LUTOWE serduszka 2020
-
WIADOMOŚĆ
-
Dariah wrote:Piekne brzuskzi
ja dzis zrobilam zdjecie mojego - zarz wrzuce zdjecie
ah rozmiar brzuszka ma malo wspolnego z rozmiarem dziecka
jak juz mowoialm moja mama ze mna miala meeega udzy brzuch a ja sie urodizalm 2720 g...
Ja dzis mam wizyte na 18 -
gusiaa wrote:Bebetto Holand
mozliwe ze jka nie znjadą sie adaptery do naszego to tez zmienie na Holland (widzialam ze miala pani na stanie w tym sklepie)09.09.2016 2860g szcześcia i 48cm do całowania ♡♡
20.02.2020 3370 g szczęścia i 54 cm do całowania ❤️❤️
-
Dokladnie . Nasza waga i wielkosc brzucha nie ma nic do wagi dziecka po urodzeniu sa kobiety co maja malenstwa nie brzuchy a rodza dzieci po 5 kg nawet .
Daria super ciazowy porzadny brzuszek masz .
U Mnie tak samo nikt nie wie o ciazy prcz rodzicow , dziadkow bo powiedzialam ostatnio i siostry . No i w pracy menagerka i supervisor wiedza od 9 tyg zebym nie dzwigala itp . Takto nikt. Raga . lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyFruzia85 wrote:Ja w pierwszej ciąży miałam maleńki brzuch choć Syn ważył 3800,wszyscy się dziwili. Teraz juz widać i wiem ze będzie większy. Wrzucę zdjęcie ale nie dziś bo nie wyjściowa jestem😆 jutro polowkowe aaaaaaaaa
Tez mam jutro połówkowe !! O której masz ?
Udało mi się nagrać pierwsze widoczne kopniaki... w pępek ♥️Bożenka, Fruzia85, annkaa, JustiJusti, zulka lubią tę wiadomość
-
Aa do mnie przyszły polspiochy z h&m.. Ii kombinezon używany dorwalam za 15zl
Myślę, że jeszcze dokupię z 6bodziakow 56.
Ii ubranka będziemy mieli załatwione..
Zostanie apteka (ale to pewnie listopad)
Zastanawiam się czy nee wyprać jakoś teraz ubranek po synu w zwykłym proszku co by je odświeżyć.. Aa później w loveli.. Hmm -
ppieguskaa wrote:Aa do mnie przyszły polspiochy z h&m.. Ii kombinezon używany dorwalam za 15zl
Myślę, że jeszcze dokupię z 6bodziakow 56.
Ii ubranka będziemy mieli załatwione..
Zostanie apteka (ale to pewnie listopad)
Zastanawiam się czy nee wyprać jakoś teraz ubranek po synu w zwykłym proszku co by je odświeżyć.. Aa później w loveli.. Hmm -
ss25 wrote:Tez mam jutro połówkowe !! O której masz ?
Udało mi się nagrać pierwsze widoczne kopniaki... w pępek ♥️
Ja wczoraj widziałam pierwsze kopniaczki, ciut pod pępekoem i nawet mąż już poczuł pod ręką coś pięknegoBożenka, ss25, Dafka, JustiJusti, KasiaM, zulka lubią tę wiadomość
33👧 37🧑 🐈🐈⬛🐈
💕2014👰♂️🤵2018
👨👩👧 02.2020 nasza mała Zuzia (12cs)
11 cs!🤞⏳️do kwietnia
💊 naturell: folian, B12, omega-3, koenzym Q10; d3 i k2, selen
🔬08.24 - morfo, mocz, transaminaza, ferrytyna, cholesterol hdl, ldl ✅️kwas foliowy, b12☑️
🔬08.24 - usg piersi, cytologia płynna✅️
🔬11.24 - TSH, T4, anty TPO, anty TG ✅️badania 2-5dc ✅️ Wit. D3 52✅️ Badanie nasienia✅️
8dpo - prog + estradiol✅️
Cholesterol, IO, Nadwaga ❌️ -
gusiaa wrote:Powiedz mniej więcej co z apteki będziesz zamawiać
Sudocrem
Linomag zielony
Wkładki laktacyjne
Podkłady poporodowe ii na łóżko
Lanoline
Butelkę i smoczek
Witaminę d ii probiotyk
Sól fizjologiczna
Chusteczki waterwhipes (u nas się sprawdziły przy synu bo inne go bardzo uczulily.. Wiec teraz nee mam zamiaru kombinować)
Kompresy multi mam
Gaziki jałowe
Majtki siateczkowe mam po ostatnim porodzie.. Wiec są tylko do wyprania..
Chyba mniej więcej to wszystko.. Muszę porównać z zamówieniem co kupowane było przy synu.Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 września 2019, 16:23
Dariah, Darrika, JustiJusti lubią tę wiadomość
-
Ja do listy bym dodała jeszcze octenisept, sprawdzil sie przy czyszeniu kikuta pępka i przy odkazaniu szwów po nacieciu. Jeśli chodzi o witaminę D, to najlepiej lek jak Devicap A nie suplementy. Chusteczki waterwhipes to super rozwiązanie, naszego synka inne też uczulily, po 2 miesiącu dopiero było ok ze zwykłymi nawilzanymi.
-
Właśnie siedzę i czekam na wizytę
Po pracy byłam w HM i dokupiłam sobie spodnie i rajstopy
Kto już po wizycie dzisiaj ?
Co do apteki tez właśnie muszę sprawdzić czy mam gdzieś archiwum listy zakupów z ciąży z córka09.09.2016 2860g szcześcia i 48cm do całowania ♡♡
-
Ja chusteczek nawiązanych generalnie nie tykam wcale
Używaliśmy baaaaaaaaarzo sporadycznie - tylko przy wyjściach i tam gdzie nie było dostępu do wody
A po ostatnim eksperymencie nie dotykam tego wcale
Mąż malował płac zabaw córki, farba olejna, oczywiście ręce sobie ubrudził,
Szorował mydłem, nic !
Dałam mu chusteczkę nawilżana - zeszło w sekundę !! Bez tarcia !!
Tak wiec tego....zuzi_c lubi tę wiadomość
09.09.2016 2860g szcześcia i 48cm do całowania ♡♡
-
nick nieaktualny