LUTOWE serduszka 2020
-
WIADOMOŚĆ
-
Mysza
No właśnie byłam zdziwiona bo nie miałam żadnej „terapii” na tk ani nic
To co, tak sam zniknął ?
No nic cieszę się, tym razem, bo te 4h może być trudne do wykonania
Z córka ledwo 4h byliśmy na porodówce ale zdążyli podać 2 dawki09.09.2016 2860g szcześcia i 48cm do całowania ♡♡
20.02.2020 3370 g szczęścia i 54 cm do całowania ❤️❤️
-
1985
Wiem o ci Ci chodzi chhba...
To tak jakby „trzepot skrzydeł motyla” ale meeega mocne????
Ktg płaskie ?
A jak szyjka ? coś się zapowiada ?
Aprill
No właśnie mi tez...sam zniknął heheI_1985 lubi tę wiadomość
09.09.2016 2860g szcześcia i 48cm do całowania ♡♡
-
Wiecie co ? Duzo lepiej mi po kapieli , czuje biodra ale delikatnie . Nawet mascia sie nie smarowalam , po tej kapieli ulge mi przynioslo . Kaszlu nie mam , mialam jakies poldniowe zalamanie zdrowotne hehehe .
Ale i tak dzis lenistwo , obiad maz odgrzal sobie i malemu bo Ja jakos nie mam ochoty ale zjadlam twarozek i herbatke pije ogladajac z nudow Harrego Pottera w tv po raz setny , chlopaki sie bawia lego na gorze i ooo . Dzien pyknalDariah, mj26, Dafka, Camilla33 lubią tę wiadomość
-
Ja leżę nadal...😕 Pojawił się stan podgorączkowy i już wiem co mi to moje obecne samopoczucie przypomina. Dokładnie takie osłabienie i pobolewanie szyjki mam przed miesiączka... wcześniej obżeranie, teraz spadek apetytu i jakby przeziębienie ehhh. Jutro mam gina i jeszcze do internisty się przejdę, żeby spojrzał czy nie ma infekcji.28 lat, pierwsze dziecko ❤️
Chłopiec 🧸
-
Dariah wrote:1985
Wiem o ci Ci chodzi chhba...
To tak jakby „trzepot skrzydeł motyla” ale meeega mocne????
Ktg płaskie ?
A jak szyjka ? coś się zapowiada ?
Aprill
No właśnie mi tez...sam zniknął hehe
TAK!! Ale taki trzepot jakiegoś olbrzyma😂😂
Kolejne kto za tydzień, Alicje na 3 dni przed terminem urodziłam; zobaczymy czy dotrwam do kolejnego ktg
Mj26 inhalacje zrób jak możesz, imbir i czosnek jedz...trochę pomaga -
Jak zawsze zachwalilam , bol wrocil na maksa
maz masowal juz biodra ale bez masci sie nie obedzie . Niestety
Co porabiacie wieczorowa pora ?
Ja wyleguje sie przed tv i ogladam serialmaz wykapal malego i wlasnie kladzie .
Musze pozmywac i pranko rozwiesic , nic wiecej . Emeczke obejrze i do wyra wskocze . Caly dzien dzis prawie mam lezakowania . Jak nie lozko to wanna -
1985
Ni to ja mam takiego samego „motyla olbrzyma”
Hehe
Trzymam kciuki żebyś dotrwała do kolejnego ktg
Mj
Ja biorę paracetamol jak mnie coś bierze
Zwłaszcza na noc co by się wyspać i przez noc troszkę podkurowacmj26, ZakręconaOna, I_1985 lubią tę wiadomość
-
mj26, możesz śmiało. Zdrowiej szybko, bo tak sobie myślę ze przeziębienie to ostanie czego każdej z nas teraz trzeba🙄
Dafka, kciukasy za jutro ✊
Zakręcona, mega współczuję bólu bioder😓a paracetamol by Ci nie pomógł trochę? Ja wieczorami(a ostatnio to całymi wręcz dniami) nadrabiam zaległości czytelnicze. Czuję że jak Julek się urodzi to już nie będzie tak łatwo z czytaniem namiętnym😉42 lata
08.03.2019 puste jajo płodowe💔
17.02.2020 Julek 💙 -
Zakręcona
Kurczęza szybko pochwaliłaś ;(
A jak leżysz to nie boli Cię jeszcze bardziej ? Ja ja leżę i potem wstanę to tragedia czasami !!
Ja wieczorami to z córka i mezem - najczęściej kanapowo..
Odbieram córkę koło 15-15:30, idziemy do domku, coś zjemy, pobawimy die
A koło 17-18 to ona po całym dniu już tak padnięta ze tylko kanapa i tv....albo bawi się na kanapie swoimi zabawakami różnie
Ale generalnie jest mega zmęczona po przedszkolu - od października nie maja już drzemek...wiec jest padnięta wieczorem
-
nick nieaktualnyMój gin chory wiec zastępowała go młoda lekarka. Bardzo fajna. Ktg super, mały jest baaaaardzo nisko. Pytała czy czuje bo jest naprawdę nisko. Torbe mam mieć spakowana, badania do porodu wszystko zrobilam, blizna po cc Ok ale zobaczymy co się z nią będzie działo gdy będzie więcej skurczy.
Od piątku mam dużo wydzieliny wiec kolejny punkt ze coś się szykuje.
Jeśli skurcze będą trwały dłużej niż 2 godz mam szybko jechać do szpitala bo GBS dodatni i miałam cc wiec nie wiadomo jak z blizna. Gdyby mnie ciągnęła bolała to tez mam od razu szybko jechać.
No i tyle jak coś to następne ktg i wizyta za tydzień
Mały wazy 3 kgBożenka, Camilla33, Edith, emdar, Dariah, JustiJusti lubią tę wiadomość
-
Ja jestem padnieta, teraz już odpoczywam. Zaraz jeszcze coś zjem, bo jutro chce później iść oddać krew do badań, A nie chce przekroczyć 12 godzin na czczo.
W ogóle jakoś tak mi dzisiaj humor nie dopisuje, ale może jutro będzie lepiej. Czekam aż przyjedzie materacyk i z apteki herbata z lisci malin i te kapsułki z wiesiołkiem34👧 38🧑 🐈🐈⬛🐈
💕2014👰♂️🤵2018
9 cs 💔
👨👩👧 02.2020 nasza mała Zuzia (12cs)
12 cs 💔
14 cs start! Ostatnia próba ->🩸
Ufam, że życie zna dla mnie właściwy moment. Oddycham spokojnie i z miłością przyjmuję to, co się wydarza. -
Ss25 może już za chwilę będzie Twój synek na świecie 😁
Robi się naprawdę gorąco 😃
Ja kupiłam sobie tą herbatę z liści malin i dla mnie jest tak niesmaczna, że nie daję rady jej pić, ale chyba muszę się przemóc, bo jakoś tak nie czuję żeby coś się szykowało😕 a wiesiołek stosuje ponad tydzień i czuję, że jest tam o niebo lepiej! Więc polecam 😁 Mam nadzieję, że przy porodzie coś pomoże. 😄ss25 lubi tę wiadomość
-
Powiem wam ,ze dziś mam straszny dzien ;( boli mnie każdy ruch Gabi, caly dzień mam uczucie ,ze pęcherz pełen, czuje normalnie ja w kroczu
bol podbrzusza . Bez sily jestem ,naprawdę uronilam dzis nie jedna lze ,a tu tyle czasu do terminu . ;(
Jutro na 9 mam ktg zobaczymu czy chodz cos sie gam maluje .