LUTOWE serduszka 2020
-
WIADOMOŚĆ
-
Dariah wrote:My po wizycie eheh
Nic ciekawego Wam nie pwiem bo zrobiłyśmy tylko usg - badanie miałam wczoraj
Do tego byłam z córka
Córkę rozkłada, katar, kaszel....
Ehhh
Mam L4 do 14.02 ehheh
Zakręcona, Gusiaaa
Tez mam takie myśli
Jak tk będzie z drugim maluszkiem?
Czy kocha się gak samo ? Jak podzielić czas ?
Ciesze się bardzo ze córka będzie w przedszkolu bo dzięki temu Maluszek będzie mnie mieć na 100% tak jak ona miała a i córka mniej odczuje to ze mam mniej czasu dla niej
Po przedszkolu to godzinka i będzie maz
Aprill
Nooo to 28.01 tuz tuz !!!
Hoho to czekamy na jmie -
Ja też myślę, jak to jest dzielić miłość/ siebie między dwie malutkie osoby... wiem, że nie da się idealnie, ale pocieszam się, że starszak szybko zapomni jak to na początku było, a młodszego brata będzie miał na zawsze 😀 zresztą krzywdy mu nie zrobię, po prostu będę mniej dostępna...
Camilla33, ZakręconaOna, . Raga . lubią tę wiadomość
-
Gusiaaa
Tak wg jej usg 2650 - ale tak jak ona mowi, główka jest fak nisko ze ciężko jest ja dobrze zmierzyć
Wie wyszło 100g więcej niż wczoraj
09.09.2016 2860g szcześcia i 48cm do całowania ♡♡
20.02.2020 3370 g szczęścia i 54 cm do całowania ❤️❤️
-
nick nieaktualny
-
Dziwny mam dzisiaj ten dzień, poszłam spać po 13 na 2h, jakoś nie mam siły i bolą mnie plecy trochę na lędźwiach, trochę pod łopatkami, coś tam zakłuje od dołu. Wykąpałam się i ogoliłam wyrazie czego 😆 i od wczoraj pod prześcieradłem mam podkład w razie co, jakby wody w jakiś dzień odeszły akurat w łóżku.
Bożenka lubi tę wiadomość
28 lat, pierwsze dziecko ❤️
Chłopiec 🧸
-
Ja po wizycie , ktg nie mialam bo maly wystarczajaco dla nich w sonde kopal hehe . Maly wazy wedlug usg 3100 wiec uff .
z racji tego , ze ladnie przybral nie musze wiecej juz na zadne wizyty do poloznej ani usg jezdzic
rozmawialismy o porodzie to uprzedzila , ze min 4 h lacznie musze miec skurcze co 3 minuty zeby w ogole dzwonic o przyjecie do szpitala a jak przyjade odesla mnie ...
hahaha a jak idejda wody to jeszcze nie porod.
Hahahaha nir wazne ze to nie pierwszy porod i mogr urodzic w domu nawet jak tak beda kazali czekac . A najlepsze ze namawiala mnie na porod w domu , przeciez wsrod swoich najlepiejno fakt ok ale moj maz jak uslyszal zr mialbu podor odbierac to mowi , pojebalo ich i widzialam ta mine 😂😂😂😂😱 ah no i poki nie osiagne 4 cm rozwarcia Oni mnie na porodowke nie wezma i wroce do domu czekac dalej nawet nie wazne to ze mam godzine drogi do szpitala w jedna
mj26, ss25, Scintilla, emdar, Bożenka lubią tę wiadomość
-
ZKrecona
A synka rodizlas w Pl ?
Kurczę jakkes chore te ich zasady...
Toz to można po drodze w aucie urodzić lol
Poród w domu slyszlalam, ale to nie ze ojciec odbiera poród tylk jest położna nir ale i
Chociaż ja i tak bum się nie zdecydowała na pewno.
No i piękna waga Synka !!!
-
Tak , syna rodzilam w Polsce.
Nie no dla Mnie porod w domu ok , jak najbardziej ale wlasnie ... przy poloznej w razie co lekarz szybko ma dojazd i tyle . Pomoc jest a tu nie , chodzi o porod samemu a Oni na gotowe przyjezdzaja .
No zasady maja okropne ... -
Już widzę mojego Męża jak odbiera poród 😂 ja się za to zastanawiam jak to będzie dzielić uczucia pomiędzy Córkę a Męża. Wiadomo że to inna miłość, ale dużo się słyszy jak po porodzie wszystko się zmienia, że najważniejsze dziecko. A nie chce zaniedbać relacji z Mężem. Myślę jednak, że jak już o tym myślę to jestem o tyle do przodu, bo wiem, że taki problem może być.
Ja dziś już złożyłam dostawkę, wszystko dla Małej jest na swoim miejscu, więc teraz tylko czekamy 😁29.01.2020 Zosieńka ❤️ 54cm 3184g
29.01.2019 [*] Aniołek- 8 tc. -
Dokladnie , najwazniejsze , ze rosnie ladnie
Scintilla jak ? Jezeli wszystko w porzadku to moge nawet i 3 tyg chodzic po tp
Ja nie jestem umowiona na wywolanie po terminie , nic nie wspomniala . Jak urodze to urodze . Jak bede dluzej niz tydzien po tp to dzwonie do szpitala i maja mi dac termin na przyjazd a nie . Dluzej sie boje ...Scintilla, Dariah lubią tę wiadomość
-
Ja się tylko na krótko przed snem zamelduję, że w końcu mamy kupione mebelki
Była dzisiaj wyprawa do Ikei. Mamy stojak na przewijak, łóżeczko, komode, szafę, skrzynkę na jakieś koce, taką z poduchą żeby usiąść.
Teraz tylko zrobić porządek w pokoiku małej i wszystko poskładać.
Kuchnia już prawie złożona, trzeba się brać jak najszybciej za łazienkę i liczyć, że mała da nam czas najlepiej do tego 4o tygodniaFruzia85, gusiaa, Scintilla, Dariah, Edith, ss25, JustiJusti lubią tę wiadomość
34👧 38🧑 🐈🐈⬛🐈
💕2014👰♂️🤵2018
9 cs 💔
👨👩👧 02.2020 nasza mała Zuzia (12cs)
12 cs 💔
14 cs start! Ostatnia próba ->🩸
Ufam, że życie zna dla mnie właściwy moment. Oddycham spokojnie i z miłością przyjmuję to, co się wydarza. -
Camilla33 wrote:Zakręcona nie mogę uwierzyć w to co czytam. No oni są jacyś nienormalni.
Dobrze, że synek to już kawał faceta 😊 -
Cześć dziewczyny:)
Czytam Was od jakiś 6mc i czytam styczniowe Mamusie:) nie ma co ukrywać styczniowe już prawie wszystkie rozpakowane😍😊 ja to nawet torby nie mam spakowane więc chyba mi ciut bliżej do Was:) A termin na 27.01, ale mogla bym tak jeszcze i rok pochodzić byle nie rodzic🙈
Miło się Was czyta, że ciaze sprawne i z utęsknieniem czekacie na dzidziusie:)
Życzę wszystkim bezpiecznych porodów, szybkich powrotów do domow:)
. Raga ., Dariah, Mysza, Dafka, Scintilla, Darrika, emdar, Edith, Fruzia85, JustiJusti lubią tę wiadomość
-
Hej 1985
napisz coś o sobie
Aguuu
Zdecydowanie dziecko zmienia wieleeeee
I to nawet nie powiedziałabym ze się przestaje lub inaczej kocha męża...
Nie, ja bym powiedziała (oczywxie nie u wsyztskich tak jest, ale co gadam z przyjaciółkami to się potwierdza) ze jak pojawia się dziecko to dochodzi zmęczenie, stres, flustracja, niewyspanie, itd itd
Co jest prosta i szybka droga do konfliktu..
Do tego każdy pochodzi z innego domu, ma inne poglądy na rożne rEczy a zwłaszcza na wychsowanie dziecka (nawet jeśli prEd dzieckiem wdawało się ze ma się takie samo podejście, to prawdziwe dziecko często weryfikuje)
Nooooo..
Ja bym powiedziała ze to to najbardziej się zmienia w związku
Nie to ze mniej kochasz męża bo pojawia się dziecko
. Raga ., Edith lubią tę wiadomość