiedy masz prenatalne, a kiedy krew badasz?
Sansivieria a jak wyglądają IgM?