LUTOWE serduszka 2020
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyWoreczki z ikea.
GBS tez miałam dodatki i szybko przed cc podali mi antybiotyk. Żaden problem
Co do ruchów to jak leżałam z córka to dostałam taka kartkę i 3 razy dziennie musiałam liczyć. Na godzinę więcej niż 10 ruchów.
Tzn jeśli w ciagu 20 min poruszał się 10 razy to przerywałam liczenie. I tak 3 razy dziennie rano w południe i wieczorem. To jest ważne bo nie wiadomo czy coś z łożyskiem się nie stało, przepływy, tętno spada itdDariah, mj26, JustiJusti lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyJustiJusti wrote:Hejka. A co się zmieniło w składzie Bebilon 1? Tak porównuje te mleka i nie widzę różnicy
. Zastanawiałam się właśnie nad Bebilon a teraz wbiłaś mi klina
.
Nie pamietam dokładnie bo córka przestała jeść mm jak skończyła 1,5 roku. Ale wiem ze były porownania i tez zmieniali opakowania i skład miał być taki sam a okazało się ze jest inny i skoczył w rankingu niżej
Najlepiej to wpisz sobie: zmiana opakowania bebilon 2019.
Dużo osób alarmowało ze po tym nowym opakowaniu od razu wysypki, problemy z brzuszkiem itdWiadomość wyedytowana przez autora: 14 stycznia 2020, 18:14
-
Ja kupilam bebilon profutura , ma jeden z lepszych skladow mlek wlasnie i dlatego sie zdecydowalam na niego . Tylko w razie co moge miec problem z dostepnoscia tu .
Laski ciaza donoszona to jest 36+6 czy 37 +6 jak to jest bo zapomnialam !:o wydaje mi sie ze moja ginekolog zawsze mowila 36+6 ale nie dam sobie reki uciac -
Powiem Wam ze ja nadal jestem zielona w tych tygodniach...
Bo wydaje mi się ze położne liczą inaczej
Czuli np jak ja mam 35+1 to dla mnie tk jest 36 tydzień (bo jestem w ciągu 36 tygodnia)
A dla nich 35 tc, bo cały 35 jest skończony
Tak mi się wydaje....09.09.2016 2860g szcześcia i 48cm do całowania ♡♡
20.02.2020 3370 g szczęścia i 54 cm do całowania ❤️❤️
-
Dariah,no bo tak liczą, czyli jak będzie 37+1,to już będzie dla nich 37 skończony, no a dla nas to tak jakbyśmy były już w 38tc.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 stycznia 2020, 20:05
ZakręconaOna lubi tę wiadomość
42 lata
08.03.2019 puste jajo płodowe💔
17.02.2020 Julek 💙 -
Foto_Anna wrote:Pięknie powiedziane
A potem chyba ja- 28.01.2020 - CCDariah, Bożenka, Dafka, Scintilla, emdar, ss25, annkaa lubią tę wiadomość
-
Nie mam pewności czy tylko ja i Gusiaa liczymy jeszcze na obrót do pozycji główkowej więc podlinkuje dla ogółu dosyć dobry materiał o domowych sposobach na dogadanie się z dzieckiem 😉 :
https://mysljakfreak.wordpress.com/2015/05/28/domowe-sposoby-na-obrot-dziecka-w-ciazy-po-35-tc/
-
nick nieaktualnyZnalazłam na stronie mp.pl informację, że poród przedwczesny to poród przed 259 dniem ciąży. 259 dzień to 36tc+6... albo 37+0?
Wychodzi na to, że donoszone dziecko jest 37+0 🙄Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 stycznia 2020, 22:08
Dariah lubi tę wiadomość
-
Scintilla wrote:Nie mam pewności czy tylko ja i Gusiaa liczymy jeszcze na obrót do pozycji główkowej więc podlinkuje dla ogółu dosyć dobry materiał o domowych sposobach na dogadanie się z dzieckiem 😉 :
https://mysljakfreak.wordpress.com/2015/05/28/domowe-sposoby-na-obrot-dziecka-w-ciazy-po-35-tc/ -
gusiaa wrote:Wlasnie 2 dni temu znalazlam to tez w necie . Proboje takiej pozycji na kolanach ale ta z poduszkami jest strasznie dla mnie nie wygodna ;/
To próbujemy ta opcje z latarka i muzyka 😉🤭 -
emdar wrote:Dariah,no bo tak liczą, czyli jak będzie 37+1,to już będzie dla nich 37 skończony, no a dla nas to tak jakbyśmy były już w 38tc.
Dla Mnie 37t1 d to skonczony 37 i rozpoczety 38
emdar, Dariah lubią tę wiadomość