LUTOWE serduszka 2020
-
WIADOMOŚĆ
-
Annika
wiesz co nioe wiem jak mocne masz te skurcze
kiedy masz wizyte najblizsza? moze bierze ten magnez do wizyty w takich nie duzych dawkach i powiedz o tym lekarzowi to Ci doradzi co brać i ile.
09.09.2016 2860g szcześcia i 48cm do całowania ♡♡
20.02.2020 3370 g szczęścia i 54 cm do całowania ❤️❤️
-
Alice83 wrote:Cześć dziewczyny,byłam dziś na usg ponieważ wczoraj dostałam plamienia i dość mocno bolał mnie brzuch. Na szczęście serduszko bije i wszystko wygląda ok, martwi mnie tylko tętno płodu. Dziś mam 6t3d a tętno 174, w piątek w 5t6d było 122, macie jakieś doświadczenie w tym temacie? Dziecko ma 9,5 CRL. Martwi mnie że te 174 uderzeń to za dużo i już się stresuję.
-
Anniika
aaah to do piatku to chwila
narazie bierz takienie duze dawki zeby choc torche Ci pomoglo a reszte dopytaj
mowie, u mnie zdalo jedynie Aspargin - rewleacja.
09.09.2016 2860g szcześcia i 48cm do całowania ♡♡
-
niby chwila a ja już wczoraj w akcie desperacji szukałam jakiejś wizyty u lekarza żeby była wcześniej bo tak się przeraziłam i tą chorobą i tym bólem pleców że myślałam że nie wytrzymam do wizyty w piątek emocje mam na takim poziomie że trudno nadążyć ale jakoś mi teraz lżej jak tu do Was dołączyłam
-
Bożenka
Dawaj zdjęcie brzunia
Ja bluzek trochę mam - nawet jie typowo ciążowych ale luźnych
Za to muszę zacząć się rozglądać za dołem - spodnie / szorty itd09.09.2016 2860g szcześcia i 48cm do całowania ♡♡
-
Aniiika94 wrote:Staram się! Najlepsza jest sytuacja ze zaczęłam pracę 1 lipca a od 8 już mam l4... Pracownik roku że mnie jak nie wiem co...
A wiedziałaś juz, że jesteś w ciąży?
Czy to tak nieświadomie...
Ja zaczęłam 1. maja... I od 3. czerwca jestem też na L4, bo im się odwidziało, więc nie bardzo miałam wyjście, choć chciałam trochę popracować.
Także nie przejmuj się
Najważniejsze jest zdrowie Twoje i malucha.
Mnie coś złapało też, ale teraz tak myślę, to było przy zagnieżdżaniu się, pod koniec maja. Dostałam też gorączki ponad 38,5°C i ledwo żyłam przez dwa dni. -
annkaa wrote:Aniiika94
A wiedziałaś juz, że jesteś w ciąży?
Czy to tak nieświadomie...
Ja zaczęłam 1. maja... I od 3. czerwca jestem też na L4, bo im się odwidziało, więc nie bardzo miałam wyjście, choć chciałam trochę popracować.
Także nie przejmuj się
Najważniejsze jest zdrowie Twoje i malucha.
Mnie coś złapało też, ale teraz tak myślę, to było przy zagnieżdżaniu się, pod koniec maja. Dostałam też gorączki ponad 38,5°C i ledwo żyłam przez dwa dni.
Wiedziałam i poinformowałam kadry, usłyszałam że dla nich to nie ma żadnego znaczenia i nie widzą przeszkody, i że mam się nie przejmować nową pracąannkaa, Aguuu lubią tę wiadomość
-
Jej wy już macie zaraz te prenatalne, a ja dopiero za tydzień druga wizyta jestem ciekawa co u maluszka.
A czuje się różnie, są dni że góry mogę przenosić, a są dni że boli mnie pod brzusze i mam mega mdłości... Raga . lubi tę wiadomość
-
Bożenka
Hehhe No taka nadzieja jest zawsze lol
Ale widząc po Twojej figurze to raczej uprawiasz sport wiec szybko zrzucisz
A jak jeszcze będziesz kp to już w ogóle poleci !09.09.2016 2860g szcześcia i 48cm do całowania ♡♡
-
Aniiika94 rzadko się zdarza, że pracodawcy tak pozytywnie nastawieni, zazwyczaj pytają czy się chce rodzinę założyć, jak tak to do widzenia. Więc tym bardziej się nie przejmuj.
Dziewczyny byłam dziś na targu i taka ochota mnie naszła na zupę z fasolki szparagowej, że normalnie ślinotok. Nagotowalam gara ponad dwa litry i ponad połowę wsunelam 🙈 pierwszy raz miałam tak niepohamowany apetyt 😂29.01.2020 Zosieńka ❤️ 54cm 3184g
29.01.2019 [*] Aniołek- 8 tc.