LUTOWE serduszka 2020
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja jutro mam glukoze . Kupilam cytrynowa , moze lepiej wejdzie chociaz watpie
Idzie ze mna siostra bo tez ma badania do zrobienia wiec zaczeka ze mna , dotrzyma mi towarzystwa .
Zamowienie w aptece zrobione i jutro ide odebrac wiec jeszcze mi tylko ze trzy rzeczy z niej zostaly do dokupienia ktorych wczesniej nie bylo . Takto przewijak , materac do lozeczka itp wszystko cala reszta wlacznoe z dokupieniem ubranek bedzie w styczniu jakos zapewne .
Apteka byla tylko dlatego teraz bo w Pl jestem chwilowo .
W ogole przykro mi bo jutro juz sroda a w piatek wylatuje juz do domu , ponownie powrot do rzevzywistosci . Jejku jak Ja juz marze o powrocie , te wyjazdy z Polski sa dla Mnie tak cholernie ciezkie , ze psychika mi.juz siada ;( -
Dzien dobry
Dzis nie witam sie przy kawie a przy glukozie . Okropne to cos i wiecej nie zmusi mnie nikt do tego 😂😂
Wypilam , przezylam choc mna bardzo potrzaslo jak pilam a teraz siedze i jest mi narazie tylko goraco .... Raga ., JustiJusti, annkaa lubią tę wiadomość
-
ZakręconaOna wrote:Dzien dobry
Dzis nie witam sie przy kawie a przy glukozie . Okropne to cos i wiecej nie zmusi mnie nikt do tego 😂😂
Wypilam , przezylam choc mna bardzo potrzaslo jak pilam a teraz siedze i jest mi narazie tylko goraco ... -
Do ktorego w ogole tygodnia i dnia ciazy krzywa sie robi dokladnie .???
Gusia to wspolczuje . Ja powiem otwarcie , o dziwo przechodze Ja ok !!! Naprasde bardzo ok . ! Jakbym nic nie wypila !!!
Spac jedynie mi sie chce mocno a do 3 pobrania jeszcze 25 min . Takto ani mnie nie mdlilo , nie kolowalo sie w glowie nic . Po prostu niebo a ziemia powrownujac do krzywej w ciazy z synem . Nie zmienia to faktu , ze jest obrzydliwa hahahaJustiJusti lubi tę wiadomość
-
Hej dziewczyny ja dzisiaj na 16 mam wizytę, poza tym byłam u diabetologa narazie mam próbować dietą trzymać cukry w ryzach. Po kilku dniach zauważyłam ze nie powinnam jeść pieczywa, co bardzo mnie smuci
bo lubię ale podnosi mi cukier. Diabetolog mówił żeby po 1h po posiłku cukier nie przekraczał 120 tak też pisze we wszystkich broszurach które mam. Dobrze ze śledzie nie podnosza cukru, ostatnio zajadam się nimi czasem po parę razy dziennie hehhe Ja też wkroczyłam w 3 trymestr
Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 listopada 2019, 09:59
. Raga . lubi tę wiadomość
-
Kasia, a z tym pieczywem to może spróbuj poeksperymentować jeszcze. Gdzieś tam kiedyś czytałam, że kobitki w końcu znajdowały odpowiedni rodzaj chlebka i nie koniecznie był to chleb IG🙂 kciuki za wizytę 😊
O też jestem ciekawa do którego tygodnia robi się krzywą 🙂
-
KasiaM ja najlepszy cukier mam po chlebie z ziarnami/słonecznikiem. Po ciemnym bez ziaren to zależy od dnia, bo raz zjem i jest ok a raz cukier wyskoczy za wysoko...
Ja znam normę 1h po posiłku do 140, tak mi też diabetolog mówiła i tego się trzymam.
Za to nie radzę sobie z glukozą na czczo, ładuję w siebie tą insulinę a cukier rano ani drgnieWiadomość wyedytowana przez autora: 6 listopada 2019, 13:47
KasiaM lubi tę wiadomość