LUTOWE serduszka 2020
-
WIADOMOŚĆ
-
Darrika wrote:O, ja tez chce coś sobie na brodawki kupić na zaś, bo mam wrażenie, że już są nieco przesuszone, a widzę, że z prawej zaczyna mi powoli wyciekać siara
-
nick nieaktualny
-
Mama_po_przejściach wrote:A jesteś pewna, że to przesuszenie, a nie właśnie zaschnięta siara? Zwłaszcza że ona nawilża i ma też właściwości bakterio i grzybobójcze, wiec zbyt mocno bym tego nie usuwała.
A wiesz, że wczoraj wieczorem tak właśnie pomyślałam? Bo to na lewym sutku tak dziwnie wygląda i chyba faktycznie to zaschnieta siara. Więc zostanę przy zwykłym nawilżaniu narazie i będę obserwowaćZakręconaOna lubi tę wiadomość
33👧 37🧑 🐈🐈⬛🐈
💕2014👰♂️🤵2018
👨👩👧 02.2020 nasza mała Zuzia (12cs)
11 cs!🤞⏳️do marca
💊 naturell: folian, B12, omega-3, koenzym Q10; d3 i k2, selen
🔬08.24 - morfo, mocz, transaminaza, ferrytyna, cholesterol hdl, ldl ✅️kwas foliowy, b12☑️
🔬08.24 - usg piersi, cytologia płynna✅️
🔬11.24 - TSH, T4, anty TPO, anty TG ✅️badania 2-5dc ✅️ Wit. D3 52✅️ Badanie nasienia✅️
8dpo - prog + estradiol✅️
Cholesterol, IO, Nadwaga ❌️ -
Ss super zdjęcie 😄 fotografa masz w domu? 😁
Odnośnie pielęgnacji chyba się wstrzymam z kupnem czego kolwiek, może na szkole rodzenia coś opowiedzą na ten temat i się na coś zdecyduje. Bo to chyba temat ciężki. Dzięki dziewczyny 😙. Raga ., annkaa, ss25 lubią tę wiadomość
-
Ale macie piękne te brzuszki
ja wyglądam jak kartofel, bo jestem niska ibsoe robię od boku szeroka i śmiesznie to wygląda 🤣
33👧 37🧑 🐈🐈⬛🐈
💕2014👰♂️🤵2018
👨👩👧 02.2020 nasza mała Zuzia (12cs)
11 cs!🤞⏳️do marca
💊 naturell: folian, B12, omega-3, koenzym Q10; d3 i k2, selen
🔬08.24 - morfo, mocz, transaminaza, ferrytyna, cholesterol hdl, ldl ✅️kwas foliowy, b12☑️
🔬08.24 - usg piersi, cytologia płynna✅️
🔬11.24 - TSH, T4, anty TPO, anty TG ✅️badania 2-5dc ✅️ Wit. D3 52✅️ Badanie nasienia✅️
8dpo - prog + estradiol✅️
Cholesterol, IO, Nadwaga ❌️ -
gusiaa wrote:Dziewczyny nosicie obcasy ??
Wcześniej z córką inaczej się ubieralam teraz jakoś bardziej się akceptuje i uwielbiam wysokie buty. Oczywiście teraz przeżucilam się na botki na słupku
Botki na słupku owszem, ale też takie max 8cm.Szpilki nie
-
nick nieaktualnyBożenka wrote:Ss super zdjęcie 😄 fotografa masz w domu? 😁
Odnośnie pielęgnacji chyba się wstrzymam z kupnem czego kolwiek, może na szkole rodzenia coś opowiedzą na ten temat i się na coś zdecyduje. Bo to chyba temat ciężki. Dzięki dziewczyny 😙
Mam męża który nie rozstaje się z telefonem i czasem uchwyci moment 😂Camilla33, Bożenka, annkaa, Edith lubią tę wiadomość
-
Wracam z konsultacji u lekarza, No i dupa, przepuklina pepkowa, i rozchodzi mi się cała kresa. Mam skierowanie do chirurga, umowie się po weekendzie. Zobaczymy co doradzi, jeszcze 15 tyg zostało. U znajomej kilka lat temu widziałam jak jej syn wyciągał rączkę dosłownie przez sama skórę brzucha mamy, na samą myśl robi mi się słabo. Miała któraś z Was taki problem? A po urodzeniu pierwszego synka szybko wróciłam do regularnych ćwiczeń i treningów. Brzuch wyglądał super.
-
Camilla
O jejku ! A to miałaś jakes objawy przed czy tak w czasie wizyty wyszło ?
Jakie to ma konsekwencje ?
Sorry za głupie pytania - nke znam się ;(
Ss25
Śliczne zdjęcie !
Widziałam tez piękne brzuszki Bożenki i Zakręconej i mam nadziejze ze nikogo nie pominęłam !
Właśnie czekam na wizytęss25 lubi tę wiadomość
09.09.2016 2860g szcześcia i 48cm do całowania ♡♡
20.02.2020 3370 g szczęścia i 54 cm do całowania ❤️❤️