LUTOWE serduszka 2020
-
WIADOMOŚĆ
-
No dobrze, torba spakowana w 70%! Muszę dokupić 2 paczki podkładów, majtki bo te co kupiłam dobrze, że otworzyłam bo w życiu bym się w nie nie zmiescila 😅 czekam na linomag i pajace 2 szt. Bo jednak nie mam. Ale na wyjście też już sobie wyprasowalam powkładałam w torebki strunowe 😁 tylko klapeczki pod prysznic wsadzić i szczoteczkę do zębów
Dariah, emdar, Bożenka lubią tę wiadomość
-
A ja muszę się spakować w dwie torby 🙆♀️ - dla siebie i malucha. W moim szpitalu nie ma niestety możliwości wyznaczenia sobie z lekarzem określonego terminu cesarki więc jeśli uparciuch się nie przekręci to z początkiem lutego kładą mnie i czekam aż "jury" podejmie decyzję i wyznaczy mi dzień cięcia.Ponieważ mogę leżeć przed zabiegiem i kilka dni to mój mandżur jest odrobinę większy - na pewno muszę zakupić stopery do uszu bo przy okazji ostatniego pobytu zasmakowałam co to znaczy pojęcie "chrapnięcia ciężarnych" 🤭
-
No ja mam swoją torbę już prawie prawie spakowaną, wczoraj wypralam koszule nocne i szlafrok, może kupię deskę do prasowania i nawet wyprasuje :p
Zorientowałam się, że kupiłam podwójnie podkłady pogodowe ale te do majciochów, a nie mam żadnych na łóżko, A widziałam na liście szpitala, że chyba trzeba mieć.
A małą spakuje do plecaczka takiego dziecięcego, mam taki fajny bo ma krótki wyjazd do Irlandii potrzebowaliśmy jako bagaż podręczny coś małego i się udało tako na wymiar kupićBo te specjakne plecaki co pod wymiar do samolotu eobia to kurde potrafią po 200 zł kosztować
emdar lubi tę wiadomość
34👧 38🧑 🐈🐈⬛🐈
💕2014👰♂️🤵2018
9 cs 💔
👨👩👧 02.2020 nasza mała Zuzia (12cs)
12 cs 💔
14 cs start! Ostatnia próba ->🩸
Ufam, że życie zna dla mnie właściwy moment. Oddycham spokojnie i z miłością przyjmuję to, co się wydarza. -
My tez już torba spakowana
Dla Małego wpakowalam w taka torbę coś jak od wozka - włożyłam tak wsyztsko, łącznie z kombinezonem bo facet potem mlze zapomnieć...a tak to jest tam wsyztsko, kombinezon, czapka, ze 2 komplety ubranek (bo nie wime jaki rozmair)
Darrika
No niestety tak jest ze wsyztskim... tak salo odzież do karmienia czy ciążowa...wystarczy ze jesgem „dedykowana” jako odzież specjalna i od razu ceny meeega w górę. Raga ., ZakręconaOna lubią tę wiadomość
09.09.2016 2860g szcześcia i 48cm do całowania ♡♡
20.02.2020 3370 g szczęścia i 54 cm do całowania ❤️❤️
-
Scintilla wrote:A ja muszę się spakować w dwie torby 🙆♀️ - dla siebie i malucha. W moim szpitalu nie ma niestety możliwości wyznaczenia sobie z lekarzem określonego terminu cesarki więc jeśli uparciuch się nie przekręci to z początkiem lutego kładą mnie i czekam aż "jury" podejmie decyzję i wyznaczy mi dzień cięcia.Ponieważ mogę leżeć przed zabiegiem i kilka dni to mój mandżur jest odrobinę większy - na pewno muszę zakupić stopery do uszu bo przy okazji ostatniego pobytu zasmakowałam co to znaczy pojęcie "chrapnięcia ciężarnych" 🤭
-
Scintilla
Jeszcze teoretycznie jest szansa ze się obróci
A to faktycznie dziwne ze nie wyznaczają terminu cc..
Gusiaa
Ty już masz termin wyznaczony ? Czy jeszcze czekacie ?09.09.2016 2860g szcześcia i 48cm do całowania ♡♡
20.02.2020 3370 g szczęścia i 54 cm do całowania ❤️❤️
-
Ja jakoś nie mogę się ogarnąć z tym pakowaniem. Coś tam już sobie naszykowalam ale nie żeby jeszcze się pakować 🤨 wiem że muszę ale coś ciężko mi się za to zabrać. W czwartek wizyta to może po niej się jakoś zmobilizuje.
W nocy spać nie idzie a w dzień chodzę jak zombi... kurczę z dnia na dzień coraz ciężej 🙄ZakręconaOna lubi tę wiadomość
-
Widzę że mobilizacja w temacie pakowania trwa w najlepsze😉Ja, tak jak pisałam wczoraj też już spakowana (zostało dorzucić kosmetyczkę w ostatniej chwili). Słuchajcie, moja koleżanka miała termin cc na 20.01;dzis rano dostałam SMS że urodziła💖(38t5d). To kolejny raz kiedy natura pokazuje że ona tam swoje wie, i dzidziuś urodzi się wtedy kiedy będzie chciał😘
Dariah, . Raga ., Dafka, ZakręconaOna, ss25, Bożenka, Edith, annkaa lubią tę wiadomość
42 lata
08.03.2019 puste jajo płodowe💔
17.02.2020 Julek 💙 -
Ja swoją mam prawie spakowaną...jutro jeszcze odbieram zamówienie z apteki DOZ - zamawiałam sporo dla malucha - typu Espumisan, wit.D, smoczek, podkłady, czopki z paracetamolem, maść majerankową, sopelek do odciągania kataru, wodę morska do noska....itd. i itd.
Dla siebie też majtki jeszcze domowiłam siateczkowe, piankę ginexid do psikania gdyby mnie nacieli, albo jakby były nawet małe pęknięcia, lano-maść z Ziaji.... -
emdar wrote:Widzę że mobilizacja w temacie pakowania trwa w najlepsze😉Ja, tak jak pisałam wczoraj też już spakowana (zostało dorzucić kosmetyczkę w ostatniej chwili). Słuchajcie, moja koleżanka miała termin cc na 20.01;dzis rano dostałam SMS że urodziła💖(38t5d). To kolejny raz kiedy natura pokazuje że ona tam swoje wie, i dzidziuś urodzi się wtedy kiedy będzie chciał😘
Ale piękna wiadomość! ❤❤❤ -
ppieguskaa wrote:Jacek, godz 8.30, 53cm ii 3kg z groszami.. Położna nee pamiętała ile dokładnie jak mi go przyniosła..
.
-
Dariah wrote:Scintilla
Jeszcze teoretycznie jest szansa ze się obróci
A to faktycznie dziwne ze nie wyznaczają terminu cc..
Gusiaa
Ty już masz termin wyznaczony ? Czy jeszcze czekacie ?
21 stycznia mam wizyte wtedy będzie 36+4 i myślę ze jak sie nie obroci to wtedy wyznaczamy datę. Chyba że będzie chciał czekać jeszcze 2 tyg . -
Cześć ciotki[/QUOTE]
Pieguska - SłodziakWiadomość wyedytowana przez autora: 14 stycznia 2020, 12:09
-
nick nieaktualnyJa spakowałam każdy komplet w woreczek strunowy, do tego po 2 pieluchy tetrowe. Podpisałam gdyby mąż nie wiedział co i jak.
Torbe dla małego tez podpisałam.
Gdy urodziła się córka to był w takim szoku ze zamiast zrobić jej zdjęcie i mi wysłać to nagrał filmik - buty lekarza 🙈
Scintilla, Darrika, JustiJusti, emdar, zuzi_c, mj26, Dafka, Edith, annkaa lubią tę wiadomość
-
Dariah wrote:A propos pierwszych dzieciaczków
Czy RudyLis nie powinna jjz tez tulić swoich bliźniaków ? Coś wiadomo ?
Bedzie miala ochote albo czas to moze napisze .Dariah lubi tę wiadomość