LUTOWE serduszka 2020
-
WIADOMOŚĆ
-
U nas te głowa na dole
Kopie po mojej prawej stronie - ciagle gdzieś coś tam wyciąga (tyłek? Kolano ? Stopę?)
Stopę raczej stawiam w okolicy żeber bo tam tez mnie kopie
Córka robiła dokładnie fak samo
Aż tak źle z duszeniem nie jest
Powiedziałabym ze jesst raczej dość nisko
My dZis koło południa zakupy a wieczorem byli u nas na kolacji znajomi z synkiem 2,5 roku
Wyszli jakkes 45 min temu
Bardzo udany wieczór
Dzieciaki die wybawiły
Dziś akurat zbawienna była drzemka corki od 17 do 18 hehe dzięki temu jak przyszli to kna tuz po drzemce, i wytrzymała do końca super humorze09.09.2016 2860g szcześcia i 48cm do całowania ♡♡
20.02.2020 3370 g szczęścia i 54 cm do całowania ❤️❤️
-
aprill wrote:Moja ulozona glowa w dol a wypina sie czasem z boku po prawej lub lewej stronie od pepka i nie wiem czym...
Moja kluska wazy juz 2kg 🙈 i w 36tc mam miec jeszcze jedno usg oceniajace mase... -
Bożenka wrote:Zakręcona, a jaką wagę i w którym tygodniu ostatnio miał maluszek?
Moja też się wypina na wysokości pępka raz na prawo, a raz na lewo. Ostatnio na USG po lewej miała dupkę, a częściej wypina się po prawej, więc nie wiem o chodzi😀
Aprill wow duża kluseczka. Widzisz moja 3 dni temu ważyła 1570😄 ale stopę ma 6cm. Więc mała kluska z dużą stópką 😅 -
Ja mam ucisk w zoladku tak jak pisalam ale bardziej nie dobrze mi przez to . Czasami mam tak , ze musze glebiej oddech lapac i nie udaje sie odrazu ale nie mam sluchajcie takich dusznosc odpukac jak z synem . Ze starszym to kiedys pogotowie chcialam wzywac bo nie moglam oddychac dluzszy czas porzadnie , przy oknie stalam , wode pilam , serce az kolatalo , robilam sie blado sina plus nerwy to byla tragedia ... a w tej ciazy o dziwo to mnie nie spotyka i oby nie !!!!!!!! Bo to hyl koszmar wiec musi byc tak usadowiony ze kopie mnie wysoko ale nie uciska mocno przepony . Chust wie jak to wszystko.tam skonstruowane jest hahaha
-
Dzien dobry , dzien dobry
Co tam , jak tam piekne Panie ?
Ja dzisiaj wstalam w naprawde cudownym humorze , oby trzymal sie calusienki dzienbo az milo .
Synek u siostry do poludnia , maz do 18 stej w pracymatka sama w domu buszuje . Wstalam , musze odkurzyc i posciele tylko zmienic bo takto wszystko mam pomyte od wczoraj wieczora . Takze odkurzanie , podlogi i zabieram sie za obiad
Nudna ale przyjemna niedziela . Od rana na hbo Harry Potter leci a Ja uwielbiam Harrego mimo , ze stara dupa ze mnie hahaha takze ogladam przy kawusiu a raczej koncze
mj26, Camilla33 lubią tę wiadomość
-
Hej Dziewczyny
Ja dziś mega niewyspana.
Poszliśmy spać duzonoozniie niż zwykle do tego baaaardzo długo ne mogłam zasnąć
Wczoraj jedliśmy późno a do tego tez nieprzyzwyczajona wiec się męczyłam
Zasnęłam może o 1?
A córka oczywiście wstała o tej co zawsze
Wiec o 7 pobudka, przyszła dk nas i do 8:30 polegała z nami
No ale tk już nie spanie
Tak wiec teraz chodzę i śpię
Na szczęście mamy jedzonko ja dziś wiec nawet joe będę górować ! Yes !!!
Maz zabrał się za pokój Teosia powolutku
Pogoda szara bura wiec i wyjść się nie chce..
Tak wiec - leniwa niedziela die zapowiada09.09.2016 2860g szcześcia i 48cm do całowania ♡♡
-
Witam się i ja w niedzielę.
Ja dziś podobnie jak ZakręcOna.. sama w domu bo mąż w pracy. Robię pranie.. tzn pralka robi 😁 A ja dziś kawa, czekolada i filmy. Obiad zrobiłam wczoraj na dwa dni więc lenię się dzis totalnie.
Miłego dnia wszystkim😊
Jakieś wizyty w tym tygodniu?
-
My mamy wizytę 12.12 ale to na Medicover wiec pewnie poza długością szyjki itd nie dowiem się wagi Maluszka..
Ale za to wezmę L4 i od pt już w domku!
HihiDafka, ZakręconaOna, Camilla33, zuzi_c lubią tę wiadomość
09.09.2016 2860g szcześcia i 48cm do całowania ♡♡
-
Dariah no to tak jak Ja , zasnelam ok 2 w nocy . Nie moglam w ogole tak sie przymulic do spania
nie wiem czemu . Wstalam o 5.45 jak maz do pracy wychodzil i ok 6.30 zasnelam do 9 z paroma minutkami .
Uff wysprzatalam wszystko od a do z do konca , kawka i zaraz sie zabieram za obiad. Jak na zlosc w ogole mamy od wczoraj wichure straszna u Nas . Okna chce wyrwac pozamykane i nagle patrze a moj kosz od plastikow po calym ogrodzie rozwalony , tzn smieci 😂😂😂 jeszcze zbierac musialam hahahaha -
Dafka wrote:Witam się i ja w niedzielę.
Ja dziś podobnie jak ZakręcOna.. sama w domu bo mąż w pracy. Robię pranie.. tzn pralka robi 😁 A ja dziś kawa, czekolada i filmy. Obiad zrobiłam wczoraj na dwa dni więc lenię się dzis totalnie.
Miłego dnia wszystkim😊
Jakieś wizyty w tym tygodniu?
Ja mam jutro wizyte w sprawie tej krzywej cukrowej tylko . -
Dafka wrote:ZakręcOna aż jestem ciekawa co Ci tam powiedzą. Biorąc pod uwagę ich podejście i metody to twój cukier nie będzie dla nich problemem
Wierze , ze z malenstwem wszystko bedzie dobrze *_* -
No to ja zbijam z co niektórymi piątkę
Sałatkę skończyłam robić koło 1 w nocy, położyłam się do spania i zgaga zaatakowala więc zasnęłam chyba coś koło 3? Rano miałam jechać na budowę więc pobudka przed 6 ale zjadłam tyko z mężem śniadanie o wróciłam do spania :p
U mnie też się pranie robi, trochę sprzątałam odkurzaczem ale głównie odpoczywam, mąż po budowie pojechał do pracy więc mam samotny relaks z 3 kotami, ale na 18 jadę do koleżanki to też się trochę z domu wyrwę33👧 37🧑 🐈🐈⬛🐈
💕2014👰♂️🤵2018
👨👩👧 02.2020 nasza mała Zuzia (12cs)
12 cs!🤞⏳️do marca
💊 naturell: folian, B12, omega-3, koenzym Q10; d3 i k2, selen
🔬08.24 - morfo, mocz, transaminaza, ferrytyna, cholesterol hdl, ldl ✅️kwas foliowy, b12☑️
🔬08.24 - usg piersi, cytologia płynna✅️
🔬11.24 - TSH, T4, anty TPO, anty TG ✅️badania 2-5dc ✅️ Wit. D3 52✅️ Badanie nasienia✅️
8dpo - prog + estradiol✅️
Cholesterol, IO, Nadwaga ❌️ -
Dziewczyny u Was jedna noc na x czasu nie spana, wy mnie już 3 miesiąc dramatu ze snem. Zasypiam mimo ogromnego zmęczenia dopiero nad ranem, 4-5. Śpię średnio 3-4 godziny na dobę. Ból kręgosłupa i biodra tego po wypadku jest tak wielki, że odechciewa się wszystkiego. Jeszcze wszyscy w koło wkurwiaja. Już mam rak dość rodziny męża, że brak słów. Szczęście, że on ma tak samo jak ja bo jeszcze byśmy się tylko przez to klocili. Dobrze, że chociaz szwagier jest super facet 😊
-
Camilla
Uuu a co rodzinka przeskrobala ?
Eh rodzinka rodzinka
Współczuje nocek ;( u mnie tez rewelacji nie ma No ale zdecydownie lepiej niż Ty piszesz
Mi te nogi „niespokojne” wkurzają albo Teos co kopie jak tylko położę się na którymś boku..a na plecach to ja nie umiem spać ;(09.09.2016 2860g szcześcia i 48cm do całowania ♡♡
-
Hej dziewczyny trochę mnie nie było ale podczytuje Was regularnie
Ja wczoraj miałam wizytę, mój mały już się odwrócił główka w dol i waży 2150 😮☺ Lekarka powiedziała że w tym tempie to napewno ze 4kg będzie
Już po 16 grudnia mam się zgłaszać na ktg raz w tyg. Mam też powtórzyć badania,grupa krwi, hormony itp. Ogólnie ogarniam dom.. bo mój mąż wraca po ponad 2 miesiącach, pracuje za granicą ale teraz zostaje na dłużej A może i juz na stałe w domu, no zobaczymy
Ale się cieszę bo to już dla wszystkich było za długo. Ja ostatnio spać nie mogę, budzę się po kilka razy, w żadnej pozycji mi nie wygodnie.
Dariah, Dafka, Camilla33, Bożenka, zuzi_c, ss25, Fruzia85, annkaa lubią tę wiadomość
-
Dariah wrote:Camilla
Uuu a co rodzinka przeskrobala ?
Eh rodzinka rodzinka
Współczuje nocek ;( u mnie tez rewelacji nie ma No ale zdecydownie lepiej niż Ty piszesz
Mi te nogi „niespokojne” wkurzają albo Teos co kopie jak tylko położę się na którymś boku..a na plecach to ja nie umiem spać ;(Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 grudnia 2019, 21:35
-
Zakręcona może podgonił już troszkę 🤗 hehe albo jeszcze się na koniec zdziwisz, że takiego dużego chłopa masz w brzuchu ☺️☺️
A zresztą każda ciąża inna i każdy dzidziuś inny.
Ja np to co chwilę łapię schize, że moja jest malutka, bo wychodzi za każdym razem około tydzień do tyłu, ale później na spokojnie sobie tłumaczę, że przecież każde dziecko jest inne, pomiary nie odzwierciedlają 100% prawdy. Za dużo mam czasu na myślenie 😅Camilla33, ZakręconaOna, ppieguskaa, Mysza lubią tę wiadomość