LUTOWE Mamusie 2023
-
WIADOMOŚĆ
-
kawoholiczka wrote:Dziewczyny jak to u Was z fast foodami? Odrzuciłyście frytki, Mc na bok? Na co dzień zdrowo się odżywiam, ale jak raz w tygodniu nie zjem frytek to nie wytrzymam. Mam oczywiście wyrzuty sumienia…
kawoholiczka lubi tę wiadomość
Córeczka 18.01.2023
Syn 2019
-
Hehe, ja zawsze miałam słabość do Mc i jak tylko mam okazję to coś kupuje, zwykle tez właśnie frytki. Wracając z Łeby na postoju wtrabilam podwójna porcje zamiast obiadu. Słodycze mogą dla mnie nie istnieć, ale fast foody niestety mną rządzą!!!
kurczak, kawoholiczka lubią tę wiadomość
-
kawoholiczka wrote:Dziewczyny jak to u Was z fast foodami? Odrzuciłyście frytki, Mc na bok? Na co dzień zdrowo się odżywiam, ale jak raz w tygodniu nie zjem frytek to nie wytrzymam. Mam oczywiście wyrzuty sumienia…
My czasem jemy z mężem, ale pieczemy sami w piekarniku. Do tego ser halloumi i jakieś warzywa, zależy co akurat kupię. Ale i jakieś kupione na mieście się zdarzyły. Raz nie zawsze, prawda?
Ogólnie mnie w ogole nie ciągnie do słodkiego, a ja raczej zawsze słodka dziurka jak to się mówi. W ciąży raczej słone. Podczas rozmów rodzinnych o tym nue wspominam, bo zaraz ciotki i tesciowa by mi wróżyły płeć 🤣🤣🤣🤣
-
Jak w ogóle nie jem fast foodów tak w tej ciąży już dwa razy jadłam 🙈 Ale frytki to nie taka tragedia, szczególnie jak zjesz z ziemniaków takie prawdziwe a nie mrożonki2019 💝👶💖
2021 💔
2022 💔💔
2023 💝👶💖
"Wszystkim głosić będę jak dobrotliwie obeszłaś się ze mną 💙" Nowenna Pompejańska -
Mnie za to w ogóle jakoś w tej ciąży do niezdrowego żarcia nie ciągnie, a przed ciążą kochałam chipsy. 🙈 Na początku miałam mega apetyt, ale raczej na bułki z serkiem kanapkowym i pomidorkiem, a teraz żadnych konkretnych zachcianek. Jem normalnie i tylko się zastanawiam z czego mi ta waga tak rośnie. 😜 Już ponad 3 kg na plusie. 🙊
-
A i wiecie co, chyba powoli zaczynam czuć ruchy. 🥰 Wczoraj, trzeci dzień z rzędu, wieczorem jak się położyłam poczułam kilka takich muśnięć pod pępkiem, ale było to na tyle delikatne i krótko trwało, że ciężko z pewnością stwierdzić, że to to. No ale, że się powtarzało co wieczór to nieśmiało przypuszczam, że to chyba jednak dzidziol. ☺️
Babulka, kurczak lubią tę wiadomość
-
Olencja, Ty pisałaś kiedyś, że liczyłaś sobie ryzyka kalkulatorem online? Jeśli mi się nie pomyliło to dasz mi linka? Bo znalazłam jeden ale on bardzo mało danych bierze i nie wiem czy są lepsze.2019 💝👶💖
2021 💔
2022 💔💔
2023 💝👶💖
"Wszystkim głosić będę jak dobrotliwie obeszłaś się ze mną 💙" Nowenna Pompejańska -
Olencja posiew i w zależności co wyjdzie antybiotyk.
Mogło być też tak, że z pochwy coś poleciało przy oddawaniu próbki i tak naprawdę wcale nie ma tych bakterii.2019 💝👶💖
2021 💔
2022 💔💔
2023 💝👶💖
Mi wyszło pH 9 i też się spodziewam bakterii, ale kurde nic nie czuje, żadnego pieczenia, jakichś innych wydzielin niż zwykle, bo przy luteinie dopochwowej zawsze coś tam wypływa. Tez czytałam że tak po domowemu to żurawina. A od lekarza pewnie jakieś globulki.
-
olencja wrote:No tak podejrzewam,jutro zrobię posiew. A najlepsze że crp 1.8🤔 więc brak stanu zapalnego
Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 sierpnia 2022, 20:07
Córeczka 18.01.2023
Syn 2019
-
Olencja najpierw się podmyj przed sikaniem, mocz oczywiście ze środkowego strumienia i spróbuj podłożyć coś, np papier pod ujście pochwy, żeby nie poleciał śluz. Wtedy powinno wyjść wiarygodnie.2019 💝👶💖
2021 💔
2022 💔💔
2023 💝👶💖
"Wszystkim głosić będę jak dobrotliwie obeszłaś się ze mną 💙" Nowenna Pompejańska