LUTOWE serduszka 2020
-
WIADOMOŚĆ
-
O, ja tez chce coś sobie na brodawki kupić na zaś, bo mam wrażenie, że już są nieco przesuszone, a widzę, że z prawej zaczyna mi powoli wyciekać siara33👧 37🧑 🐈🐈⬛🐈
💕2014👰♂️🤵2018
👨👩👧 02.2020 nasza mała Zuzia (12cs)
11 cs!🤞⏳️do marca
💊 naturell: folian, B12, omega-3, koenzym Q10; d3 i k2, selen
🔬08.24 - morfo, mocz, transaminaza, ferrytyna, cholesterol hdl, ldl ✅️kwas foliowy, b12☑️
🔬08.24 - usg piersi, cytologia płynna✅️
🔬11.24 - TSH, T4, anty TPO, anty TG ✅️badania 2-5dc ✅️ Wit. D3 52✅️ Badanie nasienia✅️
8dpo - prog + estradiol✅️
Cholesterol, IO, Nadwaga ❌️ -
ZakręconaOna wrote:Ja napady gniewu tez mam , to samo mialam w pierwszej ciazy . Ogolnie dodatkowo mam nerwice wiec mozna mnie dosc szybciutko wyprowadzic z rownowagi 😂😂😂
Gusia Ja robilam suwaczek z 3 stron , z zadnej mi nie chodzi . Nie mam pojecia czemu , dlatego w ogole skasowalam calkowicie . -
Bożenka wrote:A jeszcze pytanko jedno, co wybieracie do kąpieli i pielęgnacji dzidziusia?
Bożenka, JustiJusti lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Darrika wrote:O, ja tez chce coś sobie na brodawki kupić na zaś, bo mam wrażenie, że już są nieco przesuszone, a widzę, że z prawej zaczyna mi powoli wyciekać siara
Darrika, JustiJusti lubią tę wiadomość
-
Camilla33 wrote:Nie wyświetlał Ci się w ogóle czy nie pokazywał stanu faktycznego? Na tel większość suwaczkow nie pokazuje prawidłowego dnia ciąży, wieku dziecka itp, dopiero po zalogowaniu na kompie jest ok.
Dobra tam , olac -
Bożenka wrote:A jeszcze pytanko jedno, co wybieracie do kąpieli i pielęgnacji dzidziusia?
Jeśli nie będzie od początku problemów ze skórą to z serii Babydream bo ma dobry skład
Dzień dobry! Dzisiaj taki jakby piąteczek bo jutro wolne
JustiJusti lubi tę wiadomość
-
gusiaa wrote:Jak wam suwaczki nie działają to zróbcie sobie nowy z innej strony..
gusiaa lubi tę wiadomość
-
ZakręconaOna wrote:Nadal nad tym intensywnie rozmyslam .
Aguuu lubi tę wiadomość
-
Z córka używaliśmy j nadal używamy do włosków - Hipp Baby Sanft z Rodsmanna z olejkiem migdałowym
Jej służył bardzo dobrze
Dla synka kupiłam jjz Pierpaoli zobaczymy09.09.2016 2860g szcześcia i 48cm do całowania ♡♡
20.02.2020 3370 g szczęścia i 54 cm do całowania ❤️❤️
-
ZakręconaOna wrote:Nadal nad tym intensywnie rozmyslam .
https://www.youtube.com/watch?v=9wK3q8I6IEs
https://www.youtube.com/watch?v=eO_JR_ITbSE&has_verified=1Dariah lubi tę wiadomość