LUTOWE Mamusie 2023
-
WIADOMOŚĆ
-
Czesc Pomarańcza! Chyba już dobry czas się ujawnić i dołączyć, choć oczywiście rozumiem Twoja ostrożność po przejsciach, które miałaś.. przeszlam to samo z pierwsza ciąża, a czekałam na nią 7 lat, więc to był szok, że sei udało, a za chwilę szok, że już się skończyło, choć nic na to nie wskazywało.. oby ten nieszczęśliwy limit był wyczerpany!!
Gratuluje pozytywnych badań prenatalnych!!! Może już czas na poprawę samopoczucia i trochę więcej spokoju dla Coebie!!Pomarańcza lubi tę wiadomość
-
Erkow, tak strasznie mi przykro że Cię to spotkało 😭 trzymaj się Kochana, wiem że jeszcze wyjdzie dla Ciebie ☀️ jestem z Tobą całym sercem, przytulam 😔Starania od 01.2020
🔸Czynnik męski ➡koncentracja: 1-3mln, DFI: 33% ➡od 17.04.22 Clostilbegyt+Pentohexal ➡30.06 JEST POPRAWA! Koncentracja: 35mln, w całości 112mln, DFI: 18%
💉7.10.21 punkcja, 0❄️
💉29.12.21 punkcja, 3❄️❄️❄️, po PGT-A 1❄️
💔21.02 Transfer 4AA
💉5.04.22 punkcja, 3❄️❄️❄️, po PGT-A 1❄️
⬇️
Naturalny cud! 06.2022 💕
10.06 29dc beta 139,80, 32dc 775,70, 34dc 1858,80
2.07 jest serduszko 💗
NIFTY ok ☺️ Dziewczynka ❤️
12w6d Prenatalne - FHR 155/min, CRL 7,2cm
21w1d Połówkowe - FHR 148/min, 407g
29w3d Prenatalne - FHR 132/min, 1567g
39w1d 11.02.2023 jest na świecie ❤️
Czeka na nas ❄️
-
eRKow. wrote:Ja się z Wami żegnam.
Moje delikatne brązowawe plamienia dziś rano przerodziło się w krwawienie okresowe. Pojechałam z mężem na SOR, stwierdzone poronienie zatrzymane. 2 tygodnie temu byłam na wizycie i dzieciątko niby z dużą różnica wieku (mój 8tc, a dziecko 6+1) ale było serduszko. Dziś lekarz stwierdził brak czynności serca. Zaproponował zatrzymanie na oddziale i podanie tabletek. Odmówiłam. Wróciliśmy do domu ale po około 30min po powrocie silne bóle i skurcze i mnóstwo krwi, zlepki, skrzepy ... Trwało to że 3h...
We wtorek mam wizytę u swojego lekarza prowadzącego. Ale teraz już czuję że grono Aniołków się powiększyło...
Córcia 2012 ❤️
Synek 2023 💙
-
Ja dziś miałam zwykła wizytę kontrolna, balam się jak cholera czy usłyszę serduszko, ale na szczęście ciągle biją i to bardzo szybko, jakoś chyba fhr 170. Dzidzius się bardzo ruszał, mach rączkami i nóżkami, robil jakieś wygibasy, aż się nie mogłam nadziwić ze niczego nie czuje a tam się tyle dzieje! Długość 5,19cm. Termin porodu wg usg nieco wcześniej niż z miesiączki bo 7 luty a om 15 luty. Mam skierowanie na prenatalne na przyszły tydz. Póki co wyszłam bardzo zadowolona i na chwilę jestem spokojna..aż mi łzy poleciały na dźwięk serduszka, ale to tylko podkreśla jakie napięcie we mnie było, jaka niepewność...
Gemma19, Isisi lubią tę wiadomość
-
Sansi pamiętam swoją wizytę w na tamten czas niesamowite jak to małe cudo bryka sobie i też mnie to dziwiło czemu tego nie czuć ?🤔
Ja też jestem pełna strachu, ale to dlatego że czekam na powtórkę USG genetycznego....cały czas się trzęsę że to wysokie ryzyko preeklampsji może w każdej chwili zakończyć moja ciążę. Strasznie to przeraza. Czekam nadal na wynik tego drugiego badania żeby lekarz mógł wyliczyć prawidłowe ryzykaMaija lubi tę wiadomość
-
olencja wrote:Sansi pamiętam swoją wizytę w na tamten czas niesamowite jak to małe cudo bryka sobie i też mnie to dziwiło czemu tego nie czuć ?🤔
Ja też jestem pełna strachu, ale to dlatego że czekam na powtórkę USG genetycznego....cały czas się trzęsę że to wysokie ryzyko preeklampsji może w każdej chwili zakończyć moja ciążę. Strasznie to przeraza. Czekam nadal na wynik tego drugiego badania żeby lekarz mógł wyliczyć prawidłowe ryzyka
A przypomnij kiedy masz powtórkę? Będę trzymać mocno kciuki 💪🏻
Ja wciąż czekam na wyniki pappy, mój gin teraz na urlopie, ale powiedział, że jak tylko dostanę wyniki, mam mu przesłać i mi wszystko obliczy. Eh. Także czekam i czekam...
Córeczka 18.01.2023
Syn 2019
-
Sansivieria wrote:Ja dziś miałam zwykła wizytę kontrolna, balam się jak cholera czy usłyszę serduszko, ale na szczęście ciągle biją i to bardzo szybko, jakoś chyba fhr 170. Dzidzius się bardzo ruszał, mach rączkami i nóżkami, robil jakieś wygibasy, aż się nie mogłam nadziwić ze niczego nie czuje a tam się tyle dzieje! Długość 5,19cm. Termin porodu wg usg nieco wcześniej niż z miesiączki bo 7 luty a om 15 luty. Mam skierowanie na prenatalne na przyszły tydz. Póki co wyszłam bardzo zadowolona i na chwilę jestem spokojna..aż mi łzy poleciały na dźwięk serduszka, ale to tylko podkreśla jakie napięcie we mnie było, jaka niepewność...Córeczka 18.01.2023
Syn 2019
-
Maija wrote:A przypomnij kiedy masz powtórkę? Będę trzymać mocno kciuki 💪🏻
Ja wciąż czekam na wyniki pappy, mój gin teraz na urlopie, ale powiedział, że jak tylko dostanę wyniki, mam mu przesłać i mi wszystko obliczy. Eh. Także czekam i czekam... -
Ja dziewczyny mam kolejna wizytę za tydzień, dzisiaj mam 9+4, a już mnie ogarnia paraliżujący strach czy serduszko nadal bije, czy wszystko jest ok. Strasznie ciężki czas … jak będzie ok, to pewnie po tej wizycie dostanę skierowanie na prenatalne, mój lekarz stwierdził, żebym je zrobiła nawet bliżej 14 tc.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 lipca 2022, 21:56
Córcia 2012 ❤️
Synek 2023 💙