LUTOWE serduszka 2020
-
WIADOMOŚĆ
-
Ss2(
No wlansie gdzieś slyszlalam o tych robaczkach w kokosoe czy gryce
Tak wiec utwierdziłas mnie w przekonaniu ze nie chce kokosow
Tak my tez mieliśmy - z reszta jadła mamy tylko w dużej wersji - podkład nieprzemakalny na materac
Z jednej strony bawełniany a z drugiej nieprzemakalny
Siper sprawa !!JustiJusti lubi tę wiadomość
09.09.2016 2860g szcześcia i 48cm do całowania ♡♡
20.02.2020 3370 g szczęścia i 54 cm do całowania ❤️❤️
-
Jejku , jutro ostatni dzien pracy !!!! I urlopiku 9 dni ♡♡♡ . Troche mam roboty przed wyjazdem ale luz , jak pomysle , ze za dwa dni bede w Polsce z rodzina to az mam sily na to wszystko
W ogole powiem Wam ( nie pamietam czy mowilam hahahaha ) , ze uroslam . Tak typowo ciazowo brzuszek poszedl w ruch hehehe .
Pokazcie brzuchatki . Aktualizacja prosilam chyba o to jakis czas temuBożenka, JustiJusti, annkaa lubią tę wiadomość
-
Hehe dziewczyny co do płaczu to ja potrafię się rozpłakać z byle jakiego powodu. Płaczę średnio 3 razy w tygodniu. Wczoraj ryczałam, łzy wielkie jak grochy, bo nie chciałam iść sama do lumpeksu. Więc mój narzeczony zawiózł mnie tam i spędził tam ze mną jakieś 1,5h 🙈 kochany poświęca się 😀
Ja zdjęcie brzuszka może jutro jakieś wrzucę, bo zaparcia mi nie odpuszczają i brzuch jest wielki, ale to nie zasługa dzidzi 😄
-
Jaki brzusio wielki i piękny ja jestem w 24 tygodniu i mam połowe mniejszy33👧 37🧑 🐈🐈⬛🐈
💕2014👰♂️🤵2018
👨👩👧 02.2020 nasza mała Zuzia (12cs)
11 cs!🤞⏳️do marca
💊 naturell: folian, B12, omega-3, koenzym Q10; d3 i k2, selen
🔬08.24 - morfo, mocz, transaminaza, ferrytyna, cholesterol hdl, ldl ✅️kwas foliowy, b12☑️
🔬08.24 - usg piersi, cytologia płynna✅️
🔬11.24 - TSH, T4, anty TPO, anty TG ✅️badania 2-5dc ✅️ Wit. D3 52✅️ Badanie nasienia✅️
8dpo - prog + estradiol✅️
Cholesterol, IO, Nadwaga ❌️ -
Ja napady gniewu tez mam , to samo mialam w pierwszej ciazy . Ogolnie dodatkowo mam nerwice wiec mozna mnie dosc szybciutko wyprowadzic z rownowagi 😂😂😂
Gusia Ja robilam suwaczek z 3 stron , z zadnej mi nie chodzi . Nie mam pojecia czemu , dlatego w ogole skasowalam calkowicie . -
Darrika wrote:Jaki brzusio wielki i piękny ja jestem w 24 tygodniu i mam połowe mniejszy
Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 października 2019, 19:22
Darrika, JustiJusti lubią tę wiadomość
-
Z synem na typ etapie mialam 1 /3 brzucha co teraz wiec w sumie zaden . Za to juz mialam 16-18 kg wiecej niz teraz
Camilla super z Ciebie babeczka . Brzusio sporawy ale to nie pierwsza ciaza wiec ma prawo rosnac bardziej . pozatym mega Ci do twarzy w ciazy heheCamilla33 lubi tę wiadomość
-
Ja dla młodszej mam mam kokos i piankę. Nic się z nim nie dzieje. Toksyczny nie jest
, bo konserwowany jest olejkami eterycznymi (co najwyżej może uczulić). Zamiast tych typowych podkładów plastikowych używałam tych oddychających (wielorazowe). Dla mnie podkłady są ważne (bo nawet jak już była odpieluchowana, to zdarzało się jej pójść do pokoju u coś wylać na materac. Dla starszej mam już tę grubą piankę bo czasem z nimi się kładziemy i zależało mi na wygodzie , ale też nie chciałam szaleć z cenami, żeby się nie denerwować, gdy mi go przypadkiem zniszczą...
Ciązowo to już dawno urosłam, ale wagowo mam 3 kg na plusie wiec niby ok, choć po pierwszym porodzie praktycznie z porodówki wyszłam jakby ciąży nie było, a za drugim razem to chyba przez miesiąc jeszcze byłam tak opuchnięta, że w lustro wolałam nie patrzeć...JustiJusti lubi tę wiadomość
-
Bożenka wrote:Kobietki robię zamówienie z apteki i zastanawiam się nad kupnem maści do pielęgnacji brodawek. Wyczytałam, że maltan jest ok. Słyszałyście coś o niej?