LUTOWE serduszka 2020
-
WIADOMOŚĆ
-
Dariah wrote:Bozenka
Piękny brzuszek
Tez muszę zrobić
mój tez ostatnio wyskoczył i mam wrażenie z enawet jest jeszcze większy można Twój.
Jutro pewnie mi sie nie uda ale w pn rano zrobie
Ah ! Dzień kupiliśmy wózek!
Obstawiałam za używanym ale wychaczylam promocje i kupiliśmy nowy
JesCze nie trąbie sukcesu gdyż pani ze sklepu zamówiła nam adaptery do naszego fotelika - nie ma pewności na 100% ze będzie pasować..ale dogadała sie z nią że jak coś to będziemy mogli oddać
I wtedy coś innego wybierzemy w podobnej (+ 200 zł?) cenie
Jaki kupiliście?
-
Zdecydowałam się na Bebetto Torino - była promocja na ten stary model
Był to jeden z wózków które mnie interesowały a zwłaszcza cena mnie skusiła
musimy jeszcze kupić Zipa wiec promocja bardzo miłe widziana 
Taki dokładnie :
Bożenka, ppieguskaa, Dafka, . Raga . lubią tę wiadomość
09.09.2016 2860g szcześcia i 48cm do całowania ♡♡

20.02.2020 3370 g szczęścia i 54 cm do całowania ❤️❤️

-
ZLrecona
Nie No to j mnie w luźnej tez widać..No chhba ze ktoś nie wie i mam jedna z takim mega luźnych to wtedy nie ale jak sgane bokiem to i tak widać
Z córka miałam dużo mniejszy
09.09.2016 2860g szcześcia i 48cm do całowania ♡♡

20.02.2020 3370 g szczęścia i 54 cm do całowania ❤️❤️

-
Spory ten brzusioBożenka wrote:Mi tak nagle ostro wyskoczył, że sama nie wierzę 😂
https://zapodaj.net/e420109251df3.jpg.html
. A ja już się zastanawiałam czy mój nie jest zbyt duży
.
Bożenka lubi tę wiadomość
-
Masz malutki brzusio. Gdyby nie ta obcisła bluzka wcale bym pewnie go nie widziała.
gusiaa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
https://naforum.zapodaj.net/c94a0262f40b.jpg.html to rok temu, 48 godzin przed porodem 😊
https://naforum.zapodaj.net/9a56274464d6.jpg.html
A to z początku września tego roku, dziś brzuszek jest sporo większy.
Dziewczyny lepiej nie cytować wpisów ze zdjęciami, później nie da się ich usunąć. -
Dziękuję, nawet mąż tego dnia jak wrócił z pracy był w szoku bo ostatnie tygodnie byłam już tak zmęczona, że brak słów. Śmiałam sie, ze to chyba dzis bo mam taki przypływ energii, że mogę meble przedstawiać. Godzinę później pojechaliśmy na ktg i już mnie nie wypuścili do domu, ale poród zaczął się dopiero za 1,5 doby.Bożenka wrote:Camilla no,no 48h przed porodem, super wyglądałaś, pozazdrościć 😊 fajnie widać brzusio😉
Bożenka, Dariah lubią tę wiadomość
-
No wlasnie , co do tych fotek to nie cytujmy bo Ja chcialabym skasowac je tak czy tak

Camilla ale laska !
jak na chwile przed porodem to powiem Ci ze cudownie wygladalas . Ja generalnie ze dwa razy wiekszy brzuch mialam hahaha .
No nie mam jakiegos ogromnego , nie przeszkadza mi brzuch chociaz z dnia na dzien mam wrazenie , ze on rosnie w oczach haha . Napewno jest wiekszy na tym etapie niz w pierwszej ciazy .
Jak znajde gdzies to pokaze Wam jak wygladalam w 34 skonczonym tygodniu a jak w 40 juz . Kwestia 6 tyg a zmiana taka ze o jejku hahaha -
Faktycznie brzuszek urósł w 4 tyg bardzo!
Nie pojawiły mi się w ciąży rozstępy, ani jeden, ale mam dużo na udach i pod kolanami z okresu wzrostu, tyle że są cieniutkie i porcelanowe, po 20 latach już się do nich przyzwyczaiłam. Zobaczymy czy w tej ciąży zrobią się jakieś nowe. Na tym zdjęciu nie widać tak mocno obrzęku stóp, większość czasu lezalam, 30 minut w ruchu i ból był nie do opisania, rozsadzalo mi stopy, dobrze że było bardzo ciepło jak na połowę września, ponad 20 stopni bo tylko w silikonowe miękkie japonki mogłam włożyć stopy. -
Mnie sie pojawily ale dopiero po porodzie te zwykle takie na brzuchu - moje tygrysie pasy hahaha , rozdarcie to nad pipka bo rozstepami nie moge tego nazwac wlasnie na koniec bylo . Tez sie juz przyzwyczailam , generalnie mam piersi , okolice rak kolo pach , pod kolanami , uda srodek i zewnatrz mam rozsetpy ale ich praktycznie nie widac . Tez sa cienkie , ledwo widoczne . Jak opalona jestem to w ogole nie widac ich wiec nie przyjmuje sie nimi
-
Bożenka piękny brzuszek

ZakręconaOna ooo ja toż to taki zgrabny brzuniek.
Camilla mówią że w drugiej ciąży rośnie szybciej..
Ja to się czuję nie ciążowo, a bardziej ulana ;/ mnie odrazu kg idą wszędzie. Uda, tyłek, drugi podbródek 😂😂
Co do rozstępów niestety mam ich nawet sporo, ale podobno to nie sama ciąża, a bardziej gra rolę tu genetyka.
. Raga ., Bożenka lubią tę wiadomość