LUTOWE serduszka 2020
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyJa od piątku czuje się dziwie.. coraz częściej mam skurcze przy których krzyczę i mnie zatyka, ból tez idzie na plecy. Mam więcej wydzieliny, czuje się jakbym miała z 39 stopni gorączki, ciagle spać i leżeć. Nie mam na nic siły J ochoty. Czasem zwymiotuje i kompletnie nie mam ochoty na jedzenie
-
Widze , ze dzis podly dzien nie tylko Ja mam .
Oby Nam lepiej jutro dziewuszki bylo ❤
Emdar wezme na noc paracetamol , chociaz czuje , ze wielkie G da ...
Dariah no wlasnie boli , zmieniam sie z boku na bok , chodze boli , siedze boli . Takze nie ma zmiluj najlepiej chyba na glowie stanacstrasznie dziwny kuzwa bol to jest ...
Bozenka prawda ??? Ja tez czuje przeogromna zmiane w srodku po tym wiesiolku a biore nie cale 2 tygodnie . Uwazam , ze jest swietnyBożenka lubi tę wiadomość
-
mj26 wrote:Dziewczyny a na noc paracetamol mogę sobie wziąć, co nie ?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 stycznia 2020, 22:48
-
dziewczyny, które konkretnie kapsułki z wiesiołka bierzecie?
11.06.2019 - 2 FET - 4.1.1 - 8 dpt -85,7 ; 10 dpt- 230 ; 24 dpt ❤
26.02.2020 córeczka 3,583 kg❤❤❤
25.05.2019 [*] 4t1d cb
21.02.2019 - 1 FET- 5.2.2 - 8 dpt -89,6 ; 11 dpt-239 ; 23 dpt- 13855 ; 28.03.2019 7t 1d [*]
22.10.2018 - ET
X 2018 - II in vitro ICSI ❄️ ; IX 2018 - I in vitro ICSI ;
2016 - 2017 - 5 x IUI
05.03.2014 - (*) 6t3d cp
MTHFR - układ homozygotyczny ; PAI-1 - układ heterozygotyczny -
Cześć dziewczyny
Jakoś przespałam ta noc ale czuje ze mam zawalony obszar szyja, uszy i gardło. Chyba szykuje się antybiotyk, bo węzły chłonne powiększone 😕 Zajebiscie tak na koniec ciąży... Do tego ten mały kartofelek mnie zaczął kopać po żołądku, wiec co zacznie to zmiana pozycji. Dzisiaj mąż będę pracował z domu, wiec trochę się mną zaopiekuje. Wizyty zaczynam od 16:20, śniło mi się, ze mały nic nie przytył 🙄 Camilla mikstury oczywiście pije, nawet w sumie profilaktycznie sobie jakieś imbirowe herbatki z sokiem z malin itd robiłam, a tu widzisz...
28 lat, pierwsze dziecko ❤️
Chłopiec 🧸
-
Wszytskim dziś wizytującym - kciuki!
Dawajcie znać co h Maluszków
Ss
Gratulacje udanej wizyty
Czyli poród co raz bliżejjeszcze masz trochę zadu ale może Mały zdecyje się wcześniej wyjść
ss25 lubi tę wiadomość
09.09.2016 2860g szcześcia i 48cm do całowania ♡♡
20.02.2020 3370 g szczęścia i 54 cm do całowania ❤️❤️
-
Hej hej .. ja jade do położnej na ktg ..
Wczoraj wieczorem pisałam z kolezanka termin na 27 stycznia , pierwszy porod miała krzyzowe . Wczoraj pisała mi ze zaczynaja na boleć co 15 min, ze dostała biegunki. Dzis cisza jestem ciekawa czy pojechala .. -
Dzien dobry
MJ kuruj sie kochana , wspolczuje ale niestety przed porodem to jest cholernie czeste , ze oslabiony organizm w ciazy choruje . Mnie 2 dni temu wlasnie wezel chlonny tak wystrzelil pod lewa pacha , gigant kula :_/ jeden dzien mialam slabszy wczoraj a dzisiaj narazie jest super . Wstalam bez bolu bioder , wyspalam sie normalnie ! Od 1 do 8 spalam jak dziecko . Raz o 5 siku wstalam wiec szalenstwo ❤
Co do wiesiolka to Mnie nie wycieka nic , mam wiadomo bardziej mokro w srodku . Takie bynajmniej mam odczucie naoliwienia ale nie wycieka mi sluz oleisty ani jakis duzy . Tak samo jak mialam , zwyczajnie nie czuje dyskomfortu suchosci jak wczesniej.
Ja wsadzam cale kapsulki w pochwe i one zwyczajnie sie rozpuszczajanie wykapuje przy siusianiu czy cos .
Bole krzyzowe i Ja mialam przy porodzie , przez to na ktg skurczy brak a Ja myslalam , ze mnie rozerwiei tak ooo . Z synem nie mialam nawet przepowiadajacych , teraz mam na maksa z brzucha idace . Te typowo miesiaczkowe wiec ciekawe jak bedzie .
z ttm , ze Ja np. Nie mialam biegunki , dzien wczesniej mi czop odszedl po prostu , o 6 rano wody i za pare min odrazu masakrycznie bolace skurczybyki
-
nick nieaktualny
-
Ja tez miałam krzyżowe ale pisały się normlanie na ktg
Wiec chhyba normalne tez musiałam mieć - ale tego nawet nke pamietam
Wiem ze w dzień porodu mnie czyściło nie źle, może nie biegunka jako tak, ale byłam milion razy w toalecie
09.09.2016 2860g szcześcia i 48cm do całowania ♡♡
20.02.2020 3370 g szczęścia i 54 cm do całowania ❤️❤️
-
mj26 wrote:I dziewczyny taka kapsułkę prosto z opakowania sobie wkładacie do środka, tak ? Macie później jakieś większe upławy ?
Ja przebijam kapsułki (aplikuje dwie) i muszę zakładać dwie wkładki, bo mi wycieka 🤔 Zakręcona zrobię tak jak Ty, wtedy może nie będzie wyciekać, tylko będzie powoli się wchlaniać. 👍
-
Bożenka wrote:Ja przebijam kapsułki (aplikuje dwie) i muszę zakładać dwie wkładki, bo mi wycieka 🤔 Zakręcona zrobię tak jak Ty, wtedy może nie będzie wyciekać, tylko będzie powoli się wchlaniać. 👍
mj26 lubi tę wiadomość
-
I tak zrobię, bo poranna porcja już poszła przebita, ale wieczorem nie będę przebijać. ☺️
Dzięki temu, że aplikuję wiesiołek dwa razy dziennie, widzę jak powoli zmienia się moja szyjka. Mam nawet wrażenie, że zrobiło się rozwarcie na 1,5 palca, ale mogę się mylić, zobaczymy co lekarz powie w piątek 😅