LUTOWE serduszka 2020
-
WIADOMOŚĆ
-
U mnie dziś sukces ze snem, 5 godzin z przerwami ale 5 a nie 2. Slonce świeciło już przed 7. Ja póki moi chłopcy wstali, posprzątałam łazienkę, nastawilam pranie, wytarlam kurze i zjadłam śniadanie 😊 Teraz synek już w klubiku, mąż pojechał załatwić kilka spraw. Biorę się za odkurzanie. Moja mam twierdzi, że taki przypływ energii następuje tuż przed porodem, no oby 😋 Bo dziś pierwszy raz od x tygodni czuje się sobą A nie starą babą.
-
Camilla
no ja mam taki przyplyw energii od jakiegos tygodnia? albo i dluzej eheeh
i co?
narazie duuuuupa
chjociaz wczoraj mnie meczyly skurcze
ale dzis juz cisza
i koniec z odchodzacym czopem
musze meza uruchomic dzis wieczorem
09.09.2016 2860g szcześcia i 48cm do całowania ♡♡
20.02.2020 3370 g szczęścia i 54 cm do całowania ❤️❤️
-
nick nieaktualny
-
Hmmm, mam skurcze od jakiejś godziny, trwają po kilkanaście/kilkadziesiąt sekund co kilka/kilkanaście minut, ale to taki ból jakby okresowy i nie wiem czy to to czy nie 🙈
Bożenka, sylgor lubią tę wiadomość
29.01.2020 Zosieńka ❤️ 54cm 3184g
29.01.2019 [*] Aniołek- 8 tc. -
Aguuu
hmmmm powiem tylko z mojego doswiadczenia....jak to beda TE to na penwo bedziesz wiedziec ze to juz hehe
nie da sie tego pomylic z bolem okresowym
ale tak jak mowie, tak bylo u mnie, mozliwe ze inne dziewczyny mialy takie wlasnie okresoweCamilla33, ZakręconaOna, . Raga . lubią tę wiadomość
-
Dariah wrote:Camilla
no ja mam taki przyplyw energii od jakiegos tygodnia? albo i dluzej eheeh
i co?
narazie duuuuupa
chjociaz wczoraj mnie meczyly skurcze
ale dzis juz cisza
i koniec z odchodzacym czopem
musze meza uruchomic dzis wieczorem
W czwartek umówiłam się z synkiem na spotkanie po drugiej str brzuszka a Piotruś ma szczepienie i jakoś stres mnie okropny bierze i jeszcze ukochana ciocia z klubiku rozchorowala się. Dobrze, że sąsiadka zaoferowała sama, że ogarnie Piotrusia jak zacznę rodzić, tyle że mają w domu maluszka, w nasz urwis jest w setce miejsc w ciągu minuty. -
Camilla
wybacz
nie chciałam odbierac CI zludzen
ale ja serio od ponad tygodnia albo dluzej mam powera...
juz mi brak pomyslow co robic w domu..
i co ? nico
Teos nadal w brzuszku
no ale mamy jeszcze czas
u nas tez logostyka skomplikowana z corka w razie porodu
idealnie to by bylo gdyby mnie wzielo tak w ciagu dnia jak jest w przedszkolu
-
Aguuu
wiesz mozliwe ze cos sie rozkreca u CIebie
ale mysle ze to jeszce nie etap zeby jechac na IP
ale oczywiscie to tylko moje zdanie
. Raga . lubi tę wiadomość
-
Linka gratulacje!!
Aguu no może coś się zapowiadaJa kurczę po 8 przysnęłam i obudziłam się po 9 nieprzytomna
Ogarnęłam trochę, zjadłam śniadanie i zrobiłam jeszcze 3 projekty dla klientów.
Zaraz chyba pójdę po jakieś małe zakupy jedzeniowe.
W ogóle oficjalnie muszę powiedzieć, że w końcu mam spakowaną torbę do szpitala -
Gratuluje kolejnych Maluszków 😍
Dziewczyny szalejecie, chwilkę nie wchodziłam na grupę a tu tyyyyyle czytania.
Ja ostatnio bez energii. Dziś idę na usg tarczycy a później do gina na kontrole. Zobaczymy jak się ma Malutka i czy jest duża. Chciałabym już ja mieć na rękach 😁 Mąż zaczyna mi świrować he he -
Zuzi
GRatulacje!!! spakowanej torby hihi
mnie wczoraj D pytal czy torba juz na pewno gotowa i tylko do wziecia, tez uz zaczyna stresowac
nawet wczoraj aparat naladowal
Marlena
Ooo to dawaj znac po wizycie co tam u Was!!!
ja tez juz bym chciala miec Malego !
ale widze ze TY masz ciaze mlodsza o tydzien wiec u Ciebie dobrze by bylo gdyby jeszcze posiedziala troszke..09.09.2016 2860g szcześcia i 48cm do całowania ♡♡
-
Camilla ja tez mam przypływ energii od 3 dni, bo z przeziębieniem to zdychalam w łóżku. W nocy mały się kręci, wypycha, jakies skurcze pare razy się pojawia i dupaaaa... czekamy 😉🙄
Camilla33 lubi tę wiadomość
28 lat, pierwsze dziecko ❤️
Chłopiec 🧸
-
Dariah wrote:Zuzi
GRatulacje!!! spakowanej torby hihi
mnie wczoraj D pytal czy torba juz na pewno gotowa i tylko do wziecia, tez uz zaczyna stresowac
nawet wczoraj aparat naladowal
Marlena
Ooo to dawaj znac po wizycie co tam u Was!!!
ja tez juz bym chciala miec Malego !
ale widze ze TY masz ciaze mlodsza o tydzien wiec u Ciebie dobrze by bylo gdyby jeszcze posiedziala troszke..
ja nawet mojego poinstruowałam co jest w razie czego w torbie i do czego służyhaha
Scintilla lubi tę wiadomość
-
A mi energię ktoś podpierniczył i chodzę jeszcze w koszuli nocnej 🤭
Aguuu - jeśli akcja Ci się rozkręci w ciągu 24h to będziesz przykładem, że jednak te sexy co nie co robią 🙂
Mi się marzy poród w weekend - ale to wynik chyba tylko tego, że rodzę w szpitalu klinicznym więc przynajmniej nie ma wówczas studentów i jakoś "spokojniej" jest na Oddziałach - a czasami ciężko jest rozróżnić studenta od rezydenta - i weź tu poproś o lewatywę niewłaściwą osobę 🤭
Wieczorem wizyta - podobno ma mi zapodać lekki masaż szyjki 🙆♀️ - znając siebie będę wychodzić z przychodni w rozkroku jak po całodniowej jeździe konnej 🙃
Miłego dnia dziewczyny 🥝🍍🍓
Mysza, Darrika, Dariah, zuzi_c, Bożenka lubią tę wiadomość
-
Dariah wrote:Camilla
wybacz
nie chciałam odbierac CI zludzen
ale ja serio od ponad tygodnia albo dluzej mam powera...
juz mi brak pomyslow co robic w domu..
i co ? nico
Teos nadal w brzuszku
no ale mamy jeszcze czas
u nas tez logostyka skomplikowana z corka w razie porodu
idealnie to by bylo gdyby mnie wzielo tak w ciagu dnia jak jest w przedszkolu
A nie chcesz mi dać trochę swojego powera? Bo ja mam taką niemoc, że bym najchętniej tylko leżała34👧 38🧑 🐈🐈⬛🐈
💕2014👰♂️🤵2018
9 cs 💔
👨👩👧 02.2020 nasza mała Zuzia (12cs)
12 cs 💔
14 cs start! Ostatnia próba ->🩸
Ufam, że życie zna dla mnie właściwy moment. Oddycham spokojnie i z miłością przyjmuję to, co się wydarza. -
Scintilla
no ja wlasnie wolalabym uniknac porodu w weeeknd, ale tylko z powodow logistyczno orgnaizacyjnych z corka
gdyby nie to, to mi obojetne
Ja dzis mojego muysze zmobilizowac..ale on sie boi na wieczor bo boi sie ze w nocy sie zacznie akcja ehhe
Darrika
bardzo chetnie, moge troche oddac
wlasnie wywiesilam pranie, wyprasowelalam co mialam do prasowania i wypucowlalam lazienke na dole
jakies pomysly co moge robic?
-
Skurcze trochę ustały, dalej są, ale nie takie częste. Brązowe upławy dalej przy korzystaniu z toalety jakieś są, więc możliwe że to czop. Siedzę jeszcze w kolejce u hematologa, więc źle nie ma 😁 dziś mój R. ostatni dzień w pracy jest, jedzie na 14, więc wolałabym jeszcze się chociaż do jutra wstrzymać 🤣29.01.2020 Zosieńka ❤️ 54cm 3184g
29.01.2019 [*] Aniołek- 8 tc.