LUTOWE serduszka 2020
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja dla Małego spakowałam wszystko w torbę
I dam D jedno zadanie : nie otwieraj torby tylko ja przywiez
Ah!
Dziewxzyny z Pzn co biorą pod uwagę Środę Wlkp
Właśnie rozmawiałam z koleżanka co tam rodziła i podkłady są niw potrzebna za to trzeba mieć pamersy dla dzieckamj26 lubi tę wiadomość
09.09.2016 2860g szcześcia i 48cm do całowania ♡♡
20.02.2020 3370 g szczęścia i 54 cm do całowania ❤️❤️
-
Ja wszystko popakowałam w woreczki strunowe. Podkłady, pieluchy, pampersy, a nawet nadają się na kosmetyczkę😂 ja je kupiłam w Kauflandzie (takie do mrożonrk) pojemność 3L i są idealne.🙂
Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 stycznia 2020, 11:56
Dariah, Scintilla lubią tę wiadomość
-
Dariah wrote:Ja dla Małego spakowałam wszystko w torbę
I dam D jedno zadanie : nie otwieraj torby tylko ja przywiez
Ah!
Dziewxzyny z Pzn co biorą pod uwagę Środę Wlkp
Właśnie rozmawiałam z koleżanka co tam rodziła i podkłady są niw potrzebna za to trzeba mieć pamersy dla dziecka
No patrz, a ja właśnie zamówiłam sobie 10 podkładów, bo jeszcze kupowałam kapsułki z wiesiołka, herbatę z liści malin i tą maść ziaji z lanoliną34👧 38🧑 🐈🐈⬛🐈
💕2014👰♂️🤵2018
9 cs 💔
👨👩👧 02.2020 nasza mała Zuzia (12cs)
12 cs 💔
14 cs start! Ostatnia próba ->🩸
Ufam, że życie zna dla mnie właściwy moment. Oddycham spokojnie i z miłością przyjmuję to, co się wydarza. -
ZakręconaOna wrote:Dzien dobry.
Justi Justi pewnie nie doczytalas , wczoraj pisalysmy by nie cytowac zdjec swoich
Dafka mam to samo , niby cos naszykowane ale jednak jakos nie spieszno do spakowania tej torby do szpitala jest.
A generalnie juz czas i pora ..
-
nick nieaktualny
-
Bożenka wrote:Ja wszystko popakowałam w woreczki strunowe. Podkłady, pieluchy, pampersy, a nawet nadają się na kosmetyczkę😂 ja je kupiłam w Kauflandzie (takie do mrożonrk) pojemność 3L i są idealne.🙂
Ja dokładnie tak samo. Przygotowałam mężowi "pakieciki"- otwiera i ma ubrać w to dzieciaczka. Dla niego każda część garderoby to 'bodziaczek'Bożenka, zuzi_c lubią tę wiadomość
-
Scintilla wrote:Dziewczynki a gdzie Wam się udało dostać te woreczki strunowe? Myślicie, że w każdym papierniczym idzie to kupić 🤔?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 stycznia 2020, 12:16
Scintilla, gusiaa, Darrika, Dafka lubią tę wiadomość
42 lata
08.03.2019 puste jajo płodowe💔
17.02.2020 Julek 💙 -
Dziewczyny a coś wasi lekarze wspominali o liczeniu ruchów dziecka na tym etapie? Ja w zeszłym tygodniu byłam u gin w zastępstwie za moją prowadzącą i pytał mi się czy liczę... Zwracam uwagę tylko czy w ciągu dnia wogóle się rusza i tyle. Czytałam, że jak jest 10 ruchów w ciągu dnia to ok. On mi na to, że powinno się liczyć o trzech porach dnia i ruchów każdej w nich powinno być minimalnie 5. jak nie ma to IP. Podobno on swoje pacjentki tak uczula i ostatnio jakaś mu dziękowała, bo nie czuła rano ruchów do południa i pojechała na IP i się okazało, że od razu ją wieźli na CC. Co o tym myślicie?
-
Zulka wejdź na tego posta pod którym cytowałaś zdjęcie (edytuj) i usuń adres zdjęcia a później (zapisz)
-
. Raga . wrote:Ja swoją mam prawie spakowaną...jutro jeszcze odbieram zamówienie z apteki DOZ - zamawiałam sporo dla malucha - typu Espumisan, wit.D, smoczek, podkłady, czopki z paracetamolem, maść majerankową, sopelek do odciągania kataru, wodę morska do noska....itd. i itd.
Dla siebie też majtki jeszcze domowiłam siateczkowe, piankę ginexid do psikania gdyby mnie nacieli, albo jakby były nawet małe pęknięcia, lano-maść z Ziaji.... -
Justi rozumiem takze spokojnie , nie napisalam tego zlosliwie
Co do ruchow to Mnie po prostu kazali liczyc szczegolnie po wizycie w szpitalu 1,5 tygodnia temu ale nie mowili ile co i jak a z pierwszej ciazy nie pamietam dokladnie jak to bylo .
Co do tego cc naglego to wydaje mi sie , ze tam sie cos dzialo ewidentnie , ze cc zrobione zostalo bo nigdy nie robia tak nagle jak nie czuje sie ruchow pare h tylko raczej sprawdzaja , pobudzaja , leci ktg nie jedno , usg wtedy np.JustiJusti lubi tę wiadomość
-
marlenaO wrote:Mam wynik GBS...niestety dodatni ;-(
Napewno wiem , ze jak wody odejda badz skurcze sa czestsze to migiem do szpitala , dadza antybiotyk i bedzie ok . Po porodzie badaja dziecko i CHYBA daja antybiotyk i dziecku na zas ale nie wiem czy wszedzie . Tego akurat pewna nie jestem , tak tylko kiedys slyszalam -
gusiaa wrote:JustiJusti ja nie licze ,ale mloda jak zaczyna dir ruszać to na całego..
A wczoraj na ktg ja np. Nie czulam ruchow A polozna mowi ,ze super widać jak mała cały czas sie kręci. 🤷♀️JustiJusti lubi tę wiadomość
-
Darrika wrote:No patrz, a ja właśnie zamówiłam sobie 10 podkładów, bo jeszcze kupowałam kapsułki z wiesiołka, herbatę z liści malin i tą maść ziaji z lanoliną
W walizce już jest..
A tu taka informacja...
-
Ja tez miałam - wiec domyślam się ze teraz tez będzie dodatni
Po prostu należy być nabtylw wcEnsiw w szpitalu żeby podali 2 dawki antybiotyku w odstępie 4h...
Ja dostałam po 19 i po 23.
Dziecku nie sadze aby coś dawało, przyjamnjwj nie przypominam sobie
Może daja jak sie nie uda podać dwóch dawek matce ?
-
Dariah, ZakręconaOna lubią tę wiadomość