LUTOWE serduszka 2020
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja też piłam w nocy wodę. A jak robiłam krzywą w pierwszej ciąży, to w trakcie badania oprócz glukozy dostałam niewielki kubeczek wody i to była ilość wody jaką mogłam wypić w trakcie tych dwóch godzin. Teraz z kolei mogłam wypić jedynie glukozę. Także co laboratorium to inne zasady. Myślę, że jakby miało coś wyjść to by i tak wyszło.
-
Edith dokladnie, u mnie wyszlo 😉 mimo picia wody.
Oczywiscie nikt nie mowi o wypiciu 1 litra wody przed pobraniem, tylko o kilku lykachEdith lubi tę wiadomość
-
Hej, wczoraj byłam na zajęciach w szkole rodzenia i był temat mycia i pielęgnacji. Zastanawiam się teraz jaka kupić wanienkę. Chciałam kupić stokke albo shnuggle, ale po zajęciach stwierdzam, ze to chyba zbędny wydatek. Myśle ze kupię ta z ikea, a wy jakie planujecie ?28 lat, pierwsze dziecko ❤️
Chłopiec 🧸
-
mj26 wrote:Hej, wczoraj byłam na zajęciach w szkole rodzenia i był temat mycia i pielęgnacji. Zastanawiam się teraz jaka kupić wanienkę. Chciałam kupić stokke albo shnuggle, ale po zajęciach stwierdzam, ze to chyba zbędny wydatek. Myśle ze kupię ta z ikea, a wy jakie planujecie ?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 listopada 2019, 15:28
mj26, JustiJusti lubią tę wiadomość
-
Co do wanienek to mieliśmy dwie
- na początek ta mała z Ikei
- potem taka duża, zwykła z jakiegoś sklepu
Co do wozka to już mamy
Co do gluzkozy - to w ciąży z córka piłam te co mieli w laboratorium i teraz tez tak bedzie
Ne wspominam tego badania jakos źle, więcej się nasłuchałam o tym niż to było warte
Idziesz, pijesz i tylemj26, Camilla33, Dafka, Fruzia85 lubią tę wiadomość
09.09.2016 2860g szcześcia i 48cm do całowania ♡♡
20.02.2020 3370 g szczęścia i 54 cm do całowania ❤️❤️
-
gusiaa wrote:Ja też będę kupować tą z Ikei.. nie dość że mała to mogę kapac malutka w łazience bo mi panienka się na pralkę zmieści
-
mj26 wrote:A wózek kiedy kupujecie ? Grudzień nie będzie za wcześnie ?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 listopada 2019, 17:32
Dariah lubi tę wiadomość
-
Ja wanienke będę kupować taka stojąca z przewijakiem razem, z tego sklepu allegro świat dziecka czy jakoś tak
A wózek pewnie najwcześniej grudzień albo nawet styczeń, jak już się do domu przeprowadzimy, bo teraz nie mamy miejsca żeby go trzymać. Raga . lubi tę wiadomość
33👧 37🧑 🐈🐈⬛🐈
💕2014👰♂️🤵2018
👨👩👧 02.2020 nasza mała Zuzia (12cs)
11 cs!🤞⏳️do marca
💊 naturell: folian, B12, omega-3, koenzym Q10; d3 i k2, selen
🔬08.24 - morfo, mocz, transaminaza, ferrytyna, cholesterol hdl, ldl ✅️kwas foliowy, b12☑️
🔬08.24 - usg piersi, cytologia płynna✅️
🔬11.24 - TSH, T4, anty TPO, anty TG ✅️badania 2-5dc ✅️ Wit. D3 52✅️ Badanie nasienia✅️
8dpo - prog + estradiol✅️
Cholesterol, IO, Nadwaga ❌️ -
Ja wózek już bym z chęcią kupiła, ale cały czas się wstrzymuję, bo mam nadzieję, że pokażą się jeszcze jakieś nowe wzory.
W jednym ze sklepów jak pytaliśmy o wózek to babka powiedziała, że trzeba czekać dwa miesiące na wózek. Nie wiem czy wszędzie tak jest, ale lepiej chyba kupic trochę wcześniej niż później 😁
-
Bożenka wrote:Ja wózek już bym z chęcią kupiła, ale cały czas się wstrzymuję, bo mam nadzieję, że pokażą się jeszcze jakieś nowe wzory.
W jednym ze sklepów jak pytaliśmy o wózek to babka powiedziała, że trzeba czekać dwa miesiące na wózek. Nie wiem czy wszędzie tak jest, ale lepiej chyba kupic trochę wcześniej niż później 😁Bożenka lubi tę wiadomość
-
mj26 wrote:Hej, wczoraj byłam na zajęciach w szkole rodzenia i był temat mycia i pielęgnacji. Zastanawiam się teraz jaka kupić wanienkę. Chciałam kupić stokke albo shnuggle, ale po zajęciach stwierdzam, ze to chyba zbędny wydatek. Myśle ze kupię ta z ikea, a wy jakie planujecie ?
-
Też jeszcze nie kupiłam wozeczka. Powiem Wam babeczki, że jestem na tej patologii ciąży od rana ale cieszę się i jestem spokojniejsza bo okazuje się, że wszystkie wyniki z dziś są w normie😀 także restrykcyjne dieta i będzie dobrze😁 a tu z takimi problemami leżą że głowa mała
Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 listopada 2019, 19:52
JustiJusti, annkaa lubią tę wiadomość
[/url] -
Edith
To prawda ta wanienka jest bardzo stabilna i się nie śliska
Niektóre co widziałam to tragedia - zaokrąglone dno - ślicznie wyglada ale mega niestabilne
Edith lubi tę wiadomość
09.09.2016 2860g szcześcia i 48cm do całowania ♡♡
20.02.2020 3370 g szczęścia i 54 cm do całowania ❤️❤️
-
Ja tez glukozę dobrze wspominam. Kupiłam cytrynową bo taka była w aptece i siup wypiłam bez ceregieli gorsze było to czekanie. Wyniki mi wyszły wszystkie poniżej 100.
Wanienke mam normalną chyba średnią i tez szybko przeskoczylam na dużą wannę a Mały to uwielbiał chlupal na brzuszku.
Wózek mam też po Małym i jestem bardzo zadowolona wiec nie kupuje. Właściwie potrzebuje tylko przewijaka bo długo używaliśmy i się zniszczył. Ubranka powoli kompletuje apteka i inne to na spokojnie bo to można w 1 dzień na dobrą sprawę to i Mąż ogarnie w razie W.Dariah lubi tę wiadomość