LUTOWE serduszka 2020
-
WIADOMOŚĆ
-
Dariah wrote:Bozenka
Piękny brzuszek
Tez muszę zrobić mój tez ostatnio wyskoczył i mam wrażenie z enawet jest jeszcze większy można Twój.
Jutro pewnie mi sie nie uda ale w pn rano zrobie
Ah ! Dzień kupiliśmy wózek!
Obstawiałam za używanym ale wychaczylam promocje i kupiliśmy nowy
JesCze nie trąbie sukcesu gdyż pani ze sklepu zamówiła nam adaptery do naszego fotelika - nie ma pewności na 100% ze będzie pasować..ale dogadała sie z nią że jak coś to będziemy mogli oddać
I wtedy coś innego wybierzemy w podobnej (+ 200 zł?) cenie
Jaki kupiliście? -
Zdecydowałam się na Bebetto Torino - była promocja na ten stary model
Był to jeden z wózków które mnie interesowały a zwłaszcza cena mnie skusiła musimy jeszcze kupić Zipa wiec promocja bardzo miłe widziana
Taki dokładnie :
Bożenka, ppieguskaa, Dafka, . Raga . lubią tę wiadomość
09.09.2016 2860g szcześcia i 48cm do całowania ♡♡
20.02.2020 3370 g szczęścia i 54 cm do całowania ❤️❤️
-
ZLrecona
Nie No to j mnie w luźnej tez widać..No chhba ze ktoś nie wie i mam jedna z takim mega luźnych to wtedy nie ale jak sgane bokiem to i tak widać
Z córka miałam dużo mniejszy09.09.2016 2860g szcześcia i 48cm do całowania ♡♡
20.02.2020 3370 g szczęścia i 54 cm do całowania ❤️❤️
-
Bożenka wrote:Mi tak nagle ostro wyskoczył, że sama nie wierzę 😂
https://zapodaj.net/e420109251df3.jpg.htmlBożenka lubi tę wiadomość
-
Masz malutki brzusio. Gdyby nie ta obcisła bluzka wcale bym pewnie go nie widziała.
gusiaa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
https://naforum.zapodaj.net/c94a0262f40b.jpg.html to rok temu, 48 godzin przed porodem 😊
https://naforum.zapodaj.net/9a56274464d6.jpg.html
A to z początku września tego roku, dziś brzuszek jest sporo większy.
Dziewczyny lepiej nie cytować wpisów ze zdjęciami, później nie da się ich usunąć. -
Bożenka wrote:Camilla no,no 48h przed porodem, super wyglądałaś, pozazdrościć 😊 fajnie widać brzusio😉
Bożenka, Dariah lubią tę wiadomość
-
No wlasnie , co do tych fotek to nie cytujmy bo Ja chcialabym skasowac je tak czy tak
Camilla ale laska ! jak na chwile przed porodem to powiem Ci ze cudownie wygladalas . Ja generalnie ze dwa razy wiekszy brzuch mialam hahaha .
No nie mam jakiegos ogromnego , nie przeszkadza mi brzuch chociaz z dnia na dzien mam wrazenie , ze on rosnie w oczach haha . Napewno jest wiekszy na tym etapie niz w pierwszej ciazy .
Jak znajde gdzies to pokaze Wam jak wygladalam w 34 skonczonym tygodniu a jak w 40 juz . Kwestia 6 tyg a zmiana taka ze o jejku hahaha -
Faktycznie brzuszek urósł w 4 tyg bardzo!
Nie pojawiły mi się w ciąży rozstępy, ani jeden, ale mam dużo na udach i pod kolanami z okresu wzrostu, tyle że są cieniutkie i porcelanowe, po 20 latach już się do nich przyzwyczaiłam. Zobaczymy czy w tej ciąży zrobią się jakieś nowe. Na tym zdjęciu nie widać tak mocno obrzęku stóp, większość czasu lezalam, 30 minut w ruchu i ból był nie do opisania, rozsadzalo mi stopy, dobrze że było bardzo ciepło jak na połowę września, ponad 20 stopni bo tylko w silikonowe miękkie japonki mogłam włożyć stopy. -
Mnie sie pojawily ale dopiero po porodzie te zwykle takie na brzuchu - moje tygrysie pasy hahaha , rozdarcie to nad pipka bo rozstepami nie moge tego nazwac wlasnie na koniec bylo . Tez sie juz przyzwyczailam , generalnie mam piersi , okolice rak kolo pach , pod kolanami , uda srodek i zewnatrz mam rozsetpy ale ich praktycznie nie widac . Tez sa cienkie , ledwo widoczne . Jak opalona jestem to w ogole nie widac ich wiec nie przyjmuje sie nimi
-
Bożenka piękny brzuszek
ZakręconaOna ooo ja toż to taki zgrabny brzuniek.
Camilla mówią że w drugiej ciąży rośnie szybciej..
Ja to się czuję nie ciążowo, a bardziej ulana ;/ mnie odrazu kg idą wszędzie. Uda, tyłek, drugi podbródek 😂😂
Co do rozstępów niestety mam ich nawet sporo, ale podobno to nie sama ciąża, a bardziej gra rolę tu genetyka.
. Raga ., Bożenka lubią tę wiadomość