LUTOWE serduszka 2020
-
WIADOMOŚĆ
-
Ale piękne brzuszki U mnie też już co nieco widać
My wczoraj byliśmy oglądać wózki bo były takie mini targi w sklepie z artykułami dla dzieci. No i przerobiliśmy tyle wózków i dalej pozostajemy przy Mutsy albo Evo albo Nio. Dla mnie super się prowadzą i nie są ciężkie. A i jeśli chodzi o wygląd to też nie są przesadzone, raczej wolę minimalistyczne
Dariah, Bożenka lubią tę wiadomość
-
gusiaa wrote:Bożenka piękny brzuszek
ZakręconaOna ooo ja toż to taki zgrabny brzuniek.
Camilla mówią że w drugiej ciąży rośnie szybciej..
Ja to się czuję nie ciążowo, a bardziej ulana ;/ mnie odrazu kg idą wszędzie. Uda, tyłek, drugi podbródek 😂😂
Co do rozstępów niestety mam ich nawet sporo, ale podobno to nie sama ciąża, a bardziej gra rolę tu genetyka.
Gusiu- ojjj mam podobnie...mi już w uda i tyłek poszło konkretnie 😯 Rosnę identycznie jak z córką w ciąży czyli brzuch na końcu...a nie ukrywam, że wolałabym zeby szło w brzuszek bo baaaardzooooooo podobają mi się kobietki z krągłymi brzuszkami.
U mnie +7kg z czego chyba 1 kg w brzuch poszło a reszta uda, biodra, tyłek i biust. 😉😊 -
. Raga . wrote:Gusiu- ojjj mam podobnie...mi już w uda i tyłek poszło konkretnie 😯 Rosnę identycznie jak z córką w ciąży czyli brzuch na końcu...a nie ukrywam, że wolałabym zeby szło w brzuszek bo baaaardzooooooo podobają mi się kobietki z krągłymi brzuszkami.
U mnie +7kg z czego chyba 1 kg w brzuch poszło a reszta uda, biodra, tyłek i biust. 😉😊
😂🙈🙈. Raga . lubi tę wiadomość
-
Śliczne brzuszki !!!
Camilla
Faktycznie mały brzuszek na koniec ciąży
Ja w poprzedniej tez malutki miałam taka piłeczka
Teraz tez mam piłeczkę - na plusie 5 kg
Głównie brzuch, uda, cycki heheh ku uciesze męża
Ale mam zdecydownie większy brzuszek niż w pierwszej ciąży
Camilla33 lubi tę wiadomość
09.09.2016 2860g szcześcia i 48cm do całowania ♡♡
20.02.2020 3370 g szczęścia i 54 cm do całowania ❤️❤️
-
Dariah wrote:Śliczne brzuszki !!!
Camilla
Faktycznie mały brzuszek na koniec ciąży
Ja w poprzedniej tez malutki miałam taka piłeczka
Teraz tez mam piłeczkę - na plusie 5 kg
Głównie brzuch, uda, cycki heheh ku uciesze męża
Ale mam zdecydownie większy brzuszek niż w pierwszej ciąży -
Camilla33 wrote:Urodziłam naturalnie, nie było to wskazaniem do cc, z resztą ja panicznie boje się jakiejkolwiek interwencji chirurgicznej. Czy byłaś u dobrego neurochirurga? I czy masz wykonany rezonans magnetyczny? Z jakiego jesteś miasta? Po porodzie poszukaj u siebie miejsca gdzie mają urządzenie Salus Talent. 5-10 zabiegów daje ulgę na kilka miesięcy. Trzeba się bardzo pilnować przy wykonywaniu wszystkich czynności, niestety w przyszłości tego typu uszkodzenia kończą się poważna operacja.
-
Mi w niecały tydzień tak wywaliło brzuch, że jestem w ciężkim szoku 🙈
Co do wagi przyszedl mi 1kg, no ale na początku -3, wiec wciąż poniżej wagi startowej. Ale brzuszek już ciążowy jest, nie wypre się 😂 wczoraj mieliśmy gości i mój szwagier no, brzuszek to już masz niezły 😆
Co do migreny na szczęście mnie jeszcze nie złapała i mam nadzieję, że tak zostanie. Przeziębienie też już za mną, więc teraz tylko czekam aż plecy przestaną boleć po szykowaniu wczorajszej imprezy i na grzyby chce się wybrać 😍Bożenka, . Raga ., zuzi_c lubią tę wiadomość
29.01.2020 Zosieńka ❤️ 54cm 3184g
29.01.2019 [*] Aniołek- 8 tc. -
Ja mam łącznie 7,5kg na plusie. Na szczęście rozstępów nie ma. Teraz przybieram na wadze mniej niz na początku. Przed ciążą na śniadanie i i podwieczorek była kawa i papierosy, a teraz jem kilka posiłków dziennie i widać efekty 😃😃 Teraz jeszcze się dobrze czuje w swojej skórze, ale mam nadzieję że do rozwiązania przyjdzie jeszcze maks 8-10kg, bo inaczej będzie ciężko 🙈
ZakręconaOna, . Raga ., Dariah lubią tę wiadomość
-
. Raga . wrote:Julia- kompletnie nie wygląda na ciazowy 😊☺ bardziej bym powiedziała, że pojadłaś dobrego obiadu i dicisnęłaś deserem 😉😊☺
Bardzo podobny mam 😉 nie wygląda właśnie jak w ciąży, ale jakbym dobrze zjadła 😉 -
Jejku , jakie piekne uczucie po latach znow ♡ jak czuc pod reka ladnie ruchy i jak brzuszek az chodzi . Od 4 dni zauwazylam to wlasnie
Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 września 2019, 12:16
gusiaa, Camilla33, ss25, Bożenka, Dariah, Fruzia85, KasiaM, JustiJusti lubią tę wiadomość
-
U mnie póki co, brzucha brak... Wyglądam jakbym większy obiad zjadła. A na wadze +2kg. Tym bardziej mnie to dziwi, bo-jak już pisałam kiedyś - przed ciążą potrafiłam w weekend przytyć 2 kg, a tyłam czasami od patrzenia na jedzenie. Natura to jednak przewrotna jest
ZakręconaOna, zuzi_c lubią tę wiadomość
42 lata
08.03.2019 puste jajo płodowe💔
17.02.2020 Julek 💙 -
viki31 wrote:bylam u dwóch neurologow niestety wydali zaświadczenia o cc a tak chciałam naturalne.musze poczytać o tym Salus talent bo nic o tym nie.slyszalam
ana167 lubi tę wiadomość
-
emdar wrote:U mnie póki co, brzucha brak... Wyglądam jakbym większy obiad zjadła. A na wadze +2kg. Tym bardziej mnie to dziwi, bo-jak już pisałam kiedyś - przed ciążą potrafiłam w weekend przytyć 2 kg, a tyłam czasami od patrzenia na jedzenie. Natura to jednak przewrotna jest
emdar lubi tę wiadomość