LUTOWE serduszka 2020
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja mam lenia ,albo pod świadomość tak dziala ,bo mezu na nocckach, młoda chora i moze boję sie jechać 😱 ale z drugiej strony mam dość. Od kilku dni bym z lodowki nie wychodzila 😄😂😂😂 niech to sie skończy jak najszybciej ..
-
gusiaa wrote:Ja mam lenia ,albo pod świadomość tak dziala ,bo mezu na nocckach, młoda chora i moze boję sie jechać 😱 ale z drugiej strony mam dość. Od kilku dni bym z lodowki nie wychodzila 😄😂😂😂 niech to sie skończy jak najszybciej ..28 lat, pierwsze dziecko ❤️
Chłopiec 🧸
-
MJ
Matko to tak jak ja!!!!!!!!!
jem jak dzika!!
wszytsko i w wielkich ilosciach!
z innych rzeczy - pewnie nie porodowych, ale tak sobie wmawaim
to od wczoraj bola mnie piersi i wyszly mi mega hemoroidy...
09.09.2016 2860g szcześcia i 48cm do całowania ♡♡
20.02.2020 3370 g szczęścia i 54 cm do całowania ❤️❤️
-
Gusiaaa
wiem wiem...cala ciaze nie mialam z tym z abardzo problemu
ale teraz mam wrazneie ze brzuch sie jeszcze obniizyl i Mały tez i moze dlatego? jakos bardziej mi tam naciska?
z reszta wczoraj mialma mega ucisk wlasnie na odbyt...kosc ogonowa itd
moze od tego?09.09.2016 2860g szcześcia i 48cm do całowania ♡♡
-
Jeśli chodzi o zwolnienie się z pracy mojego Męża, to różnie to bywa, jest policjantem, więc w zależności czy mają jakąś akcję, wypadek, ile ludzi do obstawy i tak dalej. Dlatego też wcześniej urlop zaplanowaliśmy kilka dni przed terminem, żebym się nie stresowała że nie dojedzie jak coś 🤣 ogólnie to moi rodzice od kilku dni wydzwaniają do mnie tak z dwa razy dziennie, czy wszystko ok, a jak nie odbieram telefonu to dzwonią do Męża, czy już się zaczęło, więc jest ciekawie 🤣29.01.2020 Zosieńka ❤️ 54cm 3184g
29.01.2019 [*] Aniołek- 8 tc. -
Aguuuu
o matko! nie znioslabym takich telefonow!
a to dopiero poczatek KOchana
bo termin jeszcze nie minalpoczekaj jak wkroczysz w sfere : ciąża przenoszona
Aguuu lubi tę wiadomość
-
Aa moim zdaniem takie telefony od rodziców są urocze 😊 Aguu to oby dzidziuś się wpasował w urlop, mniej stresu będziecie mieli 😃😃 jak ja bym miała jakieś brązowe upławy to pewnie bym siedziała w butach z przygotowaną torbą na przedpokoju 😂
mj26, Aguuu lubią tę wiadomość
-
Aguuu wrote:Jeśli chodzi o zwolnienie się z pracy mojego Męża, to różnie to bywa, jest policjantem, więc w zależności czy mają jakąś akcję, wypadek, ile ludzi do obstawy i tak dalej. Dlatego też wcześniej urlop zaplanowaliśmy kilka dni przed terminem, żebym się nie stresowała że nie dojedzie jak coś 🤣 ogólnie to moi rodzice od kilku dni wydzwaniają do mnie tak z dwa razy dziennie, czy wszystko ok, a jak nie odbieram telefonu to dzwonią do Męża, czy już się zaczęło, więc jest ciekawie 🤣
Mysza, Bożenka, Aguuu, sylgor lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnymarlenaO wrote:Gratuluje kolejnych Maluszków 😍
Dziewczyny szalejecie, chwilkę nie wchodziłam na grupę a tu tyyyyyle czytania.
Ja ostatnio bez energii. Dziś idę na usg tarczycy a później do gina na kontrole. Zobaczymy jak się ma Malutka i czy jest duża. Chciałabym już ja mieć na rękach 😁 Mąż zaczyna mi świrować he he
Mój mąż od niedawna też czujny. Wczoraj siedział przy komputerze, podchodzę do niego i mówię: jak nacisnę to trochę leci. On patrzy przerażony najpierw na mój brzuch, potem na podłogę. Ja patrzę na niego i szybko mówię, że leci siara z piersi...a on, że myślał, że wody jak naciskam brzuch 😉
W nocy jak tylko się obracam to się budzi z pytaniem czy wszystko w porządku.
Nie pokazuje tego, ale przeżywa chyba mocniej niż ja 😊 Przeze mnie nawet się nie wyśpi biedny🙈Bożenka, mj26, sylgor lubią tę wiadomość
-
Haha ah te telefony , moja Mama miala ostatnio dni , ze tez tak wydzwaniala do Mnie . Uroczo a zarazem troche wkurzajace jak 8 telefonow dziennie mialam czy juz rodze gdzie mowilam , ze dam jej znac jak cos bedzie sie dzialo no i mieszka 10 min ode mnie 😂 co lepsze . Raz mialam takie mega bole , mowilam jej o tym jak dzwonila ale mowie gdyby cos dam znac to na strazy kazala ojczymowi naszykowanym byc hahahahaha i biedny tak siedzial i czekal na telefon hahahaha
-
nick nieaktualny
-
Moj maz dzieki Bogu pracuje 10 min od domu , ma zaznaczone juz u szefostwa , ze gdy zaczynam rodzic on wychodzi o kazdej porze dnia i nocy i odrazu przechodzi na 2 tyg tacierzynskiego
bo niestety tu odrazu sie wybiera calosc nie mozna na raty
-
Mysza wrote:A mnie denerwują telefony od dalszej rodziny. Wiem, są ciekawi ale kurde i tak się dowiedzą jak urodzę.
Mój ojciec najlepiej. Napisał do mnie: daj znać jak zostanę dziadkiemi mam święty spokój
moj Tata tak samo napisal do Mnie jak Twoj . Daj znac jak zostane znow dziadkiem i tyle . Takto jak rozmawiamy to co tam jak tam i normalna rozmowa
Mysza lubi tę wiadomość
-
Dobudzic sie nie moge sluchajcie dzis , wstalam przed 9 wiec mimo pobudek w nocy stuuuu wyspana jakos bylam . Kawke wypilam , ogarnelam , sniadanko zjadlam i Mama wpadla posiedziec . Poszla a Mnie taka sennosc ogarnela , ze druga kawka poszla .
Siostra wziela malego na spacer , jest mega slonecznie ale rowniez cholernie mrozno i wieje ale przewoetrza sie
Ja bede dzialac z podlogami , praniem i obiadkiem . Maz w pracy do 18 stej takze podzialam jak nikogo nie ma -
Moja mama jak ma wolne, a jestem sama w domu póki mąż nie wróci, to jest kilka godzin rozmowa video. Nie gadamy ze sobą cały czas, każda robi swoje ale kamera włączona 😂😁 czeka aż się akcja zacznie ...🙄😆
Mysza, Bożenka, Aguuu lubią tę wiadomość
28 lat, pierwsze dziecko ❤️
Chłopiec 🧸
-
U mnie moi rodzice w pogotowiu bo wiedza ze beda musieli przejac corke
tak samo przyjaciolka w pogotowiu, bo to ona bedzie peirwsza co do nas przyjedzie aby zostac z córką
ale nikt nie pyta sie, wiedza ze zadzownie
a poza tym mnie by denerwowalo w pewnym momencie, zwlaszcza jak juz sama hcesz urodzic bo masz dosc, a do tego te pytania : rodzisz juz?
o wlasnie odkurzylam caly doltadam!
i juz nie mam pomyslow co robic...
a energia mnie roznosi..
-
Moja mama się śmieje, że teraz każdy telefon co do niej dzwonie to ona myśli, że z informacją, że jedziemy do szpitala
Dalsza rodzina dzięki Bogu się nami nie interesuje, w sensie i tak nie utrzymujemy zbytnio kontaktu więc pfff
Mój mąż w razie czego może się z pracy urwać, bo ma dwóch kolegów, którzy mieszkają 5 min od zakładu i mogą to szybko zmienić
Ja normalnie mam niedowlad w nogach, tak mi się nic nie chce, ale szafka już złożona, jeszcze tylko szuflady do komody no i mogę pakować ciuszki i pampersy i co tam jeszcze mam
Ale na razie chwila przerwy, byle nie zasnąć 🤣🤣🤣Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 stycznia 2020, 14:38
34👧 38🧑 🐈🐈⬛🐈
💕2014👰♂️🤵2018
9 cs 💔
👨👩👧 02.2020 nasza mała Zuzia (12cs)
12 cs 💔
14 cs start! Ostatnia próba ->🩸
Ufam, że życie zna dla mnie właściwy moment. Oddycham spokojnie i z miłością przyjmuję to, co się wydarza.