LUTOWE serduszka 2020
-
WIADOMOŚĆ
-
O i w ramach mojego wilczego apetytu dzis zrobilam zurek
tadam!
a potem zrobie kotlety mielone, smazone, musze tylko D powiedziec zeby kupil buraczkibo dla mnie mielone to obowiazkowo z buraczkami
09.09.2016 2860g szcześcia i 48cm do całowania ♡♡
20.02.2020 3370 g szczęścia i 54 cm do całowania ❤️❤️
-
emdar wrote:Marlena, Ty też z Wawy? Jak miło😀Rodzę na Inflanckiej;mieszkam blisko,chodzilam tam do szkoły rodzenia, wykupiłam sobie indywidualną położną, myślę że będzie ok. A Ty gdzie rodzisz?
A ja na Karowej, tez dlatego ze mam bardzo blisko. Mąż się śmieje ze pójdę pieszo żeby skurcze podkręcić 😀 Mój lekarz tez tam pracuje, wiec mam nadzieje ze mnie nie odeślą. Oni „lubią” ciąże z problemami a taka moja fizjologiczna, bez żadnych problemów to boje się ze powiedzą ze urodzić mogę na ulicy. Generalnie mieszkamy niedaleko 😀 Spotkamy sie na spacerki na starówce z bobaskami 😀emdar lubi tę wiadomość
-
marlenaO wrote:Dzisiaj to nie jest mój dzień 🙁 Czuje się fatalnie, najgorzej z całej ciąży i nie wiem dlaczego. Troche jeszcze plamie po tym masażu szyjki, rano wypadł mi jakby kawałek nabłonka, może to ten czop? Poza tym krew jest taka wymieszana ze śluzem. Brzuch mnie w zasadzie nie boli, skurczy brak. Ale mam dziwny objaw, uczucie łaskotania miesni od środka. Jest to tak nieprzyjemne ze aż wkurw... pomaga na to przeciąganie, napięcie mięśni. Nigdy tak nie miałam. Gorączki nie mam. Wypiłam wapno i może troszkę odpuszcza bo przynajmniej ręce już mogę dotknąć. Nie mam siły wstać.
A ból brzucha przy tym ułożeniu pośladkowym jest okropny, kazda cześć ciała boli i szczypie naprawdę wam zazdroszczę.. -
sylgor wrote:Agu trzymam kciuki!! Daj od razu znać co i jak
Ja wstałam z katarem i ciagle leżę. Mąż ma dziś off wiec zajmuje się córka.
Co do terminów to ja z miesiączki mam na 9.02 ale z 1 usg na walentynki 😂 jednak liczę na ten wcześniejszy terminmarlenaO, . Raga ., sylgor lubią tę wiadomość
-
Dziewczyny ale mnie wszystko drażni, najchętniej bym wysprzatala i jeszcze remont w chacie zrobiła sama 🙄😆 Ja tez się męczę z katarem już trochę ponad tydzień 🤧 Niech mały się już urodzi, bo oszaleje. Mąż ma przekichane ze mną teraz, bo ciagle coś wymyślam w tym domu 🧐😉28 lat, pierwsze dziecko ❤️
Chłopiec 🧸
-
nick nieaktualny
-
sylgor wrote:Agu trzymam kciuki!! Daj od razu znać co i jak
Ja wstałam z katarem i ciagle leżę. Mąż ma dziś off wiec zajmuje się córka.
Co do terminów to ja z miesiączki mam na 9.02 ale z 1 usg na walentynki 😂 jednak liczę na ten wcześniejszy termin
Ja z ostatniego usg z 32 tygodnia też mam termin na walentynki :p ale trzymam się tego z om 17.02Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 stycznia 2020, 14:11
34👧 38🧑 🐈🐈⬛🐈
💕2014👰♂️🤵2018
9 cs 💔
👨👩👧 02.2020 nasza mała Zuzia (12cs)
12 cs 💔
14 cs start! Ostatnia próba ->🩸
Ufam, że życie zna dla mnie właściwy moment. Oddycham spokojnie i z miłością przyjmuję to, co się wydarza. -
Mysza
hehe wygrałaś!!!
u nas corka tez uwielbia, wiem ze jak zrobię to jest w stanie zjeść ze 2-3 porcje co najmniej! obowiązkowo z makaronikiem małym w srodku
MJ
biedny mąż
mnie nic nie wkurza na szczescie, chociaz widze ze mam mnije cierpliwosci generlanie w ciazy
ja za to mam taki apetyt ze mnie juz ot przeraza!!!!!!Mysza lubi tę wiadomość
-
Darrika
te daty z usg juz sie nie licza
tzn licza sie jak 1 i 2 trym jest taka sama
ale teraz co usg to bedzie inna data, bo dzidzia sobie rosnie po swojemu juzZakręconaOna, Darrika lubią tę wiadomość
-
Ja po wizycie i KTG.
Rozwarcie 1cm więc dziś na pewno nie rodzę 😂😂😂 KTG bez skurczy.
Zrobił mi masaż szyjki...miałam wizję że to jakaś masakra po tym co opisywalyscie - a wcale nie bolało
Lekki dyskomfort i tyle...ale oczywiście każdy ma inny próg bólu ☺😊
No i nadal pozostajemy przy tym, że jeśli do 4 lutego nie zdecyduje się opuścić brzuszka to 5 szpital i będą mnie maglować - balonikiem, kroplówka mi z oksy...
Ehhhh....córko wyjdź, bo nie chce znowu przechodzić tych katuszy szpitalnych 😔😔😔emdar, Mysza, sylgor, KasiaM, mj26, Scintilla lubią tę wiadomość
-
Raga dokladnie , to nie tyle co boli a jest nie.przyjemne . Dyskomfort taki . Pozatym , jak zrobi ci masaz lekarka ze zgrabnymi.palcami to inne odczucie niz jak zrobi ci chlop z palcami kuzwa robola heheheheh
Dariah, sylgor, . Raga ., mj26 lubią tę wiadomość
-
Marlena, no podobno Karowa to raczej do powikłanych ciąż jest super, ale przecież z fizjologiczną Cię nie odeślą😉Moja lekarka pracuje w Międzylesiu, i też miałam plan żeby tam rodzić, ale odpadło to z kilku powodów:strasznie daleko, trwa tam remont i warunki są gorzej niż spartańskie,nie ma opcji wykupienia położnej indywidualnej, no i najważniejszy:mam ciążę fizjologiczną i jest spora szansa że nie zobaczyłabym w ogóle tej mojej lekarki. Spacer na Starówce super pomysł 👍42 lata
08.03.2019 puste jajo płodowe💔
17.02.2020 Julek 💙