LUTOWE serduszka 2020
-
WIADOMOŚĆ
-
Wygląda na to że jak już się znajdzie w ciążę to zmieniają się tylko etapy czym się serwisujemy 😂. Bo jak już wszystkie będziemy po prenatalnych to zacznie się czekanie na ruchy odczuwalne dzidziusia..... i jak tu się nie stresować jak w moim przypadku ponad 8 lat czekałam na to co się teraz dzieje ( no może nie na mdłości, wymioty i migreny znikąd)
Mama_po_przejściach, Camilla13, annkaa, Scintilla, Bożenka, Dariah lubią tę wiadomość
-
Trzymam kciuki za dzisiejsze prenatalne, zawsze jak o którejś z Was czytam ze się wybieracie do lekarza to później bardzo często stronę odswiezam żeby tylko sprawdzić jak przebiegła i jakie wieści są
. Raga ., Dafka, zulka, gusiaa, Bożenka, annkaa lubią tę wiadomość
-
Ja właściwie też po prenatalnych. Co prawda krew do PAPPy pobrały mi panie i będzie do wglądu u lekarza przy tych następnych badaniach koło 20 tygodnia - mają dzwonić, gdyby wyniki wyszły jakieś nieteges.
Serducho puka na 168 uderzeń na minutę.
CRL około 57 mm
Lekarz sprawdził też przezierność karku i obecność kości nosowej i przepływ krwi.
Wygląda to w miarę przyzwoicie, wyszło mu na 12 tyg. i 2 dni...
I wychodzi, że to będzie dziewczynka. Na 80 % jak stwierdził... Czyli tak, jak podejrzewałam...Dafka, Scintilla, ppieguskaa, Wachciowa, Edith, Mama_po_przejściach, zulka, gusiaa, Camilla13, Shas91, pszczola2000, Bożenka, Dariah lubią tę wiadomość
-
annkaa wrote:Ja właściwie też po prenatalnych. Co prawda krew do PAPPy pobrały mi panie i będzie do wglądu u lekarza przy tych następnych badaniach koło 20 tygodnia - mają dzwonić, gdyby wyniki wyszły jakieś nieteges.
Serducho puka na 168 uderzeń na minutę.
CRL około 57 mm
Lekarz sprawdził też przezierność karku i obecność kości nosowej i przepływ krwi.
Wygląda to w miarę przyzwoicie, wyszło mu na 12 tyg. i 2 dni...
I wychodzi, że to będzie dziewczynka. Na 80 % jak stwierdził... Czyli tak, jak podejrzewałam...
Super ☺❤❤💜💙💚
annkaa lubi tę wiadomość
-
Dafka, annkaa, gratuluję udanych wizyt ♥️.
Zakręcona mam nadzieję, że zamkniesz dzień dobrych wieści pozytywnymi informacjami 🍀
My też po wizycie - rośniemy 🤸♀️, 3cm - serduszko puka - nie mogłam dostać piękniejszego prezentu dzień przed urodzinami ☺️Dafka, annkaa, ppieguskaa, Wachciowa, Edith, Mama_po_przejściach, zulka, Camilla13, Shas91, zuzi_c, Dariah lubią tę wiadomość
-
Jestem jestem .
A wiec , mamy ciaze pojedyncza
5.2 cm super maluszka ale uparciuch po Mamusi chyba hahaha . Takto fikala/fikal a nagle ciach i spi i nie ma zmiluj . Musialam sie naskakac , na produkowac zeby maluch sie ruszyl :p
Ogolnie wszystko z usg w porzadku , pobralu mi krew na testy pappa . Maja dzwonic w razie zlego wczesniej a takto listownie wyniki beda za 2 tyg
Zrabali troche mi usg zdjecie bo wyrostka plciowego nie widac ale nic nie wystaje wiec na plus . A noz bedzie dziewczynka hehe . no nic . Nastepne usg mam 18.09 chyba ze wczesniej bede w Polsce na weekend to skocze szybciorem na usg do mojej ginekolog.
Przeziernosc 2.1 wiec dobra ale ile serduszko bije nie mam pojecia bo nie napisali mi ale napewno meeeeega szybko hehe i jak zobaczylismy z mezem malenstwo to odrazu oboje " ej patrz wyglada jak Oskar " 😂😂😂😂😂😂 nasz synek .Edith, Dafka, Scintilla, Mama_po_przejściach, zulka, gusiaa, Camilla13, Shas91, Wachciowa, . Raga ., Bożenka, zuzi_c, Dariah, annkaa lubią tę wiadomość
-
Ania bosko ! 💚💛💜💗
A dziewczyny, które już miały prenatalne to powiedzcie robił Wam lekarz to usg dopochwowo czy przez brzuch? Bo nie potrafię sobie przypomnieć od którego tygodnia lekarz mnie badał przez brzuch w poprzedniej ciąży 😉☺ -
nick nieaktualny
-
. Raga . wrote:Ania bosko ! 💚💛💜💗
A dziewczyny, które już miały prenatalne to powiedzcie robił Wam lekarz to usg dopochwowo czy przez brzuch? Bo nie potrafię sobie przypomnieć od którego tygodnia lekarz mnie badał przez brzuch w poprzedniej ciąży 😉☺ -
Ja właśnie po prenatalnych 😊😊😊
I tak usg było już przez brzuch.
Wyniki pappy bardzo dobre.
Obraz USG komory serca w porządku, kość nosowa, nóżki, ręce wszystko na swoim miejscu. 💗
Kamień z serca. Płakałam z radości po wyjściu 😊☺
Płeć niejednoznaczna więc nic nie chce prorokować ☺Dafka, Foto_Anna, zulka, ppieguskaa, Edith, Monash, Scintilla, Wachciowa, Camilla13, Mama_po_przejściach, Dariah, Fruzia85, Shas91 lubią tę wiadomość